Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Hoj všem, dojedu z Těšína, zajdu do sklepa a hned me přešel smích :)

Ze sklepa jsem měl kua drát malý rybník, takže hup do pracovního a dvě hodiny jsem odčerpával vodu a odnášel do pudlice vodou nasáklé pytle s lepidly, samonivelačkou, betonovým potěrem a vnitřním štukem a další burdel.

Upraveno uživatelem Kaproš
Odkaz ke komentáři

Tak jsme doma :) cestou ze srazu jsem si ještě vyzvedl v Ostravě světla pro obě holky :D tak zítra mámo zábavu postaráno.Bade dík.Jinak Saška odřídila celou cestu z Těšína až do Havířova na parkoviště ,a jsou znatelné pokroky oproti včerejšku .A přihodím graf z měření ,Bonny i s dírou v cooleru má skoro 97koníků a211Nm .A ještě Zdenkovi dík za profesionální přistup a zjištění té díry v cooleru,a Maruš za parádní kafé.A všem za super pokec Tak dííííííííííík :)

post-48-1273946888_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
tož ulej !!

JA chi taky!!!!

Jinak my jsem dorazili domu pred 30min, cesta nic moc a uz unava tak jsem jel max 70km/h...... Jinak dnesek fatk super :) :D :) Hromada novych skvelych lidi :) ;) ;) a super atmosfera!!!!! Proste luxusni srazek ;) :palec: Ty co jsem nezlal jsem moc rad poznal a ty co uz znam jsem moc rad zase videl. Dekuji Vsem a za vsechno. Hobliku Molik je fakt super :palec::palec::palec: Pane doktore Zdenku jste kouzelnik!!!!! Janku GRATULUJU :palec::palec::palec: Sašo blahopreju a preju jen a jen stastne kilometry. :palec::palec:

PS: Kuwa at uz je Lilo taky v richtiku a muzeme jit taky UP ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...