Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Něco takového by se mi líbilo, takový podsvit mám na HF Parrot !

Marku což takhle udělat podsvit mého Streama ??

Neni problem, ale takovou svetlounkou modrou nemam :lol: Kdyztak mrkni na budiky Hoblika, nebo dalsich clenu :( Popr. jestli chces, muzu se pokusit sehnat jinou modrou.

Uz se mi nejak oci zaviraji, tak dobrou vsem :palec:

Odkaz ke komentáři
Bud rad, ze vas to tam nepostihlo :lol: My tu mame kraliky od sousedu, protoze by se chudaci utopili. Jak byla ta zluta benzinka, pamatujes jak jsme tam s najmisem zastavili, tak tam je to porad pod vodou, v baracich maji metr vody a neni kam by to odteklo. Nastesti asi jako jediny barak nemame ve sklepe vodu, coz je takove pozitivum :( Kde vlastne ted pracujes? Neco jsem nekde cetl, ze hledas novy byt. O novem aute uz vim :palec: Jinak ted je toho silene moc, mam moc uceni a vubec na to neni nalada a cas...a hlavne se nechce. Co u tebe ? :lol: Jo letos planujem dovcu nekde kolem Snezky, tak bych rad navstivil najmiho a doufam, ze by jsi taky skocil na pokec :palec:

jo, to já jsem rád, že tady to není, asi tady líp regulujou vodní toky, nebo nevim.. v Turnově loni dostavěli protipovodňovou hráz, tak třeba i tím se daří to utlumit.. těžko říct.. jo, tu benzinku si pamatuju, potkali sme se tam s Motaaa a jeho bratránkem.. já makám v MB, už druhým rokem - dojíždím denně 32km tam a 32 zpátky.. ještě že je to po dálnici, takže je to na 15-20 minut, jak se mi po ránu chce na to šlapat :D Golfika mám teď na plastické operaci - nové prahy a blatníky :lool: jo, nový byt hledám, už mě to štve ty stálý narážky od sousedů a hlavně od majitele. pomlouvání za zády atd.. je fakt, že sem to neřešil, až teď si jedna sousedka šla stěžovat na psa, že tam prej štěká celej den - což těžko může vědět, když chodí do práce dřív než my a vrací se tak půl hodiny přede mnou.. a nikdo jinej si nestěžoval, dokonce ani soused kterej chodí stále na noční a přes den spí, takže jemu by to mělo vadit nejvíc.. kdy se chystáte na dovču? já budu od 2. do 17.7. na Slovensku, tak to bysme se mohli stavit na pokec u vás ;) a jestli budete ve Špindlu v jiném termínu, tak se určitě zastavíme ;)

Odkaz ke komentáři

Tak neni to zas tak dlouho, co delali novy val, kolem Olzy a stejne to preteklo :lol: Nastesti ted jsem byl na zahrade a uz je voda pryc :palec:

Co tam delas? Jestli to neni tajne. Jak te znam, tak na to neslapes jen na dalnici :D O tech sousedech jsem to nekde cetl, ale netusim kde to bylo :lol:

Verim, ze psi kdyz jsou sami doma, tak vyvadeji a muzou ostatni rusit, ale pokud jsou lidi stejne pryc, jako vy, tak o tom nemaji ani potuchy.

Ovsem pokud se stehujete zase do bytu, tak je mozne, ze tam takovi sousedi budou taky...ale drzim palce, aby ne :(

My jeste nevime, zatim je hodne uceni a predpokladam nekdy v cervenci, ale ted je jeste tezke neco planovat, vypada to tak, ze tyden predem koupime dovcu a pojedeme :palec: Urcite dej vedet, kdyz by jste jeli kolem, radi vas uvidime ;)

jo, to já jsem rád, že tady to není, asi tady líp regulujou vodní toky, nebo nevim.. v Turnově loni dostavěli protipovodňovou hráz, tak třeba i tím se daří to utlumit.. těžko říct.. jo, tu benzinku si pamatuju, potkali sme se tam s Motaaa a jeho bratránkem.. já makám v MB, už druhým rokem - dojíždím denně 32km tam a 32 zpátky.. ještě že je to po dálnici, takže je to na 15-20 minut, jak se mi po ránu chce na to šlapat :D Golfika mám teď na plastické operaci - nové prahy a blatníky :lool: jo, nový byt hledám, už mě to štve ty stálý narážky od sousedů a hlavně od majitele. pomlouvání za zády atd.. je fakt, že sem to neřešil, až teď si jedna sousedka šla stěžovat na psa, že tam prej štěká celej den - což těžko může vědět, když chodí do práce dřív než my a vrací se tak půl hodiny přede mnou.. a nikdo jinej si nestěžoval, dokonce ani soused kterej chodí stále na noční a přes den spí, takže jemu by to mělo vadit nejvíc.. kdy se chystáte na dovču? já budu od 2. do 17.7. na Slovensku, tak to bysme se mohli stavit na pokec u vás ;) a jestli budete ve Špindlu v jiném termínu, tak se určitě zastavíme :D
Odkaz ke komentáři
Tak neni to zas tak dlouho, co delali novy val, kolem Olzy a stejne to preteklo :lol: Nastesti ted jsem byl na zahrade a uz je voda pryc :palec:

Co tam delas? Jestli to neni tajne. Jak te znam, tak na to neslapes jen na dalnici :D O tech sousedech jsem to nekde cetl, ale netusim kde to bylo :lol:

Verim, ze psi kdyz jsou sami doma, tak vyvadeji a muzou ostatni rusit, ale pokud jsou lidi stejne pryc, jako vy, tak o tom nemaji ani potuchy.

Ovsem pokud se stehujete zase do bytu, tak je mozne, ze tam takovi sousedi budou taky...ale drzim palce, aby ne :(

My jeste nevime, zatim je hodne uceni a predpokladam nekdy v cervenci, ale ted je jeste tezke neco planovat, vypada to tak, ze tyden predem koupime dovcu a pojedeme :palec: Urcite dej vedet, kdyz by jste jeli kolem, radi vas uvidime ;)

inženýr kvality vývoje - uvolňování nových dílů do série, předsériový díly atd... ;) a už tomu tolik nešlapu, jezdím teď na spotřebu, nějak nejsou prašule :D o sousedech si mohl číst na fcb - mám tam status, že sháním byt a taky proč :D já vím, že se to blbě prokazuje, ale přítelkyně pracovala do začátku května přímo pod naším bytem, takže přesně slyšela kdy štěká a kdy ne - nejhorší to bylo v pondělí, protože jak byla zvyklá že sme přes víkend s ní, tak se jí stejskalo :lool: a to prej štěkala jen dopoledne, každou hodinu tak 10-15 minut.. další dny už to bylo ok, štěkala jen chvíli po našem odchodu, jinak klid.. te´d už ani neštěká když odcházíme, prostě si zvykla na určitej denní režim.. ale věřím tomu, že štěkne když někoho slyší na chodbě, protože hlídá.. sháníme právě byt nejlépe v rodinném domku se zahradou, ale to není moc reálný, protože většina je už obsazená.. už sme obešli asi 10 bytů, někde se rozhodujem my, jinde že nám dají vědět oni atd...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...