Rubi Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Beru stan tak si vem taky stan treba se tam da stanovat super jako na táboře... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mark98 Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Oficiálně je začátek srazu v sobotu od 11h, na tom se nic nemění. A to, že se již v pátek večer sejde pár lidiček...je věc druhá. Kdo chce, přijede, nocleh se zařídí. Sám nevím, kolik vás chce přijet již v pátek. Přeji hezký zbytek večera. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mark98 Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Jinak marečku, ta bedna byla zkurveně těžká, ve 3ko to šlo, ale ve dvojko to vyndat, začínal jsem sa poťiť Já vím....já tahal večer ještě jednu ;) . Tak to složíme a pojedeme na tom společně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Oficiálně je začátek srazu v sobotu od 11h, na tom se nic nemění.A to, že se již v pátek večer sejde pár lidiček...je věc druhá. Kdo chce, přijede, nocleh se zařídí. Sám nevím, kolik vás chce přijet již v pátek. Přeji hezký zbytek večera. Jak zbytek? noc je dlouhaaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Tak ja jdu na kute, a doufam... fakt doufam... ze uz ty vcerejsi kavy vyprchaly... jako nespat celou noc... nic moc teda jdu padnout do komatu... Mejte se tu ;) a ne ze tady zase bude do rana min jak 20 příspevku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Tak ja jdu na kute, a doufam... fakt doufam... ze uz ty vcerejsi kavy vyprchaly... jako nespat celou noc... nic moc teda jdu padnout do komatu... Mejte se tu ;) a ne ze tady zase bude do rana min jak 20 příspevku no nevim nevim kdyz tu neni s kym kecat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 chybí tu jajicovy vtipy...ty byly takovou kulturní vložkou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 chybí tu jajicovy vtipy... Tak tu muzes neco soupnout.. jedete na tech kolobajdach? Kam das vejce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Já nikoho neznám a žádné kamarády nemám.....taky, kdo by chtěl se mnou kamarádit . Od kud bychom se znali?? No odtud, leda... my se všichni známe odtud a ze srazů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Tak tu muzes neco soupnout.. jedete na tech kolobajdach? Kam das vejce? vezmu si njaký košíček a tam je pečlivě uschovám ...ale já vlastně ani neřekla že pojedu na vaječinu:)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 vezmu si njaký košíček a tam je pečlivě uschovám ...ale já vlastně ani neřekla že pojedu na vaječinu:)) a kua, tak to pak jo. JInak Marka jiste znate z Kelly, je to ten nejvice ukecanej prodavac. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Verush jakto ze nespis?? Hoblik tam mrzne a radiator jeste sedi na netu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 a kua, tak to pak jo. JInak Marka jiste znate z Kelly, je to ten nejvice ukecanej prodavac. na které pobočce děla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Verush jakto ze nespis?? Hoblik tam mrzne a radiator jeste sedi na netu. Mrzne, protože nejsem s ním. Dneska je v posteli sám (asi, doufám), protože jsem u našich, měla sem moc prace tak sem večer už zustala v těšíně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 na které pobočce děla? To je tajne... at si to radeji zodpovi Marek jestli chce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 a kua, tak to pak jo. JInak Marka jiste znate z Kelly, je to ten nejvice ukecanej prodavac. Kelly? Tam sem nikdy nebyla... co se tam prodává? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Mrzne, protože nejsem s ním. Dneska je v posteli sám (asi, doufám), protože jsem u našich, měla sem moc prace tak sem večer už zustala v těšíně aha tak to jsi kousek pac ja jsem taky v tesine ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 na které pobočce děla? Ty a co to auto, vazne to jede lip? Nebo jsis ze mne delala kozy?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 To je tajne... at si to radeji zodpovi Marek jestli chce. tak pokud je nějaká pobořka v Těšíně tak asi tam, já byla jen v Havířově a v Ově a tam byl jeden sympaták..... žádné kozy jsem si nedělala myslim to vážně....motor nejde slyšet a vůbec nechápu jak jsem se dostala na takovou rychlost jakou jsem měla bez příšerného zvuku a klepání....prostě nádhera.....požitek dne... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 aha tak to jsi kousek pac ja jsem taky v tesine ;) To ja vim není nad smradlavý těšín.... to se mi nechce spát, idkyby se mi chtělo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mark98 Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 tak pokud je nějaká pobořka v Těšíně tak asi tam, já byla jen v Havířově a v Ově a tam byl jeden sympaták..... žádné kozy jsem si nedělala myslim to vážně....motor nejde slyšet a vůbec nechápu jak jsem se dostala na takovou rychlost jakou jsem měla bez příšerného zvuku a klepání....prostě nádhera.....požitek dne... V Ově jsou všichni sympaťáci....jen já to tam kazím ;) Seznamovačka v Malenovicích. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Porad lepasi ne Ostrava treba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 V Ově jsou všichni sympaťáci....jen já to tam kazím Seznamovačka v Malenovicích. ;) seznamime se? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Marku, da se tam teda nejak zmastit ta vajecina nebo je to blbost? Ani nevime jestli i ostatni budou tohle chtit.. Treba Hoblik ten ji snad jenom nake to zrni a zeleninu ne? Jo a jaka je nejrychlejsi cesta z C.T do Malenek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 V Ově jsou všichni sympaťáci....jen já to tam kazím Seznamovačka v Malenovicích. ty jo jestli si to ty co mi prodaval něco co se dává do nafty, fakt si nevzpomenu jak se tomu říká tak to by byla dobrá náhoda...;) aditivum?? jestli to říkam dobře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 ty jo jestli si to ty co mi prodaval něco co se dává do nafty, fakt si nevzpomenu jak se tomu říká tak to by byla dobrá náhoda...;) aditivum?? jestli to říkam dobře... jj to je urcite von, co ti prodaval neco do nafty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 ty jo jestli si to ty co mi prodaval něco co se dává do nafty, fakt si nevzpomenu jak se tomu říká tak to by byla dobrá náhoda... aditivum?? jestli to říkam dobře... whauuu ;) jj aditivum 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 jj to je urcite von, co ti prodaval neco do nafty ;) jsem si nemohla vzpomenout jak se tomu říká no co no.... jo jsem dobrá neřekla jsem uplnou kravinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 jsem si nemohla vzpomenout jak se tomu říká no co no.... jo jsem dobrá neřekla jsem uplnou kravinu Vsak jo.. a navic ted muzes jezdit i autem konecne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Vsak jo.. a navic ted muzes jezdit i autem konecne ano a za to ti děkuji... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.