Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Je treba vyckat :smich: :smich: Kdo si pocka ten se docka, rekneme ze je ted faze sberu informaci a prostredku .)

Lambo by se mi taky libilo, navic tam je audi motor a ME7 jednotka, to bych si poladil heee.. Vono i v tech Ferrari jsou ME7 ale chctelo to po mne BOOD MODE na cteni. A jim se nelibilo ze jim budu kuchat ECU na aute za raketu hehe... Vzdyt to jsou jen cervene, zlute a cerne popelnice. :smich:

Odkaz ke komentáři
Kuwa jsem jen rek,ze nad tim do budoucna uvazuju, podle me ma FI RS slusny potencial a ze je to lepsi nez obyc FI...... :smich:

Rozdil mezi F1 a FRS je tak akorat v lepsich brzdach na predni naprave a lepsimu podvozku relativne :)pokud chces poradny svezeni prekopes stejne vsecko na 74rce nebo na 96tce.....z hlediska pomer cena je lepsi koupit 74KW za par supu a natlacit do ni 100 litru a bude to litat .)

Odkaz ke komentáři
Rozdil mezi F1 a FRS je tak akorat v lepsich brzdach na predni naprave a lepsimu podvozku relativne :)pokud chces poradny svezeni prekopes stejne vsecko na 74rce nebo na 96tce.....z hlediska pomer cena je lepsi koupit 74KW za par supu a natlacit do ni 100 litru a bude to litat .)

To mas Tome asi pravdu ale ja ji pripadne chtel jako auto pro Rubi abych si ja mohl nechat Lilo protoze se mi kombik hodi vic a myslel jsem si ze by FRS uz v zakladu pro ni byla slusne svihadlo a s malou Hatatitlou od Funa mala raketka......

Odkaz ke komentáři

ASZ ma jine ojnice atd.. Spodek je pevnejsi, to by musel na 74 vymenit motor, 74 bych na vic jak 220 koni netrapil, vono to jednou jebne a pak to veme s sebou vse a hlavne to drahe. Vstriky, turbo :smich:

Odkaz ke komentáři
To mas Tome asi pravdu ale ja ji pripadne chtel jako auto pro Rubi abych si ja mohl nechat Lilo protoze se mi kombik hodi vic a myslel jsem si ze by FRS uz v zakladu pro ni byla slusne svihadlo a s malou Hatatitlou od Funa mala raketka......

Jsi me prave urazil, ja malou Hatatitlu neumim :smich: ja umim jen krasnou Hatatitlu..

Sice bych to nemel delat ale cituji emial co mi ted dorazil:

Zdravím Tě Zdenďo,

tak jízdní vlastnosti se neskutečně změnily.Auto reaguje o hodně rychleji (Egr??), než tomu bylo před úpravou!

Zátah při každém rychlostním stupni je prostě vítečný a téměř okamžitý, než tomu bylo před úpravou!!!!

Jsi opravdu profík. Mám pocit, jako bych sedl do jiného auta a za to Ti upřímně děkuji !

Tak tohle zatím jedny z těch úplně prvních pocitů... .

Zdravím Tě a ještě jednou děkuji !

XXXXXXX.

Oct.ll RS 125kW respektive 141kW. ..... .

Neskutecne me tohle potesilo a zase me to nakopne delat tuhle praci s vetsi a vetsi radosti a udelat Vam vsem taky radost.

Kdyz mas radost TY mam i JA :smich:

Odkaz ke komentáři

Ano to mluviš o Bublince jistě :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...