TDIfun Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Ach joo... asi zajedu na Ferrari salon bo uz nevim co by me uspokojilo... asi vim, az prijdu o ridicak tak budu rad i za oktu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Jajic : No uprostred cesty do polska to navigace s tvojim cd vzdala, takze sme museli changovat za moje old cd, abychom neskoncili nekde v poli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 uplně tomu rozumim.... skauta uz mas, ted je narade mit RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Ach joo... asi zajedu na Ferrari salon bo uz nevim co by me uspokojilo... asi vim, az prijdu o ridicak tak budu rad i za oktu Je treba vyckat :smich: Kdo si pocka ten se docka, rekneme ze je ted faze sberu informaci a prostredku .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Jajic : No uprostred cesty do polska to navigace s tvojim cd vzdala, takze sme museli changovat za moje old cd, abychom neskoncili nekde v poli asi už s polskem nepočítali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Cau Zdenku, co noveho na Tvem ranci? Kam az sla vyladit ta FI RS? Kube ji bude kupovat Rubi, tak at vim s cim bude svagrova litat Kuwa jsem jen rek,ze nad tim do budoucna uvazuju, podle me ma FI RS slusny potencial a ze je to lepsi nez obyc FI...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Ach joo... asi zajedu na Ferrari salon bo uz nevim co by me uspokojilo... asi vim, az prijdu o ridicak tak budu rad i za oktu a já vím,co by mne .................... :smich: :) :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Hmm asi ne covece :)ale ja bych rekl ze to je blbe vypalene jelikoz ty cesty tam byly jen navigace neumela cist z cd data... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Ach joo... asi zajedu na Ferrari salon bo uz nevim co by me uspokojilo... asi vim, az prijdu o ridicak tak budu rad i za oktu co treba Maruska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Kuwa jsem jen rek,ze nad tim do budoucna uvazuju, podle me ma FI RS slusny potencial a ze je to lepsi nez obyc FI...... z toho se už nevykecáš :smich: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Hmm asi ne covece :)ale ja bych rekl ze to je blbe vypalene jelikoz ty cesty tam byly jen navigace neumela cist z cd data... no......snad se s tím něco povede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Je treba vyckat :smich: Kdo si pocka ten se docka, rekneme ze je ted faze sberu informaci a prostredku .) Lambo by se mi taky libilo, navic tam je audi motor a ME7 jednotka, to bych si poladil heee.. Vono i v tech Ferrari jsou ME7 ale chctelo to po mne BOOD MODE na cteni. A jim se nelibilo ze jim budu kuchat ECU na aute za raketu hehe... Vzdyt to jsou jen cervene, zlute a cerne popelnice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Kuwa jsem jen rek,ze nad tim do budoucna uvazuju, podle me ma FI RS slusny potencial a ze je to lepsi nez obyc FI...... Rozdil mezi F1 a FRS je tak akorat v lepsich brzdach na predni naprave a lepsimu podvozku relativne :)pokud chces poradny svezeni prekopes stejne vsecko na 74rce nebo na 96tce.....z hlediska pomer cena je lepsi koupit 74KW za par supu a natlacit do ni 100 litru a bude to litat .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 co treba Maruska jj ta ma POLO cervene a kola MOMO Ferrari 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 z toho se už nevykecáš :smich: :) hmmmmmmmmmmmm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 a já vím,co by mne .................... :smich: :) :palec: taky Maruska? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Kuwa jsem jen rek,ze nad tim do budoucna uvazuju, podle me ma FI RS slusny potencial a ze je to lepsi nez obyc FI...... Ma luxusni potencial.. Udelas tuning za par KC a mas 200 koni. A ta vaha bude taky jina nez 4X4 O1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Rozdil mezi F1 a FRS je tak akorat v lepsich brzdach na predni naprave a lepsimu podvozku relativne :)pokud chces poradny svezeni prekopes stejne vsecko na 74rce nebo na 96tce.....z hlediska pomer cena je lepsi koupit 74KW za par supu a natlacit do ni 100 litru a bude to litat .) To mas Tome asi pravdu ale ja ji pripadne chtel jako auto pro Rubi abych si ja mohl nechat Lilo protoze se mi kombik hodi vic a myslel jsem si ze by FRS uz v zakladu pro ni byla slusne svihadlo a s malou Hatatitlou od Funa mala raketka...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 taky Maruska? woe....nechej toho,nebo mi to fun čipne na 55kW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Rozdil mezi F1 a FRS je tak akorat v lepsich brzdach na predni naprave a lepsimu podvozku relativne :)pokud chces poradny svezeni prekopes stejne vsecko na 74rce nebo na 96tce.....z hlediska pomer cena je lepsi koupit 74KW za par supu a natlacit do ni 100 litru a bude to litat .) ASZ ma jine ojnice atd.. Spodek je pevnejsi, to by musel na 74 vymenit motor, 74 bych na vic jak 220 koni netrapil, vono to jednou jebne a pak to veme s sebou vse a hlavne to drahe. Vstriky, turbo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 woe....nechej toho,nebo mi to fun čipne na 55kW Ja ti cipnu,,, mi vratis ten pripravek BOSCH AIR SPUNTEN 038906012CL co jsem ti dal na Focuse :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Ja ti cipnu,,, mi vratis ten pripravek BOSCH AIR SPUNTEN 038906012CL co jsem ti dal na Focuse :smich: neprovokuj,nebo postnu foto i s logem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Kurna jak to Pajinovi drzi na tom jeho maslostroji :)a RSska fabie jsou i BLT od 2005 roku ASZ jen do 2004, ale ty datumy muzou byt jinak .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 já chci něco v čem se nezabiju..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Zdeno,ten Mařena tam usnul,či co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 To mas Tome asi pravdu ale ja ji pripadne chtel jako auto pro Rubi abych si ja mohl nechat Lilo protoze se mi kombik hodi vic a myslel jsem si ze by FRS uz v zakladu pro ni byla slusne svihadlo a s malou Hatatitlou od Funa mala raketka...... Jsi me prave urazil, ja malou Hatatitlu neumim ja umim jen krasnou Hatatitlu.. Sice bych to nemel delat ale cituji emial co mi ted dorazil: Zdravím Tě Zdenďo, tak jízdní vlastnosti se neskutečně změnily.Auto reaguje o hodně rychleji (Egr??), než tomu bylo před úpravou! Zátah při každém rychlostním stupni je prostě vítečný a téměř okamžitý, než tomu bylo před úpravou!!!! Jsi opravdu profík. Mám pocit, jako bych sedl do jiného auta a za to Ti upřímně děkuji ! Tak tohle zatím jedny z těch úplně prvních pocitů... . Zdravím Tě a ještě jednou děkuji ! XXXXXXX. Oct.ll RS 125kW respektive 141kW. ..... . Neskutecne me tohle potesilo a zase me to nakopne delat tuhle praci s vetsi a vetsi radosti a udelat Vam vsem taky radost. Kdyz mas radost TY mam i JA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 já chci něco v čem se nezabiju..... skákací hrad? :smich: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Kurna jak to Pajinovi drzi na tom jeho maslostroji :)a RSska fabie jsou i BLT od 2005 roku ASZ jen do 2004, ale ty datumy muzou byt jinak .) PAJIN tam ma ASZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Zdeno,ten Mařena tam usnul,či co? Montuje naraznik, jedu ted na dilnu zbalit PC pac to asi dneska neklapne, to by jsme ladily do noci a ja jsem KO jeste po tom vcerejsku v PL.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Rozdil mezi F1 a FRS je tak akorat v lepsich brzdach na predni naprave a lepsimu podvozku relativne :)pokud chces poradny svezeni prekopes stejne vsecko na 74rce nebo na 96tce.....z hlediska pomer cena je lepsi koupit 74KW za par supu a natlacit do ni 100 litru a bude to litat .) Ano to mluviš o Bublince jistě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.