Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

To zas dneska bude noc...... Na hotelu se ubytovaly dva plne busy helmutu a vedle me rodina s malou holcickou..... Tak doufam,ze se v klidu vyspim ale moc tomu neverim...... :D

PS: Helmuti a Helgy jsou tak v prumeru 17let....... Pubosi posahani :palec: Ted se venku krmi jak kdybi mesic nejedli :lool:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Taky jsem byla spokojená že mám 113 koníků... no a tak sme pokecali a čekala že mi Bublinku sundají a pudem... ale v tom zamnou Hoblik přišel, že se Funovi cosi nezdá a přeměří Bublu ještě jednou.. sem si řikala no tak ok... když se ale Bublině začlo lehce dymit z vyfuku tak se mi to začlo zdát divné.. protože při prvním měření ani obláček... No a tady je důvod toho obláčku :D :D

Hoblik: děkuji :D ;)

TDIFun: fakt umíš - jede to bombově!!!!!! :lool: :palec:

post-950-1275590420_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Taky jsem byla spokojená že mám 113 koníků... no a tak sme pokecali a čekala že mi Bublinku sundají a pudem... ale v tom zamnou Hoblik přišel, že se Funovi cosi nezdá a přeměří Bublu ještě jednou.. sem si řikala no tak ok... když se ale Bublině začlo lehce dymit z vyfuku tak se mi to začlo zdát divné.. protože při prvním měření ani obláček... No a tady je důvod toho obláčku :D :D

Hoblik: děkuji ;) :D

TDIFun: fakt umíš - jede to bombově!!!!!! :lool: :palec:

Gratulace, typické HTP !!! :D

Odkaz ke komentáři

Verush tak jeste jednou moc ghratuluji!!!!! Tohle je uz hodne pekne :D ;) Pst ale Janek to tezce nese...... Psal mi ze ho ted podelas jak nic :lool: :palec:

TO Hoblik: Ty filuto jeden :D Takhle Verush obelstit a dat ji tam Hatatitlu ;) Mas u me :D

TO Fun: Krasna prace pane doktore!!!!!! :D :palec::palec: Kuwa ja chci taky!!!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...