Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

To auticko je proti memu jako papirek :)ani 100litru vody by ji nezastavilo :)nahodit na to nejake mini papucky to by bylo potom ..... kdyz si to jen tak lehce selsky prepoctu co roztacim na prednim kole ja disk + pneu 27kg, kotouc plus trmen 11kg......tj nejakych 38kg tak se mi chce brecet :)na fabii si myslim ze na 14 ctkach bychom se se vsim mohli vejit do poloviny ;)

Odkaz ke komentáři
To auticko je proti memu jako papirek :)ani 100litru vody by ji nezastavilo :)nahodit na to nejake mini papucky to by bylo potom ..... kdyz si to jen tak lehce selsky prepoctu co roztacim na prednim kole ja disk + pneu 27kg, kotouc plus trmen 11kg......tj nejakych 38kg tak se mi chce brecet :)na fabii si myslim ze na 14 ctkach bychom se se vsim mohli vejit do poloviny ;)

njn, ale na sprinty kotouč+ třemen nepotřebuješ takže ho můžeš odložit k Jajícovi ;)

Odkaz ke komentáři

Dobré ránko...to jsou holt jiné starosti :)

Koukám,že se tady formuje velká formace na ty sprinty ;)

EDIT...jo,málem bych zapomněl...od té doby,co mi autí projel Neználek,tak mi to ani jednou nezaškubalo a to jsem to nešetřil...asi nějaká náhoda,ale nechápu co se stalo ;)

Upraveno uživatelem Jirka Zubek
Odkaz ke komentáři
Ahoj Kube...tak já jsem ještě nespal -zase- , takže jsem ještě neměl ani to probuzení :D

No tak to je nemile :) Ja za chvili jedu do Kelly pro novy lanovod na ridicovy dvere protoze vcera trosku prasknul ;)

Ahoj, hele hoď jsem nějaké fotos autí s new papučema.

Ahoj Blondy, hned to bude pane, jen na sebe neco hodim a jdu ven udelat par fotek ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...