Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak uz jsme v poradku zaparkovani v hospode na pivu. Bude to znit asi jako klise, ale dneska to byla super akce. Verush s Hoblikem nas vzali nakouknout to jejich sveta sprintu a i kdyz podminky v Javorniku byly trochu vydlacke, zazitek to byl perfektni :palec: Dekujeme patronum za organizaci, budeme muset nekdy udelat vlastni sprinty by HavEx :smich:

S poharky at se pochlubi vyherci :smich:

Odkaz ke komentáři

Chlubit se budou zítra až tu hodím fotky těch jejich rozjařených ksichtíků :palec: my už dem spát, resp já už skoro spím, takže dopíšu, vypnu noťas, lehnu a do 2 min spím a hoblik se ještě chce dívat na nějaký krvák v televizi, prý aby se mu lépe usínalo... takže bye bye zítra a všem zúčastněným dík za super den

Odkaz ke komentáři
Kua jak me to stve ze jsem nemohl jet!

Radime to Ti verim, vim jak me stvalo ze ma Viki chycene lozisko! Mr. Jajic se umistil 5., takze ja s Viky jsem mel realnou sanci +- nekde kolem nej, coz by bylo uplne perfektni na muj prvni sprint v zivote.

Ale na druhou stranu jsem se po dlouhe dobe projel Izzi a opet me utvrdila v tom ze je a navzdy asi bude moji srdcovou zalezitosti a ze i kdyz je na mnoha mistech zrezivela jeste porad nepatri do stareho zeleza :palec: Akorat ted trochu nejede, neco neni uplne v poradku :smich:

Odkaz ke komentáři
Radime to Ti verim, vim jak me stvalo ze ma Viki chycene lozisko! Mr. Jajic se umistil 5., takze ja s Viky jsem mel realnou sanci +- nekde kolem nej, coz by bylo uplne perfektni na muj prvni sprint v zivote.

Ale na druhou stranu jsem se po dlouhe dobe projel Izzi a opet me utvrdila v tom ze je a navzdy asi bude moji srdcovou zalezitosti a ze i kdyz je na mnoha mistech zrezivela jeste porad nepatri do stareho zeleza :palec: Akorat ted trochu nejede, neco neni uplne v poradku :smich:

náhodou Izzi jede luxusně....smekám :smich:

Odkaz ke komentáři
ani žádné tajné nebyly, ale připadám si jako bych prokalila celou noc.... :wacko:

příště si musíš vzít jiného zavozníka....a vůbec ty si toho taky moc neřekl :P

taky jsem rozbitý,jako bych ty sprinty běžel :lol:

nestíhal jsem mluvit....cestou tam jsem se kochal krajinou a cestou zpět spal :wacko::lol: :P

Odkaz ke komentáři
Jajic vysranec mi Rubi nepujcil ani na chvili. Takze tam i zpet jsme jel sam a kecal maximalne do mobilu (nastesti porad nekdo volal)

hej co jsem....nějaké zboží na vypujčení... :wacko: asi si založím firmu na zapůjčení sama sebe. V Ově jsem potkala fazola co měl na zadním okně reklamu typu: MANŽEL NA ZAVOLÁNÍ a tel číslo :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...