Verush Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 Ahojte, my jsme doma, okoupaní a v posteli. Pohárky byly - Hoblik 3.místo a Fun 1.místo Statečně se v závěsu držel i Jajíc. S dovolením fotky a videa budou zítra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 Tak uz jsme v poradku zaparkovani v hospode na pivu. Bude to znit asi jako klise, ale dneska to byla super akce. Verush s Hoblikem nas vzali nakouknout to jejich sveta sprintu a i kdyz podminky v Javorniku byly trochu vydlacke, zazitek to byl perfektni Dekujeme patronum za organizaci, budeme muset nekdy udelat vlastni sprinty by HavEx S poharky at se pochlubi vyherci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 Chlubit se budou zítra až tu hodím fotky těch jejich rozjařených ksichtíků my už dem spát, resp já už skoro spím, takže dopíšu, vypnu noťas, lehnu a do 2 min spím a hoblik se ještě chce dívat na nějaký krvák v televizi, prý aby se mu lépe usínalo... takže bye bye zítra a všem zúčastněným dík za super den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 Kua jak me to stve ze jsem nemohl jet! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 Kua jak me to stve ze jsem nemohl jet! Radime to Ti verim, vim jak me stvalo ze ma Viki chycene lozisko! Mr. Jajic se umistil 5., takze ja s Viky jsem mel realnou sanci +- nekde kolem nej, coz by bylo uplne perfektni na muj prvni sprint v zivote. Ale na druhou stranu jsem se po dlouhe dobe projel Izzi a opet me utvrdila v tom ze je a navzdy asi bude moji srdcovou zalezitosti a ze i kdyz je na mnoha mistech zrezivela jeste porad nepatri do stareho zeleza Akorat ted trochu nejede, neco neni uplne v poradku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 Radime to Ti verim, vim jak me stvalo ze ma Viki chycene lozisko! Mr. Jajic se umistil 5., takze ja s Viky jsem mel realnou sanci +- nekde kolem nej, coz by bylo uplne perfektni na muj prvni sprint v zivote. Ale na druhou stranu jsem se po dlouhe dobe projel Izzi a opet me utvrdila v tom ze je a navzdy asi bude moji srdcovou zalezitosti a ze i kdyz je na mnoha mistech zrezivela jeste porad nepatri do stareho zeleza Akorat ted trochu nejede, neco neni uplne v poradku náhodou Izzi jede luxusně....smekám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 http://img96.imageshack.us/img96/6901/p6190025.mp4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 náhodou Izzi jede luxusně....smekám Kluci jeste jednou diky, ze jste meli tu trpelivost a nechali me jet prvniho, jednak me to nenechalo usnout a Peti nebylo spatne protoze koukala na krajinu pred nama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 http://img96.imageshack.us/img96/6901/p6190025.mp4 Jojo Petre dneska se predvedl ani sam hlavni poradatel neveril ze to je "jen" 146hpckova ctyrkolka!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Bré rano Gratulace sprintérům k poharkům 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Dobré ráno všem ,a hlavně učastníkům zájezdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Dobre ranko :-)Kurna ja su nejaky dolamany dneska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Dobre ranko .... opet gratulejš sprinterům..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Dobre rano, Tome jsme na tom stejne. Ke vsemu je tu kosa jak svina! Nejradeji bychom zustali pod perinou, ale je treba udelat na Viki ty loziska, tak hura ven... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Dobré ránko... ja jdu na zpracování fotek a videa.. Blondak: příště fakt musíš s námi! Bylo moc dobře.. Já sem taky byla trochu zklamaná že jsem nevzala bublinku, ikdyž ta zpáteční cesta s těma divočákama by mi asi dala hodně zabrat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 dobré rano všem....tak jsem uplně nějaká nemocná z toho včerejšku:) bolí mě hlava jako střep, podotýkám že z alkoholu to není.... jinak děkuji za včerejší akci bylo to super.... a pokusím se tu hodit pár fotek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Nechavam uploadovat fotky a videa na rajce a mizime. Odkaz pro netrpelivce v mem podpisu nebo http://janek250.rajce.idnes.cz/Javornik_2010/ Verush: s jakyma divocakama? My videli jen jednu srnu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Dobre ranko. Take gratuluju vitezum . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 ale stejně mne to počasí namíchlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 dobré rano všem....tak jsem uplně nějaká nemocná z toho včerejšku:) bolí mě hlava jako střep, podotýkám že z alkoholu to není.... jinak děkuji za včerejší akci bylo to super.... a pokusím se tu hodit pár fotek. "tajné" vodky se nepočítají? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 ...jsem Kristýnce doma říkal,že jsme s Rubi vášnivě debatovali v autě(cca 5slov na 100km) :smich: B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 "tajné" vodky se nepočítají? ani žádné tajné nebyly, ale připadám si jako bych prokalila celou noc.... příště si musíš vzít jiného zavozníka....a vůbec ty si toho taky moc neřekl :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 ani žádné tajné nebyly, ale připadám si jako bych prokalila celou noc.... příště si musíš vzít jiného zavozníka....a vůbec ty si toho taky moc neřekl :P taky jsem rozbitý,jako bych ty sprinty běžel nestíhal jsem mluvit....cestou tam jsem se kochal krajinou a cestou zpět spal :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 ...jsem Kristýnce doma říkal,že jsme s Rubi vášnivě debatovali v autě(cca 5slov na 100km) :P Jajic vysranec mi Rubi nepujcil ani na chvili. Takze tam i zpet jsme jel sam a kecal maximalne do mobilu (nastesti porad nekdo volal) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Jajic vysranec mi Rubi nepujcil ani na chvili. Takze tam i zpet jsme jel sam a kecal maximalne do mobilu (nastesti porad nekdo volal) hej co jsem....nějaké zboží na vypujčení... asi si založím firmu na zapůjčení sama sebe. V Ově jsem potkala fazola co měl na zadním okně reklamu typu: MANŽEL NA ZAVOLÁNÍ a tel číslo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Jajic vysranec mi Rubi nepujcil ani na chvili. Takze tam i zpet jsme jel sam a kecal maximalne do mobilu (nastesti porad nekdo volal) ale prd....celou cestu tam jsi trénoval proslov na stupně vítězů "já su tak šťastné....já mám zlato" :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 hej co jsem....nějaké zboží na vypujčení... asi si založím firmu na zapůjčení sama sebe. V Ově jsem potkala fazola co měl na zadním okně reklamu typu: MANŽEL NA ZAVOLÁNÍ a tel číslo :P :P to už je druhá živnost,co chceš zakládat,ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 ale prd....celou cestu tam jsi trénoval proslov na stupně vítězů :P "já su tak šťastné....já mám zlato" :P Vysrance jsem te vecer hledal na namesti, kde jsi byl bambulo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Vysrance jsem te vecer hledal na namesti, kde jsi byl bambulo já na náměstí byl......auto jsem měl u KB 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Zdeno,říkal jsem Kristýnce,že má v pr...... turbo a si představ,že to s ní ani nehlo :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.