maros Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 tak jsi mel spat jak jsi cekal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 do 5min jsem tuhej :D tak dlouho ti to bude po "půstu" trvat...? :) :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 tak dlouho ti to bude po "půstu" trvat...? :) :) ;) No jasne, prece si na cesty sebou vozim dve kamaradky :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Dobrý večer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Tak jsem byl včera u Indiho v garáži a po jeho prohlídce a opravě jsem myslel, že mě asi šasne.Špatný repas turba, setrvačník v prd.., ohnutý hřeben řízení a atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Tak jsem byl včera u Indiho v garáži a po jeho prohlídce a opravě jsem myslel, že mě asi šasne.Špatný repas turba, setrvačník v prd.., ohnutý hřeben řízení a atd. hmm.....samý pozitiva :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 hmm.....samý pozitiva :) to je hodně slabé slovo, nedoporučil ani čipování, ale radši zavčasu prodat, vyčistil mi turbo a nevím co mi tam ještě udělal, ale auto takhle nejelo ani po repasi turba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 to je hodně slabé slovo, nedoporučil ani čipování, ale radši zavčasu prodat, vyčistil mi turbo a nevím co mi tam ještě udělal, ale auto takhle nejelo ani po repasi turba Tak Indian mi odrazuje zakazniky jo?? ;) tak to ja mu tam jeste posilam lidi.. :) :) neco mi tady posledne rikal ze to turbo bylo docela huste. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 ale neodrazuje, jen mi potvrdil, že v tom hrabalo x lidí a každý něco zk.....,teď je otázka co s tím ? na nové není a nevím jak dlouho to vydrží, jak se sere tak se sere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Tak Indian mi odrazuje zakazniky jo?? ;) tak to ja mu tam jeste posilam lidi.. :) :) neco mi tady posledne rikal ze to turbo bylo docela huste. turbo bylo husté a taky vydrželo asi jenom 38 000 oni borci z Dolní Lutyně věděli proč dávají záruku jenom půl roku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 ale neodrazuje, jen mi potvrdil, že v tom hrabalo x lidí a každý něco zk.....,teď je otázka co s tím ? na nové není a nevím jak dlouho to vydrží, jak se sere tak se sere njn......vždycky je průser,jak se v tom hrabe více lidí a rádoby odborníků dneska mi jeden gorol vysvětloval problém se zamykáním kufru na e36 popsal mi,co vše rozebral...včetně jednotky alarmu :) :) ;) ale servo kufru ho nenapadlo ale asi kšeft nebude....byl zklamaný,že nejsem od Jablunkova :D :D :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 turbo bylo husté a taky vydrželo asi jenom 38 000 oni borci z Dolní Lutyně věděli proč dávají záruku jenom půl roku tak dej repas ale poradnou, ne nakou srotovnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 lutyně je v PL? :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 njn......vždycky je průser,jak se v tom hrabe více lidí a rádoby odborníků dneska mi jeden gorol vysvětloval problém se zamykáním kufru na e36 popsal mi,co vše rozebral...včetně jednotky alarmu :) ;) :D ale servo kufru ho nenapadlo ale asi kšeft nebude....byl zklamaný,že nejsem od Jablunkova :D :smich: Tak to ja tady zase mel toho chytrho pana co mi rekl ze si koupil vyvazenou vrtulku do tuba a ze to je jako vyvazeno tak vymontoval starou vrtulku z turba a dal si vetsi novou. Normalni magor :) jsem byl vytocenej jako prase.. Mu rikam ze se musi vyvazovat celej uzel a on to nejak proste nemohl pochopit. A prej budem delat tuning, do prdele ho poslu a ne tuning .. sorry ze jsem sprostej ale to byl vrchol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 tak dej repas ale poradnou, ne nakou srotovnu. no ono se mu tam nelíbilo více věcí, to by se asi neměnilo jenom turbo a já už do toho napálil přes 65 tis. a to se mi zdá celkem dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 lutyně je v PL? :) ;) Ti rikam ze tady uz smudli turba kde kdo.. des a hruza fakt. asi si nasetrim na masinu a budu si to delat sam... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Tak to ja tady zase mel toho chytrho pana co mi rekl ze si koupil vyvazenou vrtulku do tuba a ze to je jako vyvazeno tak vymontoval starou vrtulku z turba a dal si vetsi novou. Normalni magor :) jsem byl vytocenej jako prase.. Mu rikam ze se musi vyvazovat celej uzel a on to nejak proste nemohl pochopit. A prej budem delat tuning, do prdele ho poslu a ne tuning .. sorry ze jsem sprostej ale to byl vrchol. lidi jsou šikulové :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 no ono se mu tam nelíbilo více věcí, to by se asi neměnilo jenom turbo a já už do toho napálil přes 65 tis. a to se mi zdá celkem dost njn....ale když to prodáš,tak za to prd dostaneš to bude lepší dát dokupy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 lutyně je v PL? :) :) nééé, ale robotou jak by byla ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Ti rikam ze tady uz smudli turba kde kdo.. des a hruza fakt. asi si nasetrim na masinu a budu si to delat sam... :) dělej si to ručně :) ;) :D ty woe........Kube dneska asi zničil Rubi :D :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 no ono se mu tam nelíbilo více věcí, to by se asi neměnilo jenom turbo a já už do toho napálil přes 65 tis. a to se mi zdá celkem dost A to je jako ze jsi do toho dal balik??? Ja se dnes bavil s kamosem co delal opravu na jednom motoru a tam byla koncova cena neco kolem 130tis.. Za 65tis to je tak pekne kola a 150pd turbo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 dělej si to ručně :) :) ;) ty woe........Kube dneska asi zničil Rubi :D :D Ani nemluv, tam to bude sodoma tezka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 njn....ale když to prodáš,tak za to prd dostanešto bude lepší dát dokupy no mě se taky do toho prodeje nechce, ale jestli mě by to mělo stát dalších 65 tis. tak to je mazec, už jsem si na ni zvykl a ikdyž byly problémy furt jsem jezdil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 A to je jako ze jsi do toho dal balik??? Ja se dnes bavil s kamosem co delal opravu na jednom motoru a tam byla koncova cena neco kolem 130tis.. Za 65tis to je tak pekne kola a 150pd turbo a kolik měl najeto ? já 400 tis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 nééé, ale robotou jak by byla :) :) ;) :D v Polsku maj taky vyvazene kolecka a jen to slozi heee.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 a kolik měl najeto ? já 400 tis. asi 180 tis tusim... Dej tam repas, udelaj spojku a budes zase litat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Pánové vy jste servisáci kolik by vyšlo turbo, váha vzduchu a setrvačník včetně práce. Nějakou orientační cenu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 a kolik měl najeto ? já 400 tis. já mám taky 400000km :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 :) :) v Polsku maj taky vyvazene kolecka a jen to slozi heee.. no odborníci marne ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Pánové vy jste servisáci kolik by vyšlo turbo, váha vzduchu a setrvačník včetně práce. Nějakou orientační cenu ? Turbo cca do 10tis a 2 tis vymena. spojka dal bych kompelt jednohmotu a vse potrebne cca 12000 s vymenou. a vaha tezko rict jestli je az tak KO nebo ne.. Kdyz se to upravi pri uprave softu tak ji menit nemusis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.