Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobrý večer, fotky fajné.

Maroš: tož co už mi zbývalo jak sem si všimla v poslední vteřině ;)

RubiKube: to ste Bublince dali pořádně zabrat teda :angry:

Tak s fotkama jsme se snazili a s Bublinou o to vic :( Diky Verush :palec:

Jdu se venovat Rubi a pak spat aby jsme mohli zitra pokracovat v predelavani Bubliny. Takze dobrou vsem a drzte :palec:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

AHOJ VŠECI :D TO BYL PŘEKRÁSNÝ VÍKEND :) JEN ABY TO POČASÍ JEŠTĚ DLOUHO VYDRŽELO...........NESNÁŠÍM ZIMU ;)

:P Taky jsem se byl dnes ostříhat...potřebuju se vyfotit na nový řidičák...na holiče koukám z okna,takže v pohodě :huh:

TO HOLIČSTVÍ Z BOKU LUČINY JEŠTĚ FUNGUJE ?? ;) PAMATUJI SI ŽE JSEM SE TAM CHODIL STŘIHAT KDYŽ JSME TAM BYDLELI. TO MI BYLO TAK 14 LET ;) A TO UŽ TEDA BYLO FEST DÁVNO :D :lol: ;)

Hoj lidi, neválí se někomu z Vás 1m napájecího kabelu 16 mm2 (červeného)?

TAK UŽ TAM LÁDUJEŠ TEN NOVÝ ZESÍK ? :lol:

Odkaz ke komentáři
TO HOLIČSTVÍ Z BOKU LUČINY JEŠTĚ FUNGUJE ?? :lol: PAMATUJI SI ŽE JSEM SE TAM CHODIL STŘIHAT KDYŽ JSME TAM BYDLELI. TO MI BYLO TAK 14 LET :D A TO UŽ TEDA BYLO FEST DÁVNO ;) :D :lol:

Teď už tam nechodíš protože nemáš vlasy !! ;) :)

Jinak smutná zpráva pro uživatele Nimbuzzu!!

Velmi oblíbený IM klient Nimbuzz, který podporuje celou řadu komunikačních protokolů jako ICQ, Facebook nebo MSN, přijde o podporu hlasové komunikace Skype. Důvodem je údajně špatná komunikace zástupců Nimbuzzu s vedením Skype.

Nimbuzz je v současnosti jedním z nejpoužívanějších programů pro Instant Messaging, a to napříč všemi mobilními platformami. Samozřejmostí je verze pro iPhone a Android. Nimbuzz ale najdete také ve verzi pro Symbian a dokonce i JAVA verzi.

nimbuzz

Jednou z velmi ceněných vlastností Nimbuzzu byla přímo ukázková podpora protokolu Skype, díky které jste si mohli s příslušným internetovým připojením popovídat s přáteli zadarmo. S tím je teď konec. Zástupci společnosti Skype řekli, že měli v plánu s Nimbuzzem spolupracovat a diskutovat podmínky používání jejich proprietárního protokolu v jejich IM klientovi. Nikdo z Nimbuzzu se jim ale údajně od srpna neozval a tak jim nezbývá nic jiného, než Nimbuzz vyzvat, aby Skype ze své aplikace odebral.

Jaap Lugt z Nimbuzzu to okomentoval slovy: „Rozhodnutí Skype je nefér a to jak vůči uživatelům naší služby, tak i Skypu samotného“. Nimbuzz musí podporu Skype odstranit do 31. 10. 2010. Podobným způsobem byla nedávno odříznuta podpora Skype u jiného IM klienta, Fringu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...