Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

je lepsi stavet cely motor od znova nez kuchat stary :rolleyes: at stary vrci v aute a verush muze jezdit .) pak se jenom udela plug and play, uspora casu a lepsi kontrola nad stavbou :smich: a ja se aspon neco naucim ;)

Takze jestli jsem Te ted dobre pochopil tak ty venku poskladas co pujde na max vykon s tema komponentama z Mola a pak to rovnou hodis jen do Edy a bude hotovo?

Odkaz ke komentáři
No prijde jelikoz se daji dobre prodat :smich:

Tak to doufam,ze nez zacnes inzerovat jinde tak zas hodis prvne nabidku tady :rolleyes:

Jsem dnes koupil TV tuner

Ja mel k notaku starsi verzi a byl tez super. A v cem ho mas ted pichly a jakou pouzivas antenu?? Ja pred casem nechal Rubi doma svoje 23" LCD s DVB-T tunerem a na antenu od baraku chyta nic moc. Rodice navrchu na ty setop-boxy chytaji krasne a hromadu programu........ Tak nevim jak to dole vyresit aby jsme tez meli dost programu a hlavne jak to propojit s tim LCD.....

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Tak to doufam,ze nez zacnes inzerovat jinde tak zas hodis prvne nabidku tady :rolleyes:

Ja mel k notaku starsi verzi a byl tez super. A v cem ho mas ted pichly a jakou pouzivas antenu?? Ja pred casem nechal Rubi doma svoje 23" LCD s DVB-T tunerem a na antenu od baraku chyta nic moc. Rodice navrchu na ty setop-boxy chytaji krasne a hromadu programu........ Tak nevim jak to dole vyresit aby jsme tez meli dost programu a hlavne jak to propojit s tim LCD.....

Teď na testování to mám zapíchlé ve stolním PC potom to bude v netbooku. Anténa byla u toho a příjem v poho.

post-422-1289068301_thumb.jpg

post-422-1289068311_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Teď na testování to mám zapíchlé ve stolním PC potom to bude v netbooku. Anténa byla u toho a příjem v poho.

Jo tak takovou jsem mel i u toho starsiho modelu....... V Italii jsme na ni chytal cca 50 mistnich programu v dost slusne kvalite..... Jen bych potreboval poradit jak na to LCD. Je to rok stary monitor s tv tunerem od Samsungu ve FULL-HD a nemuzu na nem naladit poradne zadny program.... Asi to bude antenou....... V tomhle jsem trochu Lama :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Jo tak takovou jsem mel i u toho starsiho modelu....... V Italii jsme na ni chytal cca 50 mistnich programu v dost slusne kvalite..... Jen bych potreboval poradit jak na to LCD. Je to rok stary monitor s tv tunerem od Samsungu ve FULL-HD a nemuzu na nem naladit poradne zadny program.... Asi to bude antenou....... V tomhle jsem trochu Lama :rolleyes:

Psal jsi že rodiče chytají programy v poho, jestli to LCD je zapojené na stejnou anténu hledal bych chybu v kabeláži, rozbočovači, konektorech....

Odkaz ke komentáři
Psal jsi že rodiče chytají programy v poho, jestli to LCD je zapojené na stejnou anténu hledal bych chybu v kabeláži, rozbočovači, konektorech....

No napadlo me,ze po pripojeni tech boxu mohli nejak preklenout antenu...... Asi zkusim hodit externi antenu a uvidim co to LCDcko naladi a pak pujdu po koaxu az na strechu........ Co si vzpominam tak to melo daleko lepsi signal pred zapojenim setop-boxu.... No musim si na to najit cas a juknout na to... To zas bude maturita :smich:

Tady to nejak umrelo.... Tak ja si jdu pustit hru. Tak zatim hoj bando :rolleyes:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Pocitam ze hybrid, ic, vyfuk ale z toho se ti asi nic hodit nebude...

Odkaz ke komentáři
Pocitam ze hybrid, ic, vyfuk ale z toho se ti asi nic hodit nebude...

Ani do Bubliny????

Co hrajes :rolleyes:

Jednu starsi hru na PC: Heroes of Might and Magic V.....

Dobrý večer,

tak sem po klasické půlhodinové horké sprše na netíku a až Hoblik docvičí tak jdem koukat na film.

Jinak koukám, že Blondy rošiřuje svoje IT centrum :smich:

Ahoj Verush ;)

Odkaz ke komentáři

Tak sm se dodívali na film (RED), podle HOblika to bylo dobré, já nějak některé pasáže prospala:)

...Hoblík docvičí ???????????

Jo, taky sem ještě nezjistila co za tím je :lol:

jak mas ucet za vodu :lol:

Tady u Hobliku mají studnu, ale jak sem bydlela u našich, tak mi docela nadávali (nikdo nechce pochopit, že jsem prostě ryba)

Verush už chystáš tu snídani ?? ;)

Teď je tak čas na noční svačinku :rolleyes: Snidani až ráno :lol:

A Kube: Ahoj a Dobrou :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...