Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Psal jsi že rodiče chytají programy v poho, jestli to LCD je zapojené na stejnou anténu hledal bych chybu v kabeláži, rozbočovači, konektorech....

My mame jinou antenu než rodiče..asi sto let starou..

KUbe: Zlato to nebude žadna podoba, jen vy chlapi to nechapete co my potřebujeme.. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Dobré ranko...... :)

Mirku mi to taky nevyjde .........moje mamča má dnes narozeniny tak to trošku budem slavit...... :lol: tak at to klapne...... :smich:

Dobrý večer všem :lol:

Tak kamarádi a přátelé v neděli budu potřebovat pomoc :lol: ,Hubert půjde konečně na kola ;) .Tak že kolem 16hodiny na vás budu čekat na místě konání předem díky za účast. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Cau Mareno. Ty jsis udelal login i tady? To je super. Tak se muzes kouknout Rubi do vlakana od Bubliny na ten novy interier :palec:

to vis.musim tady dohlizet na vyvoj vasich masin.jinak se podivam n a ty sedacky.

Dobre ranko, tak jsem se jako obvykle kvalitne prezral nedelni snidani a jdu neco delat na zahradu.

Dobre ranko, tak jsem se jako obvykle kvalitne prezral nedelni snidani a jdu neco delat na zahradu.

ty kravo Hoblik vi co je to zahrada? tak to kloboukl dolu.ja delam obvykly nedelni uklid u nas doma.kdo delal snidani?ze by jses hecnul ty?

Odkaz ke komentáři

Ahojte...

Kube: Rubi má pravdu, teplo a pořádnou porci jídla mají rády asi všechny holky :loool:

Marena: snídani naší klasickou nedělní jsem dělala já :lol:

Blondy: no dneska nebyla snídaně 100% takže jo, ještě by se ty palačinky vlezly :palec:

Jinak po dnešní návštěvě u Neználka musím konstatovat, že Hubert už začíná vypadat jako auto :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...