maros Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 No,ja si rikal kdysi,ze kdybch nekoho takoveho chytil,asi bych ho zvalchoval a pak nekde naheho privazal ke sloupu pro vystarhu. a nedavno to nekdo rikal . Hoblik myslim, ze to obdobne resili borci co hlidali Vitkovice,ze je nekde zavreli nahe a nechali je tam par dnu kvasit a meli pak klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Ono je problém někoho chytit na místě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Zdravíčko...dneska jsme byli s holkou bobovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 To jo,chtelo by ho ale chytit jak uz jde nekde mimo barak,at to nemuze hodit na tebe..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Anebo ho zřezat tak, že zapomene kdo to byl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 jj a bez svedku.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Kuwa prawě jsem dostal dobrou zpravu mezi svatkama do roboty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Woody...to se máš ...já jdu svátky noc a Silvestr odpolko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Na štedrý den jdu na 18,00 do rána 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Woody...to máš dlouhý...já klasickou noční od 22h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Brej večír štědrý den mám odpolední :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Woody...to máš dlouhý... Jiříku, manželka mi to říká taky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Woody...to bylo vytržený z kontextu carlos..to jsem měl dva roky po sobě...pěknej hnus :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 a ja mam kuci volno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Nedávno jsem slyšel zajímavý případ od známeho kriminalisty. Borec zastavil na křižovatce v noci a jako většina vlastníků aut, nemá automatické zamykání. Zmetek mu naskočil do auta a začal mu vyhrožovat s nožem ať navalí peněženku, mobil atd... Bohužel to není ojedinělý případ... Poslední dobou se to stává častěji.. Dost silně uvažujeme, že do obou aut pořídíme paralyzéry. Není jednodušší se v tom autě zamknout? Kuwa prawě jsem dostal dobrou zpravu mezi svatkama do roboty Nejsi sám woody, my jdem taky s HOblikm i na Silvestra .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 ty woe Máro ty jsi tu v hospodě vylepenej od rána do večera co napadl snih 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Kamarádi dobrý večer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Cuuus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 ty woe Máro ty jsi tu v hospodě vylepenej od rána do večera co napadl snih Mam volnaska,tak tu jsem casteji :lool: Cuuus Cest,jak v chjudaju ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Dobry vecer .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 ty woe Máro ty jsi tu v hospodě vylepenej od rána do večera co napadl snih To víš v te jeho dědině napadlo tolik sněhu, že tamjede jen internet :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Ještě že máme ten krb jinak by nám zvěř umrzla.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Lidickove prosim kdo se zucastnite 18.12. druheho rocniku oktaslusu a nasledne HavEx besidky prosim dejte vedet at muzeme potvrdit pocet ve Slezskem dvore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Lidickove prosim kdo se zucastnite 18.12. druheho rocniku oktaslusu a nasledne HavEx besidky prosim dejte vedet at muzeme potvrdit pocet ve Slezskem dvore no já bych se i účastnil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Lidickove prosim kdo se zucastnite 18.12. druheho rocniku oktaslusu a nasledne HavEx besidky prosim dejte vedet at muzeme potvrdit pocet ve Slezskem dvore :o Ty woe taky blby termín, nedalo by se to šibnout na 19.12? Jsem o5 v pr... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Lidickove prosim kdo se zucastnite 18.12. druheho rocniku oktaslusu a nasledne HavEx besidky prosim dejte vedet at muzeme potvrdit pocet ve Slezskem dvore ja jen doplnim za casovy harmonogram bude nejspis od 15hod na parkingu a od 17hod pak vanocni besidka. Napada nekoho nahradni plac? Mate nekdo moznost sehnat na pujceni kuzely? Vezme nekdo kameru? Klidne muze byt i vic kameramanu, at je pak dost materialu na strihani :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Cau cau, kuzely zitra zkusim. Snad budou silnice ochotne. +- kolik by jich bylo potreba ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 To víš v te jeho dědině napadlo tolik sněhu, že tamjede jen internet hele hele.....my tu mame i prohrnute cesty :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Cau cau, kuzely zitra zkusim. Snad budou silnice ochotne. +- kolik by jich bylo potreba ? dvanact by mohlo stacit, pokud nechceme vymyslet nejakou zbesilost... Budeme nejak extremne memit trat, nebo nechame cca stejnou jako loni? Co bando? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 No nevím jaka byla loni ale měl bych začít trénovat vzhledem k tomu že nejsem ještě moc zběhly v blbnutí na sněhu... Kameru není problém možná seženu i stativ k ní... jinak píšu si do diáře... a na vánoční besídce budou nějaké dárečky? Jinak kdo by se chtěl trošku pobavit blbostma překladu z češtiny do angličtiny... Tak si najděte google překladač -> z češtiny do angličtiny -> a zadejte větu: Miluji Česko! Miluji česko, jsi veselý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.