Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahoj Pratele. Vsem dekuji za prani dobre cesty. Ve stredu byla CR naprosto v pohode ale Nemecko stalo za to. Z Rozvadova k Norinbergu jsem jel 3h!!! Az po Manheim totalni snehova kalamita a jelikoz to bylo i ve Francii a Italii tak linky co se me tykaji staly takze jsem se cely ctvrtek flakal v Luxu na hotelu a cekal az nekdo dojede. Teprve dneska jsem se dostal do Italie ke svemu autu. Ted uz sedim a jsem zabydleny. Jo a obvykly cas Rozvadov-Luxemburg jezdim i tou nejvetsi pleckou co na firme mame za 6h a ve stredu jsem to jel cca 10h.... Parada..... :palec:

Odkaz ke komentáři
Byl to vanocni vecirek z prace. A vyhry takove blbosti jako pivni sampon, cd nightwish nebo soudek piva (meli sme to v rockovem stylu) ale byl tam i poukaz na veceri nebo hezke kabelky tak to bych popripade brala.

Caute bando. EEEEEEE Verush kabelky jsou pro holky mela jsi chtit ten soudek piva :palec: :) ;)

Odkaz ke komentáři

Zdravím.. Tak včerejší lyžovačka byla super... Lidí bylo málo a sněhu hodně... Sjezdovka byla kvalitně upravená. Akorát jediná včerejší bota byla na křižovatce v Neborech, kde kamión zablokoval cestu napříč, takže se cesta trochu prodloužila o objížďku přes Kostelec. Jinak parádní večer.

Jinak neznáte někdo někoho kdo by dokázal vyhledat mobil přes IMEI? Díky moc...

Odkaz ke komentáři

DNESKA TO CELKEM ŠLO , NA DÍLNĚ +4 :D

HOBLÍK....... NIC JINÉHO NEŽ MAKAT NÁM NEZBÝVÁ , KDYBY JSME SE NEPOHYBOVALI , TAK NÁS KU ŠICHTĚ VYNESOU ZMRZLÉ NOHAMA NAPŘED :palec:

Ahoj lidi ,na vrchnost se musí dřít :) ;) :o .Ale dnes jsem už doma a do garáže jsem nešel :D

MIRO SPOČNI ;) VŠUDE DOBŘE , ALE DOMA V TEPLE NEJLÍP ;)

Odkaz ke komentáři
DNESKA TO CELKEM ŠLO , NA DÍLNĚ +4 ;)

HOBLÍK....... NIC JINÉHO NEŽ MAKAT NÁM NEZBÝVÁ , KDYBY JSME SE NEPOHYBOVALI , TAK NÁS KU ŠICHTĚ VYNESOU ZMRZLÉ NOHAMA NAPŘED :palec:

mate aspon dobrou kondicku a hodne vydrzite...to ja kancelarska krysa brecim jak mam rano 15 stupnu v kanclu :)

Odkaz ke komentáři
Ahoj dospěláci, jsme tady noví. Jmenujeme se Daniel ( 39cm, 1370g ) a Kristýna ( 36cm, 1120g ). Naš tatík pořád jezdil na nějaký Havex tak jsme to museli přijít zkontrolovat! :palec: Teď musíme dost zabojovat a vše dohnat, abychom mohli v létě do Malenek. :)

Ty jo Rado ,fakt dvojcata ??? Ty jsi ale tajnustkar :o

Tak velikanska gratulace,at jsou vseci zdravi a poradne je zapij. ;)

Mate super darek pod stromecek i kdyz jsi rikal ze ma byt pozdeji,ne ?

Upraveno uživatelem maros
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...