Verush Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Tak co delate? Ja uz jim patou porci jidla a cekam na tombolu at muzu jet domu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Ahoj Pratele. Vsem dekuji za prani dobre cesty. Ve stredu byla CR naprosto v pohode ale Nemecko stalo za to. Z Rozvadova k Norinbergu jsem jel 3h!!! Az po Manheim totalni snehova kalamita a jelikoz to bylo i ve Francii a Italii tak linky co se me tykaji staly takze jsem se cely ctvrtek flakal v Luxu na hotelu a cekal az nekdo dojede. Teprve dneska jsem se dostal do Italie ke svemu autu. Ted uz sedim a jsem zabydleny. Jo a obvykly cas Rozvadov-Luxemburg jezdim i tou nejvetsi pleckou co na firme mame za 6h a ve stredu jsem to jel cca 10h.... Parada..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Klidně si dej i šestou porci ty můžeš :) ,doufám,že v tombole vyhraješ dovolenou s Hoblíkem na kanárech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Dobre ranko, Kajo v tombole se jako vzdy nevyhrala nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Dobre ranko,Kajo v tombole se jako vzdy nevyhrala nic. tak to mas stesti v lasce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Dobre ranko. Verush,co to byla za akce a neco hodtotneho bylo v te tombole na cos mela zalusk ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Byl to vanocni vecirek z prace. A vyhry takove blbosti jako pivni sampon, cd nightwish nebo soudek piva (meli sme to v rockovem stylu) ale byl tam i poukaz na veceri nebo hezke kabelky tak to bych popripade brala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Byl to vanocni vecirek z prace. A vyhry takove blbosti jako pivni sampon, cd nightwish nebo soudek piva (meli sme to v rockovem stylu) ale byl tam i poukaz na veceri nebo hezke kabelky tak to bych popripade brala. Caute bando. EEEEEEE Verush kabelky jsou pro holky mela jsi chtit ten soudek piva :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Zdravím.. Tak včerejší lyžovačka byla super... Lidí bylo málo a sněhu hodně... Sjezdovka byla kvalitně upravená. Akorát jediná včerejší bota byla na křižovatce v Neborech, kde kamión zablokoval cestu napříč, takže se cesta trochu prodloužila o objížďku přes Kostelec. Jinak parádní večer. Jinak neznáte někdo někoho kdo by dokázal vyhledat mobil přes IMEI? Díky moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Krásne odpoledne přeju : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 (upraveno) Jery,tebe nezasypalo :) Dojedes na Okta slus ---- ale dobre obleceny ;) a benzinem v nadrzi Upraveno Prosinec 4, 2010 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Nejde se nekdo klouzat k hyuandaii? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Jedes ted ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Jery,tebe nezasypalo :o Dojedes na Okta slus ---- ale dobre obleceny ;) a benzinem v nadrzi :) Zasypalo ;) ,ale povedlo se mi z té závěje dostat )) Ještě nevím jak mi to výjde , možná jo , s tou nádrží neslibuju ,ale hadry beru urcite zimni :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Uz sme u Hyundaie ale je tu dneska moc aut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Nejde se nekdo klouzat k hyuandaii? S barelem bych zajel ) ,tedko šetřím chtělbych pod stromek koupit nějakého civouše 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 AHOJ LIDI ;) TO JE ZIMA JAK V RUSKU CHUDÁK MIREK MUSÍ MRZNOUT :) ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Ale maka az z neho litaji jiskry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Ahoj lidi ,na vrchnost se musí dřít :) ;) .Ale dnes jsem už doma a do garáže jsem nešel :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 DNESKA TO CELKEM ŠLO , NA DÍLNĚ +4 :D HOBLÍK....... NIC JINÉHO NEŽ MAKAT NÁM NEZBÝVÁ , KDYBY JSME SE NEPOHYBOVALI , TAK NÁS KU ŠICHTĚ VYNESOU ZMRZLÉ NOHAMA NAPŘED Ahoj lidi ,na vrchnost se musí dřít :) ;) :o .Ale dnes jsem už doma a do garáže jsem nešel :D MIRO SPOČNI ;) VŠUDE DOBŘE , ALE DOMA V TEPLE NEJLÍP ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 DNESKA TO CELKEM ŠLO , NA DÍLNĚ +4 ;) HOBLÍK....... NIC JINÉHO NEŽ MAKAT NÁM NEZBÝVÁ , KDYBY JSME SE NEPOHYBOVALI , TAK NÁS KU ŠICHTĚ VYNESOU ZMRZLÉ NOHAMA NAPŘED mate aspon dobrou kondicku a hodne vydrzite...to ja kancelarska krysa brecim jak mam rano 15 stupnu v kanclu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Jsem uz take doma a promrzly . Hosi,proc si tam nezatopite :) mate aspon dobrou kondicku a hodne vydrzite...to ja kancelarska krysa brecim jak mam rano 15 stupnu v kanclu Jenze neni 15 jako 15 ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 MAROŠ , ALE U NÁS NA DÍLNĚ SE TOPÍ :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Ale jen trošičku :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 MAROŠ , ALE U NÁS NA DÍLNĚ SE TOPÍ :) ;) Fakt :o ja myslel ze to mate bez topeni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Ahoj dospěláci, jsme tady noví. Jmenujeme se Daniel ( 39cm, 1370g ) a Kristýna ( 36cm, 1120g ). Naš tatík pořád jezdil na nějaký Havex tak jsme to museli přijít zkontrolovat! Teď musíme dost zabojovat a vše dohnat, abychom mohli v létě do Malenek. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Velká gratulejšn celé blonďákovic rodince!! Taťulda ať vše náležitě dvojnásobně zapije. Mamča ať si pořádně odpočine. A mimča ať rostou jako z vody a nechť se jim nemoci vyhýbají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 (upraveno) Ahoj dospěláci, jsme tady noví. Jmenujeme se Daniel ( 39cm, 1370g ) a Kristýna ( 36cm, 1120g ). Naš tatík pořád jezdil na nějaký Havex tak jsme to museli přijít zkontrolovat! Teď musíme dost zabojovat a vše dohnat, abychom mohli v létě do Malenek. :) Ty jo Rado ,fakt dvojcata ??? Ty jsi ale tajnustkar :o Tak velikanska gratulace,at jsou vseci zdravi a poradne je zapij. ;) Mate super darek pod stromecek i kdyz jsi rikal ze ma byt pozdeji,ne ? Upraveno Prosinec 4, 2010 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Ty jo Rado ,fakt dvojcata ??? Ty jsi ale tajnustkar ;) Tak velikanska gratulace,at jsou vseci zdravi a poradne je zapij. :) Mate super darek pod stromecek i kdyz jsi rikal ze ma byt pozdeji,ne ? Díky, ano termín byl začátek února, ale u dvojčat je to nereálné i tak mohli ještě tři-čtyři týdny počkat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.