Neználek Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Miro v kolik budete ve Dvoře? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Nevím, zaleží na domluvě a na prckovi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 OK dořešíme v průběhu večera :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Čaaau Neználku, tady Monika... Rozhodla jsem za nás, že by to šlo kolem čtvrté. Co ty na to? Jó a ještě zdravím DRAKA, co měl draka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Za mě super doba.Tak pište kdo přijde Maroš? na marošáka A Moniko ahoj ;)To je dost že nakoukneš :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Za mě super doba.Tak pište kdo přijde Maroš? na marošáka A Moniko ahoj ;)To je dost že nakoukneš :o Sem tam, jak mě tady pustí. Po akci jsou tady i pro mě zajímavé věci. Fotky, videa. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 (upraveno) Tak Miro asi tam budeme sami, ale nevadí kolem 16 hod.jsem tam. Draku ahoj ;) Upraveno Červenec 16, 2012 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drak1 Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Zdarec prdi Woody to si dej ,ale někde jsem portatil brýle mrkni a napiš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 (upraveno) Jindro gořalka je sviňa ;)ale bylo fajně Jero konečně,jinak zítra jedeme poobědvat do SLEZSKÉHO DVORA,je to hospůdka v OV Radvanicích směr Havířov klidně se zastav. Upraveno Červenec 16, 2012 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Zdarec prdi Woody to si dej ,ale někde jsem portatil brýle mrkni a napiš Jindro ja svijany nepiju, bo se nechcu svijet. Ja si dam radši kozla, ať si mužu potom zabékat :) . Bryle jsem neviděl, ale mrknu zitra na tvoje wc, jestli jsi je nepověsil na plot :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Zdravíčko přátelé :) Moc pěkná fotka :)) ... A přesně tak,předběžně jsme se domluvili na středeční odpoledne,žebychom udělali nějaký menší srázek ,probrali co nového ,co starého ,,nevím jak dlouho to je,ale když řeknu,že jsem Vás některé neviděl minimálně dva roky tak to asi nebude přeháňka :) .. A přijel jsem na 4 kolech :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Miro to najdeš lehce je to tam u toho vypáleného kruhu. :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Jindro gořalka je sviňa ;)ale bylo fajně Jero konečně,jinak zítra jedeme poobědvat do SLEZSKÉHO DVORA,je to hospůdka v OV Radvanicích směr Havířov klidně se zastav. Záleží vkolik tak budete ,já jdu zítra ná ráno od 6ti hodin a podle všeho si dám 12" ..takže konec kolem 18:00 snad:)...pokud by to šlo mužeme se srazit klidne uz zitra,ale jak rikam,az vecer : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Jero je to rok co ses neozval, neboť loni jsi sliboval že doraziš na grilovačku a pak jsi nedorazil :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Jero,co a kde delas ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Miro to najdeš lehce je to tam u toho vypáleného kruhu. :smich: Každy spravny muž ma mit prostenal a nuž :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Jero je to rok co ses neozval, neboť loni jsi sliboval že doraziš na grilovačku a pak jsi nedorazil :( To máš pravdu na grilovačku se nahlásil ale předtím rok nekomunikoval :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Záleží vkolik tak budete ,já jdu zítra ná ráno od 6ti hodin a podle všeho si dám 12" ..takže konec kolem 18:00 snad:)...pokud by to šlo mužeme se srazit klidne uz zitra,ale jak rikam,az vecer : ) Jero to nevim jak dlouho tam budu, neboť rodina se rozrostla a zaleži jak dlouho tam prťka vydrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Tak se dívám že ta doba už je pryč :D dnes je tu o5 stará garda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 AHOJ PRDI :D TAK KONEČNĚ JSEM SI UDĚLAL CHVILKU A SEDL K PC. MIRO DÍKY ZA PŘÍJEMNĚ STRÁVENÉ ODPOLEDNE GRILOVAČKA BYLA SUPER A HLAVNĚ KOLÁČKY BYLY OBZVLÁŠŤ DOBŘE VYPEČENÉ ČŮŮŮŮŮS JERO JAK SE MÁŠ KAMARÁDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Hoj Razty, nedoraziš zitra? Miro diky tvoji rychle akci s čepici se už něco rysuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Hoj Razty, nedoraziš zitra? Miro diky tvoji rychle akci s čepici se už něco rysuje ZÍTRA MI TO NEPASUJE ......JEDEME SE ŽENOU DO HORNBACHU PRO PL. PODLAHU A TO JE NA DLOUHO JAK JI ZNÁM........TA JE TMAVÁ , TA JE SVĚTLÁ , TA JE TENKÁ , TA JE HRUBÁ ........ :lool: :lool: :lool: NO VŠAK TO ZNÁTE ;) ALE AŽ POJEDEME ZPÁTKY , TAK SE TAM MŮŽEME NA CHVÍLI ZASTAVIT , ALE NEVÍM V KOLIK SE BUDEME VRACET 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Měl jsem docela bouřlivé a nejisté období a nebylo to jednou co jsem nekde prislibil ucast a pak nic...Ale doufam,ze se mi to podaří zase změnit :) Čas neskutečně letí , rok sem rok tam :) ... Jinač ,,pracuju ve strojirnách ,,přesněji ve Stojírny Vaněk" a já konkterně vytvářím mechanizmy pro výrobu součástek VW v německu :) tak hlavně ne,že budu první na ráně když se Vám na vašem koncernovém dílě něco podělá :D... Raztěji nazdar !!! :)) Jde to ,ale dře to :)) RSo pořád nikde :D A jinač Woody ,,gratulace :) ! :) ZÍTRA MI TO NEPASUJE ......JEDEME SE ŽENOU DO HORNBACHU PRO PL. PODLAHU A TO JE NA DLOUHO JAK JI ZNÁM........TA JE TMAVÁ , TA JE SVĚTLÁ , TA JE TENKÁ , TA JE HRUBÁ ........ :lool: :lool: :lool: NO VŠAK TO ZNÁTE ;) ALE AŽ POJEDEME ZPÁTKY , TAK SE TAM MŮŽEME NA CHVÍLI ZASTAVIT , ALE NEVÍM V KOLIK SE BUDEME VRACET Vysyp kopretinku v jájájupijupijéé" ... a doraž :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 JERO NA RS-SO PRDÍM.....UVAŽUJU O NĚČEM TAKOVÉM http://www.aaaauto.cz/cz/audi-allroad/car.html?id=9476380&make=9&model=1211 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 ZÍTRA MI TO NEPASUJE ......JEDEME SE ŽENOU DO HORNBACHU PRO PL. PODLAHU A TO JE NA DLOUHO JAK JI ZNÁM........TA JE TMAVÁ , TA JE SVĚTLÁ , TA JE TENKÁ , TA JE HRUBÁ ........ :lool: :lool: :lool: NO VŠAK TO ZNÁTE ;) ALE AŽ POJEDEME ZPÁTKY , TAK SE TAM MŮŽEME NA CHVÍLI ZASTAVIT , ALE NEVÍM V KOLIK SE BUDEME VRACET Zajeď radši do castoramy, tam je koupiš o 1/3 levněji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 JERO NA RS-SO PRDÍM.....UVAŽUJU O NĚČEM TAKOVÉM http://www.aaaauto.cz/cz/audi-allroad/car.html?id=9476380&make=9&model=1211 Správně :) já střádám na toto .... http://auto.bazos.cz/inzerat/17062191/BMW-530d-e39-M-packet-individual.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Měl jsem docela bouřlivé a nejisté období a nebylo to jednou co jsem nekde prislibil ucast a pak nic...Ale doufam,ze se mi to podaří zase změnit :) Čas neskutečně letí , rok sem rok tam :) ... Jinač ,,pracuju ve strojirnách ,,přesněji ve Stojírny Vaněk" a já konkterně vytvářím mechanizmy pro výrobu součástek VW v německu :) tak hlavně ne,že budu první na ráně když se Vám na vašem koncernovém dílě něco podělá :D... Raztěji nazdar !!! :)) Jde to ,ale dře to :)) RSo pořád nikde :D A jinač Woody ,,gratulace :) ! :) Vysyp kopretinku v jájájupijupijéé" ... a doraž :)) Jero dik, ale prcek bude už mit za měsic rok :) Razty a co sopuch neptal jsi se? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 WOODY SOPUCH TI ŘEKNU AŽ PŘÍŠTÍ TÝDEN .....MISTR MÁ DOVOLENOU Správně :) já střádám na toto .... http://auto.bazos.cz/inzerat/17062191/BMW-530d-e39-M-packet-individual.php BÁVO PÍÍÍÍČO :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Ok, ja jdu už do pelechu,nějak mě za dovolena zmaha :( Brou noc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Tak je moje doba jdu spinkat ,tak dobrou noc všem.Ráno musím brzo vstávat jedu do Kopřivnice nechat nakrmit navigačku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.