Neználek Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Jdu koukat na TV, dobrou noc všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 co davaji ? Dobrou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Vzpírání :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 aha,to ja nemam takove tv kanaly :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Hoj Jero, tak co vyspaný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Čáu :) Chtěl jsem ,ale za dnešek jsem spal jen hodinku ... Měl jsem toho dneska nějak moc a na spánek nezbyl čas ,tak uvidíme jak po dnešku dopadnu. Včera se mi spát nechtělo,ale dneska bych te stav bral :) Koukám,,tě nebavilo shánět vozík tak sis s nimi rovnou rozjel byznys jo ? :)) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Tak uz jsem zase v Lipsku a zitra volno a ve ctvrtek praha a pak domu. Takze bych mohl vyrazet nekdy v patek mezi 1-3h ranni a doma budu kolo 8h rano. Snad pujde vschno dobre. No a po ceste sem mi na tahaci definitivne zdechly sterace.. Zastavily se mi primo ve vyhledu. Pojistka ok. Tak jsem sel kouknout na motorek a lehce se z nej kourilo a nedala se na nem udrzet ruka. Po odpojeni patice jsem nasel upne zniceny jeden kontatk.. Nooo tak zase radost. Kram jeden stary pitomy.... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Kubo kdy jedeš pro ten olej k Romanovi? Nedali by jsme kafčo ve dvoře? Už jsme dlouho nic nepodnikli :) Čáu :) Chtěl jsem ,ale za dnešek jsem spal jen hodinku ... Měl jsem toho dneska nějak moc a na spánek nezbyl čas ,tak uvidíme jak po dnešku dopadnu. Včera se mi spát nechtělo,ale dneska bych te stav bral :) Koukám,,tě nebavilo shánět vozík tak sis s nimi rovnou rozjel byznys jo ? :)) :D Jojo, jedu v tom ve velkým 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Kubo kdy jedeš pro ten olej k Romanovi? Nedali by jsme kafčo ve dvoře? Už jsme dlouho nic nepodnikli :) Jojo, jedu v tom ve velkým Kdy jedete do toho dvora ?:) stavil bych se na pokec :) ,ale jako fakt ! Vozíky u nás frčí ,, v jednom místě tady zrušili bazar a jsou tam přívěsy ,, mluvil jsem s majitele a rikal,ze se to yplati vi nez auta :)) Kube ,,dneska jsem menil parkovacku na fabii ,nevim jak se to stalo ,ale vymenil jsem jednu a nez jsem dojel do kanclu prestala svitit ta druha :D ted sviti obě (asi) :) Zítra mi dovezou zpátky ix35tku tak se těším :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Kdy jedete do toho dvora ?:) stavil bych se na pokec :) ,ale jako fakt ! Ty woe, tak jsem se dlouho už nezasmál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Woody do Havru pojedu asi hned v patek jak dorazim domu. Mel bych mit i schuzku v bance ohledne cerpani hypoteky ale to se jeste uvidi podle toho jak bude rychly katastr... Kazdopadne to muzem poresit a to kafe nekde spachat ;) Jero voe jak se muzes na Skoda foru tesit na Chnujdaje voe??? Si z nas delas kozy ne??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 V pátek by mi to taky vyhovovalo Kubo já se byl teď ptát na hypotéku na rekonstrukci a nabídli mi úrok 2,99% + tento měsic odhad zdarma a vyřízení hypo taky zdarma. To jde,ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Ty woe, tak jsem se dlouho už nezasmál :smich: hahaha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Joo to je slusne. A u koho jsi to byl? Tam kde mas to stavebni sporeni?? A stim kafem uvidime. Nechci nic slibovat. Ten prvni den doma toho mam vzdycky nejvic a navic budu vzhuru od ctvrtku vecera. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Woody do Havru pojedu asi hned v patek jak dorazim domu. Mel bych mit i schuzku v bance ohledne cerpani hypoteky ale to se jeste uvidi podle toho jak bude rychly katastr... Kazdopadne to muzem poresit a to kafe nekde spachat ;) Jero voe jak se muzes na Skoda foru tesit na Chnujdaje voe??? Si z nas delas kozy ne??? :D kdybys viděl tu fabku byl bys rád i za Ladu :D Joo to je slusne. A u koho jsi to byl? Tam kde mas to stavebni sporeni?? A stim kafem uvidime. Nechci nic slibovat. Ten prvni den doma toho mam vzdycky nejvic a navic budu vzhuru od ctvrtku vecera. áááá taky si dává pozor :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Joo to je slusne. A u koho jsi to byl? Tam kde mas to stavebni sporeni?? A stim kafem uvidime. Nechci nic slibovat. Ten prvni den doma toho mam vzdycky nejvic a navic budu vzhuru od ctvrtku vecera. Jo u modre pyramidy, ale hypo by byla u Komerčky. Teď ještě furt čekam na polaky až se vyjádří s cenou :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Jero ja si nedavam pozor. Ja jen vim,ze toho budu mit v patek fakt hromadu vis ;) Jenze tebe predchazi povest Woody tak ono je dost podstatne vedet kolik potrebujes pujcit ne?? A slysel jsem ze ty stavebka pres piramidu a komercku jsou slusne. Ale me osobne komercka vadi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Jero ja si nedavam pozor. Ja jen vim,ze toho budu mit v patek fakt hromadu vis ;) Jenze tebe predchazi povest Kdybys věděl jak mě to sere,,rád bych přijel a prostě bud do toho něco vleze nebo to nevýjde časově ... Ted ještě s tím tatkou to je takové nanic ,hlavně ,že tu chatu mám už i v kalendáři :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Jero ja te jen zlobim. Ja od urcite doby radsi neslibuju. Radeji rovnou reknu,ze toho budu mit hromadu a kdyz to vyjde tak bude fajn. Posledne jsem Woodymu volal par hodin predem a kaficko klaplo ;) Hlavne to clovek nesmi tlacit na silu. To neni dobre vubec. A v ten patek mam spis obavy,ze usnu nez ze bych nestihal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Jero ja si nedavam pozor. Ja jen vim,ze toho budu mit v patek fakt hromadu vis ;) Jenze tebe predchazi povest Woody tak ono je dost podstatne vedet kolik potrebujes pujcit ne?? A slysel jsem ze ty stavebka pres piramidu a komercku jsou slusne. Ale me osobne komercka vadi... Máme zatím hrubý nástřel +- 50tis. Jero ja si nedavam pozor. Ja jen vim,ze toho budu mit v patek fakt hromadu vis ;) Jenze tebe predchazi povest Woody tak ono je dost podstatne vedet kolik potrebujes pujcit ne?? A slysel jsem ze ty stavebka pres piramidu a komercku jsou slusne. Ale me osobne komercka vadi... Máme zatím hrubý nástřel +- 50tis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 (upraveno) No tak to jsme na tom asi tak stejne s tim nastelem Woody. U me se to bude lisit hodne o to co se nam podari zafinancovat z vlastni kapsy a udelat svepomoci nez budou mit stavari cas jit udelat to jadro a kuchyn Woody a to beres ty pujcky dve??? :smich: Upraveno Duben 9, 2013 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 :D se mi to nějak seklo ;) koukám, že Jero šel rozdávat pokuty anebo projet chjundaje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Nebo se urazil,ze si z nej porad delame srandu a sel zamestnancum slibit,ze uz bude hodnejsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Teď mám nějakou práci, tak za 3/4 hoďky jsem z5. Kdyžtak dáme kafe pak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Ok ja si otevru pivo a budu dal koukat po autech ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Jsem z5 a kafčo už mám na stole :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Ja si otevrel lahvace. Premyslim co delat... Jestli si mam pustit nejaky serial nebo porak koukat na net... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Já jdu posvačit a asi mrknu na nějaky film. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 No prave nad tim taky spekuluju. Premyslim,ze pustim Tedyho Uz jsi to videl? Cesi to prelozili jako Méďa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.