Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Bade diky za odkaz ale zatím jen zjsituju jako vždy :D ale hlavne ja to neplatim,neni to me auto ale uz vymslim :D :P

Ja chtel takhle koupit zrcatko z anglicke fabie a stasili me ze ma jinak uchycene sklo ze v tom blbe uvidim i kdyz tam dam nase sklicko. Ale co je na tom pravdy netusim :)

Také jsem to nekde cetl.

Odkaz ke komentáři

Maroš jestli to chceš vyprubovat, tak mám v garáži dvě zrcátka z 01 a jsou mi k hovnu ;) jsou komplet i s držákama. Když tak mi brnkni a já ti je vezmu do práce.

Jinak dneska byl u nás na dílně Neználek a zapojoval nám novou elektriku na vozíku+ nové LED koncové světla, je to synek šikovný :palec: Mirku díky moc kamaráde :pivo: svítí to parádně :palec:

Odkaz ke komentáři

Dobrý podvečer všem

Rostiku rád jsem ti pomohl vždyť to bylo za oplátku.

Dnes jsem grogy, celý den jsem sekal trávu.

Mirku dneska jsem zjistil že ti kokoti od Vrány mi špatně zapojili elektriku na tažném, no nic budeme reklamovat, to mám radost, zase zabíté odpoledne

Přijel strýc od Petry a všiml jsem si že má tažné, tak jsem ho hned napojil a všechno fungovalo jak mělo.

Když připojím já, tak při brždění se mi rozsvítí i mlhovka a navíc když couvám, tak mi to neodpojí parkováky a píská a píská :( To zas musel zapojovat nějaký odborník..........ostuda pro autorizovaný servis :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...