Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

co by jsi chtěl, nejdříve musí najít motor a potom si přečíst manuál jak se to montuje !!

Ničemu se nediv :palec: Já chtěl ve škodovce zalepit zadní kolo, které mi unikalo :palec: Budete muset počkat asi tak tři hodiny a nebo si někde zajděte.

Zeptal jsem se na jiný servis, tak mi řekli ať zajedu dolů do CharaPneu. Tam jsem dal za lepení 350kč a měl jsem klid :palec: jen ta cenovka mě pěkně žrala :lool: ale za rychlost se platí, 10min :o

p.Mechanik byl tak naštvaný že bude mít špinavé ruce, že si dokonce gumu šel umýt a naúčtoval 20kč :D

Odkaz ke komentáři
No a jak to vypada s autem.

Já ti nevím, ale budeme vsázet? :D

1) Automobil bude opraven bez sebemenších problému. Reklamace opravy oleje a úniku chladicí kapaliny bude v pořádku.

2) Automobil bude opraven bez sebemenších problému. Reklamace bohužel nebude úznána a veškeré opravy oleje, uniku chladicí kapaliny budu hradit sám

3) Automobil bude ohodnocený jako TOTÁLNÍ ŠKODA (Přeskočené rozvody, nárazník + lak, stěna chladiče, kapota + lak, výztuha) Možná dolík v pp blatníku.

POZOOR ODMĚNA!

1)Jízda v prvotřídním voze Škoda Octavia 1.6 pravidelně servisovaný v Škoda Servisech :palec: aniž bych musel dolít olej nebo chladicí kapalinu :lool:

2) Zvu na oběd (HRANOLKY) :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...