Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ty tady fakt chceš jet? :smich:

Buď kolem hrocha a pak dolů do dědiny tam doprava pak asi 1,5km rovně a pak zase doprava.

Nebo přes Staříč do Fryčovice, ve Fryčkách vlevo a po 700m u velkého domu doleva :smich:

Tak asi kolem hrocha :palec: tak zahrál bych si :D z prdele nějakou exibici :smich: .... Přemýšlím jestli ještě mám svoje Hokejové rukavice ,případně vyrážečku :blink:

Odkaz ke komentáři
To video me poprvé dostalo :smich:)

zabruslit si chci uz dlouuho ,ale bohuzel nikde v okoli zadny rybnik neni dostatacne pevny a na bruslak se mi nechce ,, ja raci prirodni podminky:) :smich:

tak se stav, primo naproti pres cestu jsou 4 rybniky :blink: Myslim to vazne

Nevis co s tim autem udelal? Uz se moc nebavime...

Odkaz ke komentáři
tak se stav, primo naproti pres cestu jsou 4 rybniky :blink: Myslim to vazne

Nevis co s tim autem udelal? Uz se moc nebavime...

Tak já bych taky vážně zabruslil :smich::smich: ....

Vůbec netuším . Vím,že někdo říkal,že bude dělat nějaký další level úprav ,ale jestli je to pravda netuším . naposledy jsem ho viděl v tom Olomouci a to byl rok 08 .... :smich:

Odkaz ke komentáři

Ok, prijed :smich: Je to tu odhrnute, udelame nejaky tym a rychlobrusleni,...kdo nejdriv dojede doprostred rybnika na ostrov a zpatky :smich: Jednou jsem tam byl :smich: Ovsem cestou zpatky zacal krupat led a valil jsem o zivot...tak tak jsem stihl odjet, nez se to propadlo :blink: Ale to uz je davno

On ji jeste ma jo? Mel BMW pekne stare a musel ho prodat, protoze nemel na benzin :palec:

Odkaz ke komentáři
Ok, prijed :D Je to tu odhrnute, udelame nejaky tym a rychlobrusleni,...kdo nejdriv dojede doprostred rybnika na ostrov a zpatky :D Jednou jsem tam byl :D Ovsem cestou zpatky zacal krupat led a valil jsem o zivot...tak tak jsem stihl odjet, nez se to propadlo :blink: Ale to uz je davno

On ji jeste ma jo? Mel BMW pekne stare a musel ho prodat, protoze nemel na benzin :D

Křupat j ? tak ted určitě dorazím :smich: :smich: ;)

Rychlobruslení sme nikdy nedělali ,to by bylo supr :smich: Akorát budu potřebovat před akcí :D nějakou rozcvičku , každy rok když na to vlezu vypadám jakobych brusle nikdy nevidel a pak to prijde :palec: :D

Myslím,že asi j , nevidel jsem shade nikde na bazaru :D a takovy kousek se lehce neprodava _) Mozna padla na dily

Odkaz ke komentáři
to mi ani nemluv, vsak ja na koleckovych po roce jezdil, jakobych neco do gati upustil :smich:

No byl jsem nedockavy, tenkrat nebyla az takova zima....bylo mi 16 a musel jsem zkusit brusle, co jsem dostal na vanoce :palec:

Kdy se stavis? :smich:

Zítra kouknu na brusle :smich: a možná v neděli nebo příští týden by to šlo :blink:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...