Jero Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Na všechno ,fotbal :) ,hokej :) a biatlon ;) :D Taktéž :o ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Jak se vede ? co chladič ? CHLADIČ JE V POHODĚ :) HORŠÍ TEN ZBYTEK :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 JO VE ČTVRTEK JDE OCTA NA OPERACI SRDCE, TAK DOUFÁM ŽE NESKONČÍ NA PATOLOGII :) Určitě ne , bude vpohodě ;) :) Nj, už se nemůže dočkat až bude mít nové papučky.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 JO VE ČTVRTEK JDE OCTA NA OPERACI SRDCE, TAK DOUFÁM ŽE NESKONČÍ NA PATOLOGII :)Nestraš já už jsem taky už doplňoval po tom vyjezdu na Pustevny, ale dnes jsem se díval na víčko a dobré 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Zima je zlá ,ale podle předpovědi pomalu ,ale "snad" jistě končí .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Určitě ne , bude vpohodě :) :) Nj, už se nemůže dočkat až bude mít nové papučky.) TAK NA NOVÉ PAPUČKY MŮŽEME LETOS ZAPOMENOUT :D NO UVIDÍME KOLIK SEŽERE TA OPRAVA ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Nemáte někdo zkušenost s odstraňovačem starých nátěru chci to vyskoušet na hliniky ať to nemusím dávat pískovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Zima je zlá ,ale podle předpovědi pomalu ,ale "snad" jistě končí .)Však je už na čase. :) :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Nemáte někdo zkušenost s odstraňovačem starých nátěru chci to vyskoušet na hliniky ať to nemusím dávat pískovat :) NESER SE Z ODSTRAŇOVAČEM.......NECH TO OPRÁŠIT PÍSKEM A MÁŠ KLID.......TEN MŮJ KÁMOŠ UŽ PÍSKUJE I HLINÍKÁČE ZA 400,- VŠECHNY ČTYŘI KUSY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Tak to se nějak dohodneme ,ale budu dělat tři sady tak to bude dráhé :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Tak to se nějak dohodneme ,ale budu dělat tři sady tak to bude dráhé ;) MIRO NEBOJ DOMLUVÍM MNOŽSTEVNÍ SLEVU :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 No prve to vyzkoušíme na těch co byly na Hubertovi ty půjdou na Blanku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 TAK NA NOVÉ PAPUČKY MŮŽEME LETOS ZAPOMENOUT ;) NO UVIDÍME KOLIK SEŽERE TA OPRAVA :) Omlouvám se :) ten lol smajl tam neměl být . Ted jsem byl venku dolit do hondice jeste trosku fridexu ... Nějak tam začalo mrznout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Jero když ti pošlu fotky disků mužeš to předělat v tom foto shopu jak to bude vypadat v bílé a nebo černé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Jero když ti pošlu fotky disků mužeš to předělat v tom foto shopu jak to bude vypadat v bílé a nebo černé Mě to právě moc nejde . Kluci to posílaj Konwasovi ,neříkám,že to neudělám ,ale u něj by to VTéčko vypadalo věrohodnějc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Omlouvám se :) ten lol smajl tam neměl být .Ted jsem byl venku dolit do hondice jeste trosku fridexu ... Nějak tam začalo mrznout JERO V POHODĚ :D TO NEŘEŠ :o ;) :) :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Mě to právě moc nejde . Kluci to posílaj Konwasovi ,neříkám,že to neudělám ,ale u něj by to VTéčko vypadalo věrohodnějc JO JO KONWAS MÁ NA TO SPEŠL PROGRAM :) VYPADÁ TO JAKO ŽIVÉ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 JERO V POHODĚ :D TO NEŘEŠ :o ;) :) :) ;) :P jen abysis nemyslel ,že se ti směju ,že máš podělané chlazení jinak ,kašlu na trubku , přidělal bys celý výfuk (zadní část ) ? :) a za kolik ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 ;) jen abysis nemyslel ,že se ti směju ,že máš podělané chlazení jinak ,kašlu na trubku , přidělal bys celý výfuk (zadní část ) ? :) a za kolik ? :) ZADARMO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 ZADARMO Neé vážně ale :) ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 (upraveno) Neé vážně ale :) ;) :) VŠAK JÁ MLUVÍM VÁŽNĚ......NA SRAZU TO PROBEREME JAK TO CHCEŠ UDĚLAT A JÁ TI TO SPÍCHNU Upraveno Únor 16, 2010 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Jdu čučet na telku tak dobrou noc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Jdu čučet na telku tak dobrou noc :) DOBROU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 JERO PAK ZAMKNI JDU DO PEŘIN......DOBROU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Dobrou chlapi : ) .......... Zkoušel jsem po dlouhé době fotit , tak se pochlubím s mojí rodinkou a hlavně malým ikdyž ještě schovaným Jeryskem :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Dobrou chlapi : ) ..........Zkoušel jsem po dlouhé době fotit , tak se pochlubím s mojí rodinkou a hlavně malým ikdyž ještě schovaným Jeryskem :)) Jero pořád ti focení jde :) No ale buď černá zeštíhluje, nebo má přítelkyně to bříško docela malé na to že za měsíc rodíte... Jo a to už má ty nové vlasy? Mě to zajíma, tak poreferuj.. A pozdravuj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 A sem tu dnes historicky poprvé poslední, tak zamykám. Brou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Jero pořád ti focení jde :) No ale buď černá zeštíhluje, nebo má přítelkyně to bříško docela malé na to že za měsíc rodíte... Jo a to už má ty nové vlasy? Mě to zajíma, tak poreferuj.. A pozdravuj :) Má hodně malinké , ;) má štěstí :D a vlásky už jsou nové no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Únor 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 A sem tu dnes historicky poprvé poslední, tak zamykám. Brou.. Zvladla jsi to na vybornou Věrush a zamek je suprovej :) Jeremy moc pekna fotka a malymu Jerovi to na ni mooooc slusi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 17, 2010 Sdílet Odesláno Únor 17, 2010 Dobré ranko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.