blondakxxx Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Chtěl jsem dneska vyfotit jak to tram vypadá za krásného počasí ,ale bohužel mi to vybitá baterka v tel nedovolila . Koukal jsem na předpověd a hlásí ,že má být o víkendu jako dneska tak by to bylo super : ) Budou závody na bobech?? Já jen jestli si mám vzít ty čipnuté boby! :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Duben 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Ahoj lidi...dočetl jsem se,že budete v neděli bobovat o putovní pohár,který bych měl někomu předat,poněvadž já tam nebudu...tak kdo je z Havru a bude mít zítra nebo v sobotu DOPOLEDNE čas,tak bychom se sešli a předali to ...nebo ještě dnes večer Caute bando Jiriku jak dopadly folie? Petinka ted spi,ale az se vzbudi zkusi se s Tebou domluvit na zitrek a kdyby to neklaplo,tak se pak domluvime my dva na sobotni dopoledne. Je skoda ze budes v praci :P Jero tak to je fajn,ze jsi nam tam zabukoval plac Slunicko by mohlo byt trochu mekci nez je ted bo jinak ty navoskovane kary nevyfotime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Budou závody na bobech?? Já jen jestli si mám vzít ty čipnuté boby! :smich: Však to se domluvíte na místě ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Caute bando :P Jero tak to je fajn,ze jsi nam tam zabukoval plac Slunicko by mohlo byt trochu mekci nez je ted bo jinak ty navoskovane kary nevyfotime Nazdáár Tak hlavně ,aby slunko bylo a na focení ho poprosíme at nachvíli zaleze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Duben 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Radime ale zavodit budeme na bobove draze a tam by Ti ty Tvoje klasicke i kdyz cipnute boby byli trochu k hovnu Marosi zadne boby neni potreba, oni tam boby maji Doufam, ze si vsichni vzali z Woodyho priklad a doma dostatecne lobovali za ucast na teto akci u svych drahych polovicek i ratolesti! Neznalek ratolesti brat nemusi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Unás se bobovat nebude jsem nachcypaný jako svině a ani mě to nějak nebere takže budu jen pozér . A radim ma určitě na ty boby redukci :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Duben 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Unás se bobovat nebude jsem nachcypaný jako svině a ani mě to nějak nebere takže budu jen pozér . A radim ma určitě na ty boby redukci :smich: Nejenom ze nema octavku,ale ani zadna z nasich cinnosti mu neni dost dobra!!! Vylezes do zatacky a muzes zkusit zachytit nekoho v pohybu. Ze bych si na tu jizdu pujcil tu kameru s prisavkou? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Ale všecky jsou super ... a jak říkáš budu dělat fotosesionistu :P akorat Radima asi nezachytím , na fotaku bude jen čmouha Ta kamera je dobrý nápad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Nejenom ze nema octavku,ale ani zadna z nasich cinnosti mu neni dost dobra!!! Vylezes do zatacky a muzes zkusit zachytit nekoho v pohybu. Ze bych si na tu jizdu pujcil tu kameru s prisavkou? Můžeme jet ve dvojko, já budu driver a ty cameraman !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 http://www.novinky.cz/auto/198263-nejvetsi...zi-pet-tun.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Můžeme jet ve dvojko, já budu driver a ty cameraman !! To bych chtěl vidět :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Radime ale zavodit budeme na bobove draze a tam by Ti ty Tvoje klasicke i kdyz cipnute boby byli trochu k hovnu Marosi zadne boby neni potreba, oni tam boby maji :) Doufam, ze si vsichni vzali z Woodyho priklad a doma dostatecne lobovali za ucast na teto akci u svych drahych polovicek i ratolesti! Neznalek ratolesti brat nemusi Tak to je pravda mé ratolestí :) jsou asi starší jako většina z vás ;) :smich: :smich: :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 http://www.novinky.cz/auto/198263-nejvetsi...zi-pet-tun.html Kua nechtěl bych to přezouvat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Tak to je pravda mé ratolestí :) jsou asi starší jako většina z vás :smich: :smich: Tak pokud jsou zcela po tobě a chtěl bys je vzít , doporučoval bych každému vzít si nějaké věci na převlečení , popřípadě pleny už ted mám někdy problém udržet ten měchýřovic tlak pod nátlakem smíchu a mít na sraze víc neználků ,no nevim nevim :) ;) :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Doufam, ze si vsichni vzali z Woodyho priklad a doma dostatecne lobovali za ucast na teto akci u svych drahych polovicek i ratolesti! Neznalek ratolesti brat nemusi Ale nemysli si že to bylo lehké musel jsem umýt a vyleštit nádobí , tak jsem to sjel SONAXem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Ale nemysli si že to bylo lehké musel jsem umýt a vyleštit nádobí , tak jsem to sjel SONAXem já myslel že wapkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Zduř bando.Právě jsem se vrátil z garáže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 já myslel že wapkou No a potom SONAXem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Zduř bando.Právě jsem se vrátil z garáže Tapecky namontěné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Janku se domluvíme rovnou..SZ od Petinky jsem dostal, proto jsem to napsal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Tapecky namontěné? Zas tolik času nebylo.Navís nejdřív na nich musím přehodit ty černé plasty za šedé. Dneska přišlo rádio,tak se muselo hned namontit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 kurnik tu se maká Vitkovice : Pardubice 1:1 po 2 třetině 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Ahoj lidi, tak jak je ? Ja osobne uz se na sraz tesim jako male decko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Tome byla pochvala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Já taky jen furt nevím kdy to umyju ajestli mi to vůbec vyjde umyt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 zdarec taky se těším a umyté už mám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 a ja to pokud se mi bude chtit jen oplachnu Budu vam delat ostudu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Hoši to vypadá,že to bude rodinna akce pojede někdo sám abych tam nebyl jenom ja bez maminy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 neznalek : byla byla velka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 neznalek : byla byla velka Tak to je dobře už to bude? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.