pitrys76 Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Čus Jíro,už se těšíš na zítra? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Ahoj...těšíš není to pravé slovo :D ... nejsem zrovna ve své kůži a představa vtipných scének mě popravdě děsí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Ahoj...těšíš není to pravé slovo :D ... nejsem zrovna ve své kůži a představa vtipných scének mě popravdě děsí :) Tak to se ti nedivím.Ještě že dělám jen taxi :D A Pepíno tam bude? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Ahoj...těšíš není to pravé slovo :D ... nejsem zrovna ve své kůži a představa vtipných scének mě popravdě děsí :) co to máš za práci že se ti tam tak nechce ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Tak tohle je také dobré Tuzing :D No jsem si to poslechl a začínám přemýšlet,že sundám tu imitaci výfuku,i když je originál škoda :) vrazím tam tu lešeňovku.Nebo radši trubku z vysavače,ta je už s povrchovou úpravou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 To se Radime bavíme o zítřejší akci...dnes má moje mamka 60 let a zítra to slaví...přijedou všichni její sourozenci a v pozvánce je zpěv,tanec a vtipné scénky :) Peťo Pepíno nepřijede...je to jen pro sourozence,kdyby se pozvali i mladí tak by nás tam bylo přes šedesát :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 To se Radime bavíme o zítřejší akci...dnes má moje mamka 60 let a zítra to slaví...přijedou všichni její sourozenci a v pozvánce je zpěv,tanec a vtipné scénky :) taky máme zítra podobnou akcičku, takže upřímnou soustrast !! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 No já to bral,že to jsou kmotřenci.Je jasné,že všichni nééé.To by bylo o ničem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Tak to my mame takovou akcicku dneska vecer, buh ochranuj kralovnu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Dobré odpoledne a zase prší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Co se děje že dnes všichni oslavují ;) :rolleyes: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Co se děje že dnes všichni oslavují ;) :) je ideální hospodské počasí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Radsi bych teda sedel v garazi a konecne si vypucoval trosku auticko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Bando čus tady se rozjeli nějak vtipy OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Venku to je hnus chvílu svítí potom zase prší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Bré ráno Taky jdeu ještě dnes na jednu akci a zítra na druhou a vubec se mi nechce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Bré ráno ;) Taky jdeu ještě dnes na jednu akci a zítra na druhou a vubec se mi nechce Tak opatrně at tu akci zitra zvládneš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Příjémné odpoledne všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Janek : trička asi nebudou co? Ale cokdy se HavEx sešel v nděli aspon na kafe někde.. ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Není problém, to už mám víkend 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 A není náhodou finále hokeje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Janek : trička asi nebudou co? Ale cokdy se HavEx sešel v nděli aspon na kafe někde.. ?? Tricka urcite bodou!!! Zatim to ale moc slibne nevypada ze stihnou termin Malenovic... ale nadeji jeste stale mame! Nedelni kafe je good idea, kde a kdy. Dejte navrhy at mam z ceho udelat anketu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Neznalek: Jo o bronz se hraje v 16:15 a o zlato až večer... takže to stihneš Janek: klidně kafe challenger, maji tam dobre palačinky, nebo někde v havířové - ale to musí místní říct kde tam sou kavárny nebo cukrárny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 No doufám,že budem hrát o zlato večer..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Nema nekdo z LEDkaru nejake bile LEDky a odpory navic? Chtel bych si o vikendu opravit to blikajici stropni svetylko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 ....se dnes ta šichta táhne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Tatínek sedí u televize, vyhazuje buráky do výšky a chytá je rovnou do pusy. Maminka na něj zakřičí, on se lekne, otočí hlavu a v tom mu burák spadne přímo do ucha. Maminka se mu ho snaží vytáhnout, ale burák padá stále víc a víc do ucha. Najednou domů přijde dcera s kamarádem. Kamarád vidí co se stalo a okamžitě reaguje. Strčí tatínkovi prsty do nosu a řekne mu ať pořádně foukne. Tatínek to udělá a burák je venku. Maminka křičí: ten kluk je genius, to by mě zajímalo, co z něho jednou bude. Tatínek odpoví: No, podle toho jak mu smrděly prsty bych řekl, že náš zeťák... :rolleyes: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Policajti jsou na obchuzce. Jdou kolem rybnika, kde pije krava a chlap ji pri tom doji. Okamzite jdou na stanici a rikaji: "chlapi,koupime si kravu. Videli jsme, jak pila vodu z rybnika a rovnou ji premenovala na mliko a chlap ji hned dojil". Tak jdou a koupi kravu. Jeden porouci:"ponorte ji hlavu" krava samozrejme nechce, tak ji donuti nasilim. Tahaj ji za cecky a nic. "Ponorte ji hloubs",zase nic. "Hloubs", krava, cela vystresovana se z toho posere a policajt vola: "uz dost, uz saje bahno"!:D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Tak jsem se vydal na úřad práce abych získal sociální dávky pro svého psa. Paní u okénka mi řekla, že to nejde, že psi nemůžou dávky dostat. Tak jsem jí vysvětlil, že můj pes je černej, nezaměstnanej, línej, neumí česky. Byl několikrát napomínán za sexuální obtěžování, má plno potomků po celé vesnici. Navíc neplatí daně, na záchod chodí do parku, obtěžuje cizí lidi a žebrá.Krade jídlo a ani netuší, kdo byl jeho otec. Paní se ještě jednou podívala do papírů a v pondělí se mám stavit pro peníze... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 ....se dnes ta šichta táhne.... musis hledat lepsi videa nez veverku se zvykackou aby se ti sichta netahla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.