Přejít na obsah

Problém se zamykáním

Guest Traxkm

Doporučené příspěvky

Ahojte všichni, mám takovej zajímavej problém a nikde jsem nemohl najít nic podobného. Předevčírem mi kamarád omylem poněkud větší silou zavřel LZ dveře a když jsem pak jel domů, tak se mi asi 2x za cestu (cca 20km) rozsvítilo na maxidotu, že mám otevřený dveře, tak jsem pokaždý zastavil a zavřel. Když jsem zaparkoval před barákem, tak jsem zamkl dálkou. Ráno kolem 7:00 mi začalo houkat auto, tak jsem to zas dálkou vypl. Když jsem pak jel pryč, tak už mi ty dveře nedaly pokoj a stále dokola mi svítilo na maxidotu, že jsou dveře otevřený - je tam samozřejmě i zvuková signalizace, takže je to dost nepříjemný - ovšem dveře ať zavírám, jak zavírám, tak už to svítí furt, jen málokdy to zhasne, ale za chvíli se to zas rozsvítí. No a teď je to ještě horší - když se mi podaří ty dveře na poněkolikátý zavřít tak, aby to nehlásilo otevřený dveře a zamknu centrálem (zamykání na klíč nemám), tak se hned po zamknutí zase rozsvítí maxidot a začne houkat alarm.

Nemůžu nijak zamknout auto, když někam jedu. Jedině zacvaknout čudle, ale kufr je pořád otevřenej. Prosím poraďte.. :(

Odkaz ke komentáři

Nikdo nic koukám :rolleyes:

Jsem spíš amatér, ale co tak pročítám často tady fórum, tak by asi mohl být problé s mikrospínačem v zámku danejch dveří jak jsi sám usoudil. On ten mikrospínač třeba někdy sepne a někdy ne.

Buď novej zámek, což je otázka několika set korun nebo zámek vyndat a zkusit vyměnit mikrospínač na zámku což je otázka několika desítek korun. :palec:

Zde návod http://www.skodaoctavia.cz/clanek/mikrospinac-zamku (ale to už asi víš)

Jinak mě dělá zamykání dveří taky zajímavosti. Blbnou mi levý zadní dveře který se v 90% nezamknou pokud je zamknu z místa řidiče. Zacvaknou a zase se odemknou. Pokud zamykám auto zvenčí tak musím klíčem otočit většinou třikrát než se mi rozbliká kontrolka na řidičovejch dveřích. Ale nějak se mi v tom nechce vrtat když to nějak tak funguje :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

No problém už jsem vyřešil. Prostě špatnej mikrospínač jak jsem předpokládal. Zámek stojí 3700,- a mikrospínač stojí 60,- ... Zkoušel jsem vyměnit mikrospínač a už mi to nehlásilo otevřený dveře a alarm nehoukal. Ale dělalo mi to to samý jak tobě. Takže jsem nakonec dal aj novej zámek a už je to v cajku. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...