Guest Traxkm Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Ahojte všichni, mám takovej zajímavej problém a nikde jsem nemohl najít nic podobného. Předevčírem mi kamarád omylem poněkud větší silou zavřel LZ dveře a když jsem pak jel domů, tak se mi asi 2x za cestu (cca 20km) rozsvítilo na maxidotu, že mám otevřený dveře, tak jsem pokaždý zastavil a zavřel. Když jsem zaparkoval před barákem, tak jsem zamkl dálkou. Ráno kolem 7:00 mi začalo houkat auto, tak jsem to zas dálkou vypl. Když jsem pak jel pryč, tak už mi ty dveře nedaly pokoj a stále dokola mi svítilo na maxidotu, že jsou dveře otevřený - je tam samozřejmě i zvuková signalizace, takže je to dost nepříjemný - ovšem dveře ať zavírám, jak zavírám, tak už to svítí furt, jen málokdy to zhasne, ale za chvíli se to zas rozsvítí. No a teď je to ještě horší - když se mi podaří ty dveře na poněkolikátý zavřít tak, aby to nehlásilo otevřený dveře a zamknu centrálem (zamykání na klíč nemám), tak se hned po zamknutí zase rozsvítí maxidot a začne houkat alarm. Nemůžu nijak zamknout auto, když někam jedu. Jedině zacvaknout čudle, ale kufr je pořád otevřenej. Prosím poraďte.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Srpen 25, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2012 Nikdo nic koukám Jsem spíš amatér, ale co tak pročítám často tady fórum, tak by asi mohl být problé s mikrospínačem v zámku danejch dveří jak jsi sám usoudil. On ten mikrospínač třeba někdy sepne a někdy ne. Buď novej zámek, což je otázka několika set korun nebo zámek vyndat a zkusit vyměnit mikrospínač na zámku což je otázka několika desítek korun. Zde návod http://www.skodaoctavia.cz/clanek/mikrospinac-zamku (ale to už asi víš) Jinak mě dělá zamykání dveří taky zajímavosti. Blbnou mi levý zadní dveře který se v 90% nezamknou pokud je zamknu z místa řidiče. Zacvaknou a zase se odemknou. Pokud zamykám auto zvenčí tak musím klíčem otočit většinou třikrát než se mi rozbliká kontrolka na řidičovejch dveřích. Ale nějak se mi v tom nechce vrtat když to nějak tak funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Traxkm Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 No problém už jsem vyřešil. Prostě špatnej mikrospínač jak jsem předpokládal. Zámek stojí 3700,- a mikrospínač stojí 60,- ... Zkoušel jsem vyměnit mikrospínač a už mi to nehlásilo otevřený dveře a alarm nehoukal. Ale dělalo mi to to samý jak tobě. Takže jsem nakonec dal aj novej zámek a už je to v cajku. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.