Přejít na obsah

Fext

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    122
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Fext's Achievements

0

Popularita

  1. Fext

    Ofuk čelného skla

    Jestli si dobře pamatuju, když jsem měnil palubovku, tak ten ofuk je zespoda přišroubován. Jedině asi sundat celou palubovku.
  2. Fext

    Nesvítí světla

    Čtvrtý pin shora na první fotce že
  3. Fext

    Kód barvy

    Tuším, že barvu z VINka nevyčteš. Asi nejjednodušší je obrátit se na autorizovaného dealera Škoda a ti by ti měli dle VINka najít původní barvu v databázi. Nebo se tu třeba objeví někdo s přístupem na ETKu ;)
  4. Teď z toho tvýho příspěvku nějak nechápu jestli jsi třeba zkusil odpojit konektor od zámku a připojit na něj ten zámek co máš připravenej venku. Zkusíš tím alespoň jestli je to v zámku nebo kabelech. Místo tam snad bude. Už nějak nevím jak tam ten zámek je posazenej, ale vím, že někdo tu tenkrát psal, že zámek vylámal ven Trošku brutální, ale pokud to jinak nepůjde.....
  5. Mě přesně tohle dělá pravej zadní a to už tam mám dávanej novější zelenej (ne z výroby, ale sám jsem ho měnil) Předpokladám, že je vadnej protože to nějakou dobu po výměně chodilo. Jen nemám čas tam dávat jinej co mám v garáži. Řekl bych, že budeš mít ten svůj prostě taky vadnej ;) Sežeň jinej a vyměň ho.
  6. Konkrétněji: Tlačítko cirkulace nelze použít pokud máš ofuk nasměrován na přední okno.
  7. Asi taky zde ..... www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1h0867981-pruchodka-vyplne-dveri-eu-11786.html V jiný sekci tam najdeš i ty plíšky na tu výplň pokud je potřebuješ. Snad je to to co hledáš.
  8. Fext

    INTERIER z O2 combi do 01

    Jdou, ale vypadá to šíleně :D
  9. Fext

    Držák telefonu

    Vzpoměl jsem si, že známej měl držák na nápoje zaháklej na dveřích mezi sklo a výplň. Koupil to tenkrát někde na benzince za pár korun. Jinak asi nic moc nevymyslíš. Něco takovýho www.auto-doplnky.com/drzak-napoju-do-auta-s-uchycenim-za-okno-sada-2-ks-carpoint-0510027-p195
  10. Mám taky to z Pola jako De_Tomaso. Instalace mi zabrala docela dlouho a musel ven tunel abych to uchytil. Nevím jak ostatní co to mají. U toho z Golfa by mi nevyhovovalo, že je to vysunutý celý. Nápoj si dávám do spolujezdcova držáku abych mohl alespoň částečně ovládat rádio který je pod držákem. Navíc si myslím, že u Kouzelnik Honzik to musí vadit při řazení!
  11. Fext

    Zamčené zadní dveře

    Čau Zadní jdou rozdělat ikdyž blbě, ale jde to. Sám jsem je už asi dvakrát rozdělával. Doufám, že nebude vadit, že sem šoupnu návod ze skodaoctavia.cz Jak otevřít zaseklé dveře
  12. Čau lidi Mám dlouhodobý problém co se týče brzd. Náhodně se mi rozsvěcí kontrolka ABS, ale nesvítí naplno jako při startování. Spíše tak napůl svitu. Někdy se stane, že při zastavení to po chvíli zhasne. Někdy se zase místo toho ozve třikrát pípnutí a začne blikat kontrolka ruční brzdy. A někdy je to oboje najednou. Chyby se dá zbavit vypnutím motoru, ale většinou to naskočí znova v jedné ze zmíněných podob. Diagnostika v servise neřekla nic ani při příjezdu s chybou a okamžitém napojení. Například včera jízda cca 50km bez problémů. Po pár hodinách cesta zpět během které jsem auto asi čtyřikrát vypnul a závada se projevila ve všech třech podobách. Naposled když se rozsvítilo už jen ABS jsem to dojel. Během jízdy to i jednou zmizelo samo (svítilo ABS a blikala kontrolka ručky) Nesetkal se s tím už někdo? Na co se zaměřit? Řídící jednotka ABS, kabeláž, budíky (pokud to s tím může mít souvislost) nebo něco u kol? Popřípadě jiný nápad? Budu to dávat na servis kde už to kvůli tomu bylo dvakrát a rozebírat palubku kvůli hledání na kabelech mi přijde dost drastický a asi bych to nechal jako poslední.
  13. Fext

    výměna palubovky Octavia I

    Pasuje co by ne. Akorát si nevzpomenu jak je to s airbagem spolujezdce. Je tam nějakej zádrhel. Já měnil i celou kovovou konstrukci takže to bylo bez zádrhelu, ale pokud tam necháč tu kovovou "výztuhu" palubky, tak se musí tuším vyhodit u bagu nějakej plech, ale už fakt nevím.
×
×
  • Vytvořit...