Mslx Odesláno Srpen 25, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2012 Zdravim,ma tu niekto chromove kryty zrkadiel ? Potreboval by som vedet ci ten kryt zakryje komplet plast . tym myslim ci aj od tej strany okolo skla je to zakryte alebo videt tam aj aka farba je pod nim . dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Srpen 25, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2012 Ty kryty končí na hraně ,takže ta barva je vidět a navíc hrana toho krytu. Pokud si budeš kupovat pochromaný plast, tak ten chrom se rychle odře, ke mě do práce jezdí jedna octa co je má, po půl roce úplně zničený,já bych asi volil spíše nerez a možná ten si nechat pochromovat,ale to by bylo finančně někde jinde. Nezlob se podle mne je to kýč,ale nato neber ohled ,každému se líbí něco jiného. A nenech si do toho kecat pokud se ti to libí tak si je pořiď. Je to přeci tvoje auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Srpen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2012 Ja som toho isteho nazoru ze je to gyc ja som len chcel vedet ci to tam je idet alebo nie ale teraz ked viem tak je to este vecsi hnus :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.