octaviaman Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 klucí poslední dobou si všímám loužičky před pravým předním kolem,tedy kape mi tudy olej nemám tolik času lozit po forech a hledat co a jak na net chodím jen v práci a to minimálně pomůžete mi?jak zavařit a proč tam ten olej vlastně teče?možná jsem o tom kdysi někde četl ale už si nepamatuji turbo má od nova asi 30000 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 Zavarat to asi netreba, na IC byva malinka dierka prave koli odkvapkavaniu oleja. Skor daj skontrolovat hadice, turbo, mozno uz potrebuje repas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaman Odesláno Září 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2009 já bych to taky nezavíral,to tady ještě není jen na fšh zdá se mi předčasné repasovat turbo po 30 tisících ale tohle mi fakt nesedí i když tam jde olej normálně u všech aut tohle se mi zdá příliš,nachvilku to přestalo a ted zase,nekape to nějak extra ale prostě to mokvá a do nedávna tam bylo sucho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.