titanium Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Zdar hoši.Chtel bych si vymenit stary znak za novej,ten chromovej ze Citigo.Mam O1 sedan.Ve predu mam milotec masku,takze ho chci dát do zadu na viko.Nevite nahodou kterej tam sedí líp.Zepredu-ten je vohnutej nebo zezadu-ten je rovnej.Dik Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Asi jsi nepoužil funkci hledat, co? Téma je už totiž tady (sice v OII, ale je): http://forum.octavia...entry1275806. Prosím zamknout. Odkaz ke komentáři
titanium Odesláno Září 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Ty mudrlante.Hledal jsem to vsude mozne.Ano je to v sekci O2 ale ja mam O1.Asi to nevis ale je v nich rozdil. Odkaz ke komentáři
guzu86 Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 ale kdyby ses tam kouk pořádně tak bys viděl že se tam probírají i O1 :P Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Ty mudrlante.Hledal jsem to vsude mozne.Ano je to v sekci O2 ale ja mam O1.Asi to nevis ale je v nich rozdil. na to že tvůj první příspěvek byl zbytečný v tom že si založil nový téma si v druhým příspěvku docela vyskakuješ na člověka který tě slušně upozornil a navíc ti pomohl s vyhledáním správné témy ohledně nových znaků ... takže bych tě chtěl teď já o něco slušně poprosit: uklidni se a vždycky na všech fórech kde se pohybuješ prvně použij tlačítko hledat protože (jak už sem někde psal) ve většině případů už skoro všechny otázky na světe padly stačí na ně jen vyhledat odpovědi ty mudrlante! Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky