Přejít na obsah

miklisek

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    295
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 208 zobrazení profilu

miklisek's Achievements

2

Popularita

  1. Ve čtvrtek prodána (viz výše) - fotka je ze dne koupě RAPIDa.
  2. Už mám: RAPID AMBITION FRESH 1,2/63kW bílá candy.
  3. Tak dámy a pánové uživatelé tohoto fóra. Loučím se tímto s tématem Mikliskovo modré AEE-čko. Dnes jsem "miláška" prodal za 44tKč. Naštěstí (?) se autu nebude po mě tolik stýskat, parkuje nyní jen o několik ulic dál. Tak mu přeju s novým majitelem spoustu šťastných kilometrů bez nehod a vážnějších poruch, tak jak tomu bylo doposud v mé péči. Téma je však otevřené pro případné zájemce o rady a zkušenosti s touto motorizací.
  4. Výměna pryžových lůžek stabilizátoru. Origo ŠKODA. Navoskování auta.
  5. Můj byl vyčochtanej, takže jsem dával "novej" z vrakáče, kterej jsem rozebral, vyčistil, namazal, asložil a nmontoval. Je to v jednom z těch odkazů.
  6. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=5830&view=findpost&p=1099219 + http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=5830&view=findpost&p=1099672 + http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=5830&view=findpost&p=1100800 Pro povolení jednoho šroubu - toho vnitřního - musíš rozdělat spodní tapecírunk pod přístrojovkou.
  7. Tak jsem se přidal k těm co si "starou dobrou" Octavii I opatřil novými znaky. Musím říct, že jsou krásný, ten jednoduchý design je super. A mému AEEčku tak nějak sedí.
  8. miklisek

    Nové znaky

    Přidám se s novými znaky na mé OI z roku 1999.
  9. Není, na to kolik to udělá dobré služby. Jo a osvědčilo se mi zašroubovat ty dorazový šrouby, co jsou v rozích chladičové stěny. Kapota pak těsní úplně všude a vlivem předpětí od té těsnící gumy neklepe na hrbolech do těch šroubů. Jen je třeba si trochu pohrát se zámkem kapoty a trochu ho posunout dolů. Ta pryž je docela odolná, do dneška tam drží a nezpuchřela. Jen je nutný dokonale omastit chladičovou stěnu před lepení profilu aby ta samolepka dobře držela. Jo a doporučuju počkat na jaro nebo to dělat v garáži v teple.
  10. Já myslím, že Tetrosy myslí těsnění, co je mezi hapnou a chladičovou stěnou. Já ho kupoval tady: http://www.gumex.cz/...fily-27704.html , já tam mám obdélník (a)15x(b)20. Je to pomocník k nezaplacení. Motor se tolik nešpiní.
  11. Výměna předního silentbloku zadního tlumiče výfuku. Byla prasklá pryžová část a silentblok jako by tam nebyl.
  12. Prodám tříramínko kožené pro Octavia Fabia Citigo. Originál ze ŠA, nové, nepoužité bez airbagu. Do mé OI se montáž nerealizovala z důvodu nutnosti předělat kabeláž airbagu a koupit ten airbag. Cena 2000,- platba na účet nebo dobírkou. Nabídky do SZ nebo na e-mail martinburi@volny.cz.
  13. Sice je venku jako v ruským filmu, ale protože je jaro, dnes provedena očista motoru a interiéru. První krok: pěnový čistič plastů. To vyčistí plasty i v těch proláklinkách desénu. Druhý krok: matný sprej na plasty v interiéru. NEDOPORUČUJU ale dávat matný sprej na plasty v interiéru na vrchní měkčenou část palubky! Ostatní plasty jsou sice krásně matný, vrch palubky ale zmapovatěl a zešedivěl! Na něj jsem musel použít lesklý sprej na plasty v inetriéru.
  14. Tenhle je prý z dodávky do Rumunska, ale Moldavsko je jejich soused, tak třeba spojili finance..... M.
×
×
  • Vytvořit...