Dáňa Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 zdravim chlapy tady na foru se mi podařilo sehnat turbo mám octavii 1.9tdi 81kw rok 99 motor AHF a sehnal sem turbo ASV bude to pasovat ? nebo nastanou nějaké komplikace hledal sem to všude ale nikde sem se nedočetl jestly je tato zámněna možná ale kluk co mi to prodává řikal že to není problém tak se chci jen utvrdit diky 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 Nevím jestli bude pasovat, ale než něco koupíš, tak by jsi si snad mohl tady ověřit, jestli pasuje nebo ne?!? Ne každý kdo tady prodává je v pohodě a klidně ti tady někdo může prodat lejno s tvrzením, že jde o salám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dáňa Odesláno Září 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2012 no ja sem právě koukal po netu a nikde jsem nenašel jestly pasuje a nebo nepasuje protože každej řiká něco jiného tak sem chtěl zjistit jestly je tu někdo ještě kdo by třeba věděl více, je pravda že jsem si to měl zjistit už předtím ale tak ještě ho doma nemam a nic sem nezaplatil, našel jsem na jedné stránce že rozdíl mezi motorem asv a ahf je ten že asv má menší trysky a větší otvírací tlak turba a 11 lopatek a ahf ma 9 lopatek a menší tlak a že jsou mezi sebou zaměnitelné ale už nevim co tim přesně myslely co je vlastně zamněnitelné proto sem se chtěl dopídit jestly ho tam mužu dát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 No tady by ti určitě někd poradil, jen teda jsi ve špatné sekci. Mimochodem taky bych si dal bacha od koho kupuju. Vyplatí se od ověřených zdrojů, než pak koukat co přišlo. Mimochodem, co máš s turbem? Třeba by stačilo jen vyčistit, případně repase. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dáňa Odesláno Září 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2012 turbo mi žere olej a vrtulka v turbu má tak velkou vůly že dře o stěnu turba už stim nemužu jezdit, a na repas 7 tis nemam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 7, 2012 Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Aby jsi pak nebrečel, že jsi koupil turbo, které to má za sebou a ve finále nedal za to mnohem víc jak za repas. Kdyby jsi měl uvedeno odkuď jsi, tak by jsme i věděli, ke komu to máš nejblíž tady z kluků co tohle dělají a jsou ověření. Třeba Garny by ti mohl poradit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dáňa Odesláno Září 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2012 ja jsem kousek od trutnova ja bych klidně vzal repasovaný ale nemam na něj to je ten problém mam jen kolem 5ti tis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dáňa Odesláno Září 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2012 měl jsi pravdu tomáši B s tim tvrzením o lejnu přehoditelné turbo je akorat mezi AHF a ALH a pak ASV a ATD ale jinak to nejde je to podle ETKY tak ted sem fakt namydlenej :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.