Přejít na obsah

Je to opravdu RS?

mischicka

Doporučené příspěvky

http://www.skodaplus.cz/Car/488925/skoda-fabia-rs-1-9tdi-96kw?query=%26priceFrom%3D0%26inOperationTo%3D0%26speedometerFrom%3D0%26mark%5B%5D%3D32%26model%5B%5D%3D400%26fuel%5B2%5D%3D2%26fulltext%3D%26off%3D15

Motor odpovídá, ale nějak se mi nezdá - nelakované kliky, lišty na dveřích, nějaká divná loketka uvnitř, co Vy na to kluci Fábiáci?

Odkaz ke komentáři

To bude origo RS. Lišty a kliky nebyly v serii lakovaný a loketka byla jen za příplatek

Aha. Já myslel, že vše tohle byl standard.

jo je to RS byl jsem se na ni podivat v dezolatnim stavu :( sluselo by ji tak 30tisic minimalne dolu z ceny :(

No pokud je v dezolátním stavu, tak se hodí jí nekupovat vůbec...

Odkaz ke komentáři

Rozveď to trochu.. aneb stav: nebouráno..?

přední naraznik nelicuje s ale jak jsem se ptal ve vlakne u pentadiuse je to nemoc vsech fabii kdyz sundas naraznik uz nedas presne zpatky tak jak byl(tak bud byla bourana,tuknuta nebo nekdo sundaval jen naraznik nevim), prava strana podrena na fotce to jde videt je u praveho predniho kola ale je skrknutý i zadní bok,xenony hruza žlute zašle nejak moc ridicova sedačka protrhana nejde videt na foto,celkove sedacky nic moc nikoho nenutim jen rikam co jsem videl osobne bych do ni nesel a to jsme ji nemely jeste nastartovanou..

Upraveno uživatelem libor.kratas
Odkaz ke komentáři

Jak píše Libor, loketka byla jen jako originální příslušenství a tato je neorigo. Bohužel lišty a kliky na Fabii RS nebyly lakované a nevím proč, když například modely Sportoline nebo Tour de France je lakované měli.

Osobně bych těm kilometrům taky nevěřil, protože na devítileté auto je to opravdu moc málo. Raději bych si koupil takové auto v Německu.

Odkaz ke komentáři

Jak píše Libor, loketka byla jen jako originální příslušenství a tato je neorigo. Bohužel lišty a kliky na Fabii RS nebyly lakované a nevím proč, když například modely Sportoline nebo Tour de France je lakované měli.

Osobně bych těm kilometrům taky nevěřil, protože na devítileté auto je to opravdu moc málo. Raději bych si koupil takové auto v Německu.

Tak moje OII bude za dva měsíce sedmiletá a mám 113k km, takže se na to nejde dívat jen takhle, ale tahle konkrétní vypadá opotřebovaná daleko víc.

Nárazníky - pravda, měl jsem měněný několikrát a nelícoval žádej no :angry: ony nelícovaly asi už jen tím, že se na ně člověk podíval :lool:

ale asi bych teda nebral, je nad tím moc "ale"..

Je. Vypadá i špinavá nebo minimálně špatně vyčištěná a to o něčem taky svědčí.

taky si necham radeji dovest, i kdyz nektere dle foto na bazosjsou taky pekne , nej je asi posledni rocnik 2007 modra race :wub: na tu ale nemam :(

Obecně jsou ojetiny v cizině lepší co se stavu i výbavy týká, takže asi nemá cenu hledat v ČR a nakonec narazit na nějaký podvůdek.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zdravím, na tu RS jsem se byl podívat a je v opravdu dezolátním stavu:-( .. Vše co popisujete je realitou a navíc motor místy běží jen na 3 válce (pravděpodobně vstřik K.O??). Jen info. pro zájemce. Ušetříte trochu času:-)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...