Guest cady Odesláno Září 18, 2012 Sdílet Odesláno Září 18, 2012 Dobrý deň Problém.Po naštartovaní studeného motora otáčky na 1200 a po pár sekundách klesnú na 650-700 pokial je auto v pohybe na volnobeh tak otáčky na 900 akonáhle zastavím klesnú na 650-700 akoby strielalo do výfuku čím to je? Ďakujem. Pardon je to Octavia II 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madmike Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 ECU sa snazi splnit EURO5 normu, tak vynechava semtam niektore valce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vita_S Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Snad ti řekne někdo zkušenější víc, mě tak napadají svíčky - záleží kdys je měnil. Nemůžu říct, že mi to na volnoběh střílí do výfuku, spíš je to jen takový neklidný... ale už mám pomalu na čase je vyměnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madmike Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 mal som to a mam to iste.... vymenené sviečky, káble, zapaľovacia cievka... (sviečky po 3o.ooo, káble pre istotu, na cievke 2 kontakty zaoxidované, po zatečení. prasknutý kryt) a robí to stále, tiež som to študoval no už som sa s tým zmieril.... dokonca motor vypisuje nejaké závady (okrem lambdy, ktorú idem meniť) v prílohe... lambda.txt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.