RAZTY Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 MOC PĚKNÁ PŘEDĚLÁVKA A TAKY ÚČELNÁ ......KDYŽ AUTO DOBŘE BRZDÍ, TAK SE I ŘIDIČ CÍTÍ BEZPEČNĚJI :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TGM1917 Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Krásná actule! A ten interiér je prostě nádhernej, líbí se mi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Chválím, moc hezká práce.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Ták a máš po vlnění kotoučů ,už si neužiješ to krásné vibrování v přední nápravě :) :smich: No v to pevne doufam. Na stredu jsem jeste objednanej na geo predni napravi a pak budu uz jen vychutnavat pozitek z jizdy. A taky chci podekovat vsem co mi tu pochvalili auto, jsem moc rad, ze se Vam libi a ze mi prispevky moc neritizujete. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Dnes mi konecne prisly ty 16'' poklice na zimaky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 :) MOC PĚKNÉ POKLIČKY. BUDEŠ JE NĚJAK ZAJIŠŤOVAT PROTI NENECHAVCŮM ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 To me ani nenapadlo, ale je fakt ze jsem uz u par aut videl ze to maji zajistene tou zdrhovai paskou na kable. tak jsem to videl hodne v Bulharsku, ptl jsem se jich , proc to tam maji a bylo mi receno ze maji hodne spatne cesty a ze se stava dst casto ze jim nekam odleti. Mozna mi nechteli rict ze se tam tak moc krade. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 moc pěkná octa :) brzdy taky dobry ;) taky se chystám na chip klesla ti trochu spotreba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Ja myslim ze ani neklesla, nekdo rika ze ano ale ja to nepozoruju. Cipnout jsem to nechal hlavne proto aby auto lepe jelo a melo lepsi tah. no a to ja vyuzivam dostatecne. Tak proto mam spotrebu spis malinko vyssi . Kdyz bych ale ten vykon nevyuzival, urcite by byla nizsi. Mam hold tezkou nohu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 To me ani nenapadlo, ale je fakt ze jsem uz u par aut videl ze to maji zajistene tou zdrhovai paskou na kable. tak jsem to videl hodne v Bulharsku, ptl jsem se jich , proc to tam maji a bylo mi receno ze maji hodne spatne cesty a ze se stava dst casto ze jim nekam odleti. Mozna mi nechteli rict ze se tam tak moc krade. :o V BULHARSKU ŘÍKÁŠ :o NO TAK TO TI O TĚCH ŠPATNÝCH CESTÁCH ASI FAKT KECALI :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Chtelo by to photoz tech tvych novych zimaku!! :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Ja mam tet auto tak zaprasene, ze nehodi ani fotit. Nema cenu zatim umyvat, venku je humus na cestach. Tak snad by nevadilo kdyz to pro jednou tadynafotim zaprasene. co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Jo jo nafot aj zaprasené uděláme soutěž kdo ho má víc zaflákané 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 No tak tady je teda nejake to foto...Jak jsem rikal, spinave jako prase. Nafoceno jen v garazi, venku byla tma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 TAK TY POKLICE VYPADAJÍ LUXUSNĚ A TO AUTO ZAS TAK ŠPINAVÉ NENÍ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Pekne poklice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 TAK TY POKLICE VYPADAJÍ LUXUSNĚ ;) A TO AUTO ZAS TAK ŠPINAVÉ NENÍ Mam radost ze se libi...no a ciste zrovna neni, sak tam neni skoro kousek cisteho mista, snad neco na strese. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Únor 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Tak jsem uz dlouho neprispel zadnou novinkou, toz jsem poridil alespon jinou radicku. Ve skutecnosti to je daleko hezci nez na foto. A taky nadherne sedne do ruky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Sikovna .)pasuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Únor 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Dik, mohu jen doporucit. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Jo je moc pekna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Tak jsem uz dlouho neprispel zadnou novinkou, toz jsem poridil alespon jinou radicku.Ve skutecnosti to je daleko hezci nez na foto. A taky nadherne sedne do ruky. Bruno, delas si prdel? Hihi vcera jsem tam dal upe stejnou! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Pěkný fofr klacek. Je to ze Supa 1 nebo 2? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Pěkný fofr klacek. Je to ze Supa 1 nebo 2? Rekl bych, ze z novyho! Jeste je pekna ta nova z Yetiho.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Únor 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Bruno, delas si prdel? Hihi vcera jsem tam dal upe stejnou! No to je teda nahodicka... :) Jo a je to S-II 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Tak jsem uz konecne dodelal kompletni vymenu vsech hadicek az k turbu. Tak pridavam par fotek . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Vidim mas to ciste a pekne... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 Tak tady je jedna fotka z firmy kde pracuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 no pěkný věrnej značce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 Tak tady je jedna fotka z firmy kde pracuju. pěkný,přesně tyhle bedny znám víc než dobře i to co je v nich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.