Dakie Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Nevadí, tak shodím nápis a nalepím pozvánku na sraz Mohl bys mi k tomu přibalit i malou členskou lepku, prosím? Budeš mít cestu do MB nebo to pořešíme poštou - poštovný samozřejmě zaplatím Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 dakie : asi to dam bratrovi at ti to doruci a taky jeste jednomu clovekovi do MB zitra se s nim uvidim :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 To by bylo super, tak mu dej rovnou na mě tel. Díky. P.S. Lepí se to s pomocí vody nebo bez? :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 ja to lepil radeji s vodou, ale pak je peklo jak to musis sundavat, cili vody fakt radeji malicko a snazt se to nalepit na poprve :) me jak je venku vlhko to vyschalo dost dlouho, ale i tak jsem musel pak sundavat prenosku pomalicku, pismenko po pismenku a kolikrat to pod tim susit... no a vecer cestou z melnika mi to misa osmrdlala steracem :D zaplat panbuh to vydrzelo... Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 jestli chces Vitto tak to nalepime na moje auto ale co jsem na to dnes koukal tak vyhodime tu prostredni vetu :-) a nejlepsi by bylo kdyby se to asi dalo nalepit u tebe :-) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 tak to by slo, ale jedine prosti vikend :) Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 tak to udelame pres vikend s tim bych nemel mit problem :-) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 all right, meloby byt hezky tak muzeme udelat grilling u nas a spojit to s tim :) Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Vitto, jenom takový ujasnění, ten poplatek za vjezd platí auto, ne každá osoba zvlášť? Počítal jsem, že každej ale v registracnim formu je zas v závorce, že auto Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 je to za auto s poctem osob dle TP :) cili auto s max 5 lidma :) Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Jo, to je mi už jasný, jen já předtím žil v domnění s tím, že to platí každá osoba :-) Až přitom registračním formuláři to na mě vyskočilo :-D Díky za objasnění Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 neblazni :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 To by za chvíli vitto jezdil v OIII RS, zas tolik ho dotovat nemůžem Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 No to nevim, jestli by to bylo az takhle, ale rozdhone by za 250 Kč za ososbu nikdo asi neprijel :D Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Já nevím, na různých motorkářských srazech jsem taky neplatil za motorku ... :D ale zas pravda, že tam hrály různý kapely apod. no :D Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Na OC srazu pravidelne taky hraji k ranu ruzne "KAPELY" a zadarmo... :D Proto neni nutne navyseni vstupneho. ;) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 heh kapela me taky napadla, ale nevim jestli bychom zaplatili nekomu X tisic za vystoupeni :D hlavne nas jezdi do 150, to nemuzes srovnavat s velkymi srazy, to je jak kdybys to srovanval se srazy jako je Hradec apod. Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Jasně, ... aspoň mě ta cena mile překvapila ;) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 pricti k tomu kdyztak grilovacku, neco s sebou urcite povezes apod. zase do octy se ti toho vejde voc nez na moto :D Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Už jsem zapsán a moc těším. Loni to bylo super. Kdyby to bylo možný, taky bych nalepil na zadní okno reklamu. Vejde se na O1 lift? Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Tak už jsem se registroval a už se těším. Vitto: Na jih by jsi to asi neměl po kom poslat co? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 spooky zatim nevim, ale objednal jsem tubusy a tak vam to poslu kdyztak bohuzel jsem tam byl pred povodnema a nedoteklo mi ze bych vam mohl dat vedet, tobe a treba jaryskovi... :( kazdopadne vedu to v partnosti a neco vam poslu, hezky se mi ozvali lidi z ruznych koutu tak to davam dohromady. jeste zjistim zda nejede baurak nekam smerem k vam, ten taky nalita hodne, jen ja zrovna tenhle tyden jedu do Litvy a tam toho moc nerozdam :D :D Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Rozdej aj v Litvě. Třeba se někdo chytí a dorazí ;-) Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 tak ja jsem registrovanej. jinak na jih jedu ve stredu tak se to da nejak vymyslet :-) Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Taky přijedu i když asi jenom na sobotu. Ahoj Honza Odkaz ke komentáři
ElvisEK Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 hlásím zaplaceno B) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Tak už tam taky su.. :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 docela masakr :) vcera pred spanim jsem se dival na pocet registrovanych a v tomhle momentu je to jeste malicko víc : 35 aut 84 lidí 66 steaků když to půjde tímhle tempem, budu jedině rád :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.