Přejít na obsah

Praha a Středočeský kraj

Doporučené příspěvky

Ještě že toho kluka živočišnýho mám :-)¨( nemělo tam bejt populace? :-D ) No klidně přijedu, sice né přesně na 1730, pač musim metrem na černák pro auto a pak bych vyjel. Tak bych to viděl nějak kolem 1800... Písněte mě přesně adresu, kvůli navigaci. Dík

PS: Už dlooouho jsem vás neviděl :-)

Odkaz ke komentáři
Budu tam vaše lordstvo!!! Tak Pražácí nenechte se prosit a přijeďte nás podpořit !!! Těším se :) :D

Kua hoši to je v Piči já se tam bohužel nedostavím z důvodu pracovního Míša ví a taky jsem nechal Vás všechny kdo dorazí pozdravit tak doufám že to to zvíře nezapomene jinak doufám že až to bude příště tak budu mít volno a na 1000000% se tam ukážu v plný polní :( :) :palec:

Odkaz ke komentáři
Ještě že toho kluka živočišnýho mám :-)¨( nemělo tam bejt populace? :-D ) No klidně přijedu, sice né přesně na 1730, pač musim metrem na černák pro auto a pak bych vyjel. Tak bych to viděl nějak kolem 1800... Písněte mě přesně adresu, kvůli navigaci. Dík

PS: Už dlooouho jsem vás neviděl :-)

No joj čéče nějak mi tam vypadlo P protože pak by to mohla být jedině poluce a z toho se děti nerodí žeeeeee :smich: :D Tak koukej dorazit,počkáme!!

Odkaz ke komentáři
Kua hoši to je v Piči já se tam bohužel nedostavím z důvodu pracovního Míša ví a taky jsem nechal Vás všechny kdo dorazí pozdravit tak doufám že to to zvíře nezapomene jinak doufám že až to bude příště tak budu mít volno a na 1000000% se tam ukážu v plný polní :lol: :D :lol:

No Ľáďo když nemůžeš já tvůj pozdrav vyřídím všem :palec: ,ale aby všichni věděli ,že to myslíš upřímě,tak by jsi nám mohl usmažit tak 20 vepřových MAXIřízků,dej k tomu okurčičku,Hostivařský chleba a já to zítra vyzvednu!! :palec: ;) To je omluvenka co pánové!!!!!! ;) :o

Odkaz ke komentáři
Mišáku to tohle je rána pod kola :) vždyť nemáme ani tolik masa :lol: vždyť ty seš zvyklej si dávat Maxi-Hováda tj 900g řízek :) a sorry 20kg krkovice teda rozhodně v kuchyní nenajdu :)

Ne ne řízek neee ale steak na 850 já rád :D No tak uděláš menší nóó .............to dopadne jak ten salát na sraz :D :D :(

Koukám že sem nakukuje beedone ...přijedeš pane zítra????

Upraveno uživatelem Živočich7007
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...