Živočich7007 Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 hmmm to nás tam moc nebude ale což tak snad příště nóóó já jedu určo!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Takže tam budeme čtyři? Patrik, živočichář, dejf a já? A to já jedu jen na půl hodinky.... hoši, takhle ty mimoňský války nepřekonáme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 hmmm to nás tam moc nebude ;) ale což tak snad příště nóóó já jedu určo!! nezapomen vyleštit vůz ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Já se taky přidám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Marek: to je dobře, aspoň tam nebude tak liduprázdno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Mělo by pár lidí dorazit. NEjspíš i kluci z Chiptunera atp... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 (upraveno) Díky Všem za super účast, už jsme měli poměrně teplo, jakmile dostanu od Honziče fotky, tak je sem hodím i s odkazem na stažení... Příští sraz bych navrhoval na tuning srazu Tuning Extreme Show - Dlouhá Lhota u Příbrami a to v sobotu 9.4.2011. Co Vy na to? Takový 40km výjezd za Prahu, hromada aut a večer grilovačka... Odkaz na stránky akce http://extreme-show.tuning-sport.cz/ Upraveno Březen 8, 2011 uživatelem Gowster 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Jsem pro rád se projedu a pak u ohýnku zdlábnu nějakou fláááákotu. Díkes za super pokec a hojnou ůčast!! A pár foteček..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Jak vidim tak MarekRS taky dorazil a ty kentaury hmmm kluci proc jste tak daleko?????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Jo... Super pokec a na slunku teploučko, ;) příští sraz v Praze uděláme na střeše OC Šestka někdy v týdnu (pak možná i Lhota.....) Pěkný fotky a těším se na další... Zdarec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 co vy pražáci!!! kolik vás bylo? udělali jste si rekord? nás (Lbc) bylo nejvíc 12 aut uvidí se zítra, kolik dorazí tentokrát, škoda, že tam nebudu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Můj první minisraz mám za sebou, příjemné setkání s pohodovými lidmi.....příště dorazím zas (pokud budu moct).. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 JJ bylo to gůůůt,pokud bude čásek tak ještě před Lhotou bych něco spáchal na ,,Šestce" Můj první minisraz mám za sebou, příjemné setkání s pohodovými lidmi.....příště dorazím zas (pokud budu moct).. Jsem rád že jsi přijel a já tvoji oktu mohl skouknout na vlastní oka. ps: nejel jsi po srázku na Hostivař?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Jj, jel....já tě zahlídl....projel jsi v pravým pruhu kolem mě jestli se nemýlím......a pak si zabočil do nějaký brány (to je ta restaurace, kde pracuješ?). Já jel předpisových 50, ty asi o něco víc:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 kurňa kluci to mě štvete že mi tohle uniklo ;) njn co se dá dělat makat se musí a dával vám mišák nálepky???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Jj, jel....já tě zahlídl....projel jsi v pravým pruhu kolem mě jestli se nemýlím......a pak si zabočil do nějaký brány (to je ta restaurace, kde pracuješ?). Já jel předpisových 50, ty asi o něco víc:) Ne ne jel jsem ještě na návštěvu. No nejel jsem předpisově,ale s rychlostí mám problém dost často. Zahlédl jsem tě na poslední chvilku a nebyl jsem si jistý!! Šterny: ne ne nerozdával nalepil jsem si je všechny na přední okno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Ne ne jel jsem ještě na návštěvu. No nejel jsem předpisově,ale s rychlostí mám problém dost často. Zahlédl jsem tě na poslední chvilku a nebyl jsem si jistý!! Šterny: ne ne nerozdával nalepil jsem si je všechny na přední okno ty a předpisově? ;) :D :D to bys nebyl ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 (upraveno) Ne ne jel jsem ještě na návštěvu. No nejel jsem předpisově,ale s rychlostí mám problém dost často. Zahlédl jsem tě na poslední chvilku a nebyl jsem si jistý!! Šterny: ne ne nerozdával nalepil jsem si je všechny na přední okno no to jsem si moho myslet že budeš takovej stredja SKRBLÍK ;) Kolik Vás nakonec bylo na jedný fotce jsem napočítal 8 lidí :D Upraveno Březen 8, 2011 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Jj, jel....já tě zahlídl....projel jsi v pravým pruhu kolem mě jestli se nemýlím......a pak si zabočil do nějaký brány (to je ta restaurace, kde pracuješ?). Já jel předpisových 50, ty asi o něco víc:) Jinak restaurace kde robím je o kousek dál. je to http://www.karolina.wz.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Pěkné, dalo by se tam vybrat:).....snad někdy zavítám:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 jo klidně se stav budeš vítán a mě tam najdeš v kuchyni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 jo klidně se stav budeš vítán :D a mě tam najdeš v kuchyni :D ......chrápat na mrazáku ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Konečně se mi to taky podařilo dorazit na pražskej srázek poznal jsem skvělí nový lidi fakt super těšim se na další v šestce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Dík za fajn pokec, opět se těším na příště! Jinak bych řekl, že nás bylo víc jak posledně v Letňanech, ale nepočítal jsem to. I když tentokrát chyběla podpora dvojčat batolat. PS: samolepky rozdány! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 pešír: co jsem tak napočítal, tak i s naším seatem a dejfovým roomsterem nás tam bylo asi osm, nebo devět? přibližně stejně jako v Letňanech. akorát tu mojí falešnou octávku nikdo nechce fotit takže příště bude sraz "VW fejků" na Šestce nebo v Příbrami? Kucí, rozhodněte se! Já bych navrhoval výjezdní zasedání v Příbrami a potom u nás na srázku v Doubí, i když to je trochu dál, to uznávám. ;) Ale datumy celkem seděj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Kluci bylo to fajn, škoda že jsem musel do práce, zdržel bych se dýl. Snad to příště klapne. A díky za samolepku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Rád bych to udělal v té Lhotě, je to přesně za měsíc, což termínově sedí a 35km není snad pro nikoho problém.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 kluci nebojte samolepek je ještě dost a není problém je přidělat A jinak souhlasím s Patrikem(GOWSTER) to mám i volno tak snad se to nepokazí a dovalim taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Tak se domluvte kdy před Lhotou na OC Šestka co třeba 4.4. nebo 5.4. :) Aspoň se tam domluvíme na tu Lhotu. :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 No to by taky šlo to mám volno tak by jsme se tam mohli domluvit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.