Stanson Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Jak to vidíte z dalším srazem? Dvakrát jsem se nemohl dostavit, tak bych někde rád poklábosil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 jsem tedka na 3 tydny v laznich v Praze, tak bych rad poznal nove lidi :D) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 zdar a kde presne ty lazne jsou v praglu? možná b yse dalo něco uskutečnit dam vědět pár lidem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Nazdárek chlapci:)....tak jsem se domlouval s Morriissem, který předtím mluvil s Živočichem a Sternym na nějakým tom srazu.....Co takhle úterý 9.8.? Já vím, že je to trochu narychlo, ale proč ne:)....Já, Morriiss, Živočich a Sterny bychom mohli, tak snad se někdo přidá. Co se týká místa, tak teď by měly být myslím na řadě Letňany, ale popravdě klidně bych si zopákl OC Šestku...záleží jak se domluvíme. Tak jak byste to viděli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Mě se to bohužel příští týden nehodí, jsem mimo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 já a Radek bohužel nemůžem :( ale v sobotu jedem na sraz do Lhoty kdyby někdo taky jel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Nazdárek chlapci:)....tak jsem se domlouval s Morriissem, který předtím mluvil s Živočichem a Sternym na nějakým tom srazu.....Co takhle úterý 9.8.? Já vím, že je to trochu narychlo, ale proč ne:)....Já, Morriiss, Živočich a Sterny bychom mohli, tak snad se někdo přidá. Co se týká místa, tak teď by měly být myslím na řadě Letňany, ale popravdě klidně bych si zopákl OC Šestku...záleží jak se domluvíme. Tak jak byste to viděli? jj přesně tak úterý je výborná volba :( a mohli by jsme to zkusit třeba v Hostivaři... Jak je ten Spar??? je tam i krytý parkoviště kdyby chcalo tak by jsme tam mohli bejt schovaný...... ale jinak je mi to celkem jedno kde se srazíme :) je to tady !!! PARK HOSTIVAŘ !!! a čas bych dal jako obvykle od 17:30 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Srpen 6, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 Zdarec, já bych mohl, ale asi jen na Šestce no uvidíme kolik lidí se přihlásí.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 6, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 dnes menší přepadovka u Michala v hospůdce díky Míšo za pokec a Ládíkovi za super smažák 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 Tak já jsem pro Hostivař. Pak musím do práce, ale díky volbě místa by v tom nebyl problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 Ja hodimdo GPS cokoliv a snad to i najdu. Jinak lazne Praha 5 Smichov, U Mlavazinky 5 As uterym souhlasim, jen muzu az od pul 3, protoze mam procedury a vecerku mam kolem 8 :palec: tak na me myslete 0 Citovat Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 cas bude kolem az kolem 17:30 a mozna kdo chce ja bych moh stihnout bejt na jakemkoliv miste i v 17:00. místo srazu jeste upresnime. vecer to snad rozhodnem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 kurde to mam zrovna veceri :( :palec: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 kurde to mam zrovna veceri :( :D :( Dej si zabalit ssebou jako u cinana 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 no kazdopadne kdybych se opozdil, tak vvite co me brzdi :( :D Co teda navrhujete za misto? Ja bych navrhl OC Novy Smichov a nebo u Zlicina tam u Globusu To je totiz jedine, co tady znam no :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 (upraveno) no kazdopadne kdybych se opozdil, tak vvite co me brzdi :( :D Co teda navrhujete za misto? Ja bych navrhl OC Novy Smichov a nebo u Zlicina tam u Globusu To je totiz jedine, co tady znam no :( Jo to bych taky bral :( Nebo tu střechu na Šestce... Upraveno Srpen 7, 2011 uživatelem Tejna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 a jo Tam bych taky mozna trefil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 Kluci mě je každopádně jedno kde se slezem ale chtělo by to už upřesnit ať víme kde se nám to bude konat :D :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 Tak jsem to nakousl a vy jste to domluvili tak narychlo, že mám zase smolíka, protože tento týden bodu out. Tak doufám že domluvíme brzy něco dalšího. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 tak čas nás velmi krátí aby sme uzavřeli místo kde se slezem. je tu dost návrhů jak na hostivař a na šestku mě osobně je to jedno jen vím že na šestce byla vždy větší účast tak bych byl pro ní aby sme se dlouho nedohadovali a přístí sraz bude určitě i na hostivaři kdo je pro? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xboardX Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 zdar... 9.8. můžu... jsem pro Šestku, nebo Globus Zličín - bacha stání max. 3 hodiny zdarma, jinak docela pálka (jsou tam nově závory) :-D leda volné parkoviště za Globusem :-D už nám je namontovali i u nás v KFC u Globusu, tak bacha... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 No jo, co s váma mám dělat, tak na Šestce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 bezva takže domluveno. a příště aby to bylo spravedlivý uděláme sraz v hostivaři 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 Tak jsem nekdy po osmy večer mluvil s Morriissem a po domluvě přislíbil, že sem napíšu místo srazu, tentokrát Hostivař.............No jo, ale v tu chvíli jsem nebyl doma a po příchodu na to zapomněl....Ve chvíli, kdy jsem padl do postele jsem si na to vzpomněl a tak z posledních sil pustil eště počítač a koukám, že kluci se činili, takže nakonec je z toho Šestka:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 Hej boarde ani mi nemluv Ja tam byl a ten listek jsem ztratil, respektivepomichl s ostatnima a nekde vyhodil A pry pokuta 1000kc:D Tak jsem tam te pani na informacich skoro brecel, ze jsem vesnican z daleka :D Tak nakonec mi ho vytiskla a nechala jet pryc :( :( Jinak OK, v utery na Sestce, ale v kolik hod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 Ach jo,no tak sestka jsem pro tu pul 6,vezmu zrcadlo,aspon udelame nejaky fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 Tak cesty by mi mela trvat 18minut o pul 6 mam veceri :D takze na me prosim kdyztak pockejte )) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 to seš v Praze na táboře nebo co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 v laznich Ale je to dost podobne s taborem :wacko: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.