Trejbitch Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Ahoj hoši.. Jsem tady nový a rád bych se zúčastnil nějakého Pražského srazu... Dáte mi prosím vědět do zpráv kdy kde nějaký bude?;) Díky Trejbitch:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 Jasně pane písneme ti,ale sleduj toto vlákno a budeš mít info z první ruky!! Tak co Pražáci a okolí nespácháme nějaké pokecání po a o Rozkoši???Hodte nějaké návrhy na místo a čásek!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Zdarec, já bych navrhoval parkoviště u Kauflandu na Vypichu (když bude hezky tak nahoře vlevo vzadu nebo dole když bude pršet). Dále posezení v restauraci Chapadlo (www.chapadlo.com) super jídlo i pivko (Lobkovitz, Černá Hora, Velen (kvasnicové), Plzeň. Čas nechám na na jiných, ale mám to nějak nabitý. Nemůžu 14 ani 15 ano 20. Tejna a spol... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Borg Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Hele bando zítra jedu směr Praha a budu mít poměrně hodně času hlavně odpoledne, kdo by měl chuť na pokec? Rád vás opět uvidím. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 zdarec tak konecne by se dalo zase neco podniknout nakej srazek uz tu jsou i navrhy na mista tak jak se kdo vyjadri? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 Jsem pro Letňany!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trejbitch Odesláno Září 18, 2011 Sdílet Odesláno Září 18, 2011 Mě je to celkem jedno..:-) Snad budu mít čas...:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Září 20, 2011 Sdílet Odesláno Září 20, 2011 Na jaře jsem si koupila Laurinku a jsem z ní opravdu nadšená, ráda se poznám s lidmi, co jsou magoři do ochcávek jako já :). Do nedávna jsem byla členem Megane Coupé, akorát prodejem toho, co z kupátka zbylo, jsem vypadla i z klubu, aneb z kupé do kombíku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Září 20, 2011 Sdílet Odesláno Září 20, 2011 Vítáme novou členku :lol: tak jak s tím příštím týdnem? Já jsem pro naší stranu Vltavy, ale co mám s Váma dělat. :P ;) B) B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 20, 2011 Sdílet Odesláno Září 20, 2011 (upraveno) Letňany proč NÉ :D ale byl bych pro datum buď 4.10 nebo 7.10 čas opět od 17:30 co vy na to????? Morgaine vítej mezi námi šílenci.. :D Upraveno Září 20, 2011 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Září 21, 2011 Sdílet Odesláno Září 21, 2011 Nemám problém ani s jedním termínem.(tedy zatím) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Září 21, 2011 Sdílet Odesláno Září 21, 2011 mam novy job tak snad sa uz cas najde a tie moje letnany mam fakt pod nosom :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 21, 2011 Sdílet Odesláno Září 21, 2011 No tak to už by si měl dorazit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 21, 2011 Sdílet Odesláno Září 21, 2011 Oba terminy jsou ok tak to domluvte at vás zase vidím!! Ted jsem na foru malo neb mi s přítelkyní odešel i počítač tak vás sleduji kde se dá a co nestihnu tak to mi zjistí Šterny(diky Láďo). Zdravím novou oktávandu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 Oba terminy jsou ok tak to domluvte at vás zase vidím!! Ted jsem na foru malo neb mi s přítelkyní odešel i počítač tak vás sleduji kde se dá a co nestihnu tak to mi zjistí Šterny(diky Láďo). Zdravím novou oktávandu Neviděla jsem tvojí okťulku na Hostivaři? Byla jsem tam na procházce s pejskovou a šla jsem kolem pěkný klubový oktávky, na který bylo napsáno Živočich :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 (upraveno) JJ tak to byla moje šedivka :) až budeš mít o5 cestu kolem tak se zastav na pokec a kafčo na formance u Jeníčka,Hostivařská 22,točím tam pivko a Šterny zde vaří(a velmi dobře). Michal Upraveno Září 22, 2011 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 (upraveno) JJ tak to byla moje šedivka :) až budeš mít o5 cestu kolem tak se zastav na pokec a kafčo na formance u Jeníčka,Hostivařská 22,točím tam pivko a Šterny zde vaří(a velmi dobře). Michal Já jsem od Chodovské tvrze, až uvidíš šedou ochcávku, černý skla a na dveřích zelenej tygr, to jsem já :). Tak já někdy písnu a stavím se, hlavně na jídlo, ráda se dobře najím :D . Upraveno Září 22, 2011 uživatelem Morgaine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 Míšáku nechval mě pořád :D to jednou poseru a budu to mít denně na talíři :) Jinak Morgaine kolem tvrze jezdím dost často :D tak až uvidíš modrou krátkou OI se stříbrným carbonem na střeše a bude se ozývat duc duc tak to budu já :) já mám totiž rád hlasitou hudbu ;) a já se zase budu líp koukat jestli tě tam někde nepotkám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 Zrovna teď jsem jela kolem té vaší hospody, je to asi půl hodiny :), zase jsem byla vyvenčit pejskovou. To tam soudruzi zase vymysleli objížďky . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 Letňany proč NÉ :D ale byl bych pro datum buď 4.10 nebo 7.10 čas opět od 17:30 co vy na to????? V pátek do Letňan fakt nepojedu, to je vejlet na pěkně dlouho. Takže jedině 4.10. Pak už budu pomalu přezouvat na zimní gumičky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 Míšáku nechval mě pořád :D to jednou poseru a budu to mít denně na talíři :) Ládíku ale když on Michal má fakt pravdu že suprově vaříš. Třeba takový kuřecí v česnekovém těstíčku jen tak nikde nedostaneš a ta báječná chuť. Už se těším na další návštěvu Jen o tom píšu a slintám jak Pavlovův čokl. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 Ty si taky pěkná drbna :D ale potěší to to slyšet ale nebělo by se to přehánět abych stál pevně nohama na zemi. :D Nic méně doraž rádi tě v hosúůdce uvidíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 To není drbání to je reklama a buď za ní rád, ta je vždycky hrozně drahá . Rád se opět zastavím jen co budu mít cestu kolem a budete s Michalem sloužit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 :palec: tak to je dobrý :) a to jak ho znám napíše zase originální text na objednávku a ještě mi před tím zavolá domácím phounem..... to zas budu muset platit :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 Počkej ty jsi něco platil? To doufám že ne. Jen jsme se s kolegou bavili když ti volal aby sis dal záležet že je to pro mně. Jinak kolaga co tam se mnou byl je člen fóra Tona a taky mu moc chutnalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 né to je takovej ten domácí telefon :D jen spojenej kabelem nic víc nic za něj neplatíme to já to řekl jen tak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 Uf už jsem se lek. Projíždím fórum skoro v polospánku tak jsem to blbě přebal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 v pohodě... :D se nic neděje.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 Tož pozdravuj Mišáka já už mám dneska dost. Dneska 700 kiláků po republice a mezi tím mraky práce. Dobrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 ok budu tak brou noc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.