Miles Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Až bude nějaký počásko ne ? Uvidíme příští týden Milane :) OKI, v uterý mám ještě jeden zápočet a pak měsíc volna na přípravu závěrečný zkoušky, tak si musím někdy uklidnit hlavu píívem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Květen 23, 2010 Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 Když se něco bude v Praze dít, tak se klidně ozvěte, jsem pro cokoli... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 23, 2010 Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 mohlo by se zas něco spáchat u Michala v hospodě ne??? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hrábě Fernétti Odesláno Květen 23, 2010 Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 Jak bude cesta okolo tak jsem pro ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 23, 2010 Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 Tak už se těším kamarádíčkové a než přifrčíte tak udělám průzkum jestli mají všichni okolo zabržděná auta!!!!Jóó a už máme venkovní zahrádku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 23, 2010 Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 Když se něco bude v Praze dít, tak se klidně ozvěte, jsem pro cokoli... Tak to mi též ;) Sleduj to tady a budeš přímo u zdroje......a pak u prazdroje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Tak to mi též Sleduj to tady a budeš přímo u zdroje......a pak u prazdroje Myšáku když nejde hora k Mohamedovi ,musí Mohamed k hoře ..Hora seš ty,Mohamed jsme my 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Určitě jsem pro páchání něčeho, začíná být pěkně, i když dneska leje, tak že směle do toho. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Určitě jsem pro páchání něčeho, začíná být pěkně, i když dneska leje, tak že směle do toho. :-) a kde ses flákal celou dobu ty??v Praze jsme už pár srazíků dávali dřív 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 :( a kde ses flákal celou dobu ty??v Praze jsme už pár srazíků dávali dřív ;) Tak to budeme muset rychle napravit... :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 Tak to budeme muset rychle napravit... ;) jasan,jen co bude počasí lepší,pokusím se tu něco domluvit ...já sem tu takový maličký organizér 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 Myšáku když nejde hora k Mohamedovi ,musí Mohamed k hoře ..Hora seš ty,Mohamed jsme my :lool: ;) :D ...tak teda ,,salam alejkum" žany.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 jasan,jen co bude počasí lepší,pokusím se tu něco domluvit ;)...já sem tu takový maličký organizér Jó organizér .....jako každá ženská ......a prej hora,to že mám ,,krásných" 105kg neznamená že jsem nějaká osmitisícovka! :lool: Tak to svolej já to zamluvím a Šterny uvaří a další srázek je na světě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 klucííí tak kdyby se vám to hodilo?? já dnes hodím řeč s Mashem ,ten by určo taky rád jel,tak by mě nabral a jeli bysme se na vás mrknout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Jó organizér .....jako každá ženská ......a prej hora,to že mám ,,krásných" 105kg neznamená že jsem nějaká osmitisícovka! Tak to svolej já to zamluvím a Šterny uvaří a další srázek je na světě tak to ti děkuju abych zase vařil já chci mít volnoooooooooooooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 jj nejlepší by bylo kdybyste měli volno,kluci noo i když,když měl Michal volno,taksnámi poseděl sotva pár minut a pak frčel pryč..tak by bylo možná lepší kdyby byl zrovna v práci že jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 jj nejlepší by bylo kdybyste měli volno,kluci noo i když,když měl Michal volno,taksnámi poseděl sotva pár minut a pak frčel pryč..tak by bylo možná lepší kdyby byl zrovna v práci že jo Slibuji že si udělám čásek,pokud to teda nebude v sobotu,to jsem mimo!! Ale mám tady pro vás motivační fotku!! Tataráček na 500gr Made in Šterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 tak to je hustýýýý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 tak to je hustýýýý jj to teda zvlášt když to sežral jeden člověk!!!!! Kam se na něj hrabu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Řekněte, napiště kdy a kde a já tam budu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Řekněte, napiště kdy a kde a já tam budu... nebooj na tebe nezapomeneme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 (upraveno) Hmm a pořád nic... To tu asi nejsou žádný pražáci nebo co? :-DDD Upraveno Červen 3, 2010 uživatelem Gowster 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 čekáme až Živočich Michal a kuchař Láďa hodí datum kdy se jim to hodí a začne se něco domlouvat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 čekáme až Živočich Michal a kuchař Láďa hodí datum kdy se jim to hodí a začne se něco domlouvat :P Ahááá, tak že bude i obídek a představení dravé zvěře, jo? ;) No já jedu v sobotu na 6. Tuning Show - letiště Tchořovice, Blatná a v neděli do Ouběnic u Příbrami na mistrovství ČR v Trialu (takový ty motorkáři co skáčou po šutrech) ... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 to mám z ruky..tam nejedu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 čekáme až Živočich Michal a kuchař Láďa hodí datum kdy se jim to hodí a začne se něco domlouvat Mnóóó mám pocit že jsi říkala že jsi organizátor,nebo se pletu??? Na mne se nevažte mám to do práce dvě patra tak tam můžu seběhnout kdykoliv! Žany ty to máš nejdál tak se to bude odvíjet kdy se to hodí tobě a pak se to doladí dle ostatních,co ty na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 jo až takový ohled na mě,jo??? ok já dám řeč s Tomem (mash) bydlí kousek ode mě tak bysme mohli ject spolu..a dám vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 jo až takový ohled na mě,jo??? ok já dám řeč s Tomem (mash) bydlí kousek ode mě tak bysme mohli ject spolu..a dám vědět Jj žany tak jsem to myslel. Podebatujte a dejte vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 stou Prahou to ted asi nebude..je v plánu sraz Plasy u Plzně,pak jedu na oslavu narozenin Romariaaa atd..takže je toho moc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 stou Prahou to ted asi nebude..je v plánu sraz Plasy u Plzně,pak jedu na oslavu narozenin Romariaaa atd..takže je toho moc :D Jsi prostě na roztrhání........ tak až bude čásek tak se ukaž a pozdravuj Romária :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.