maik.le Odesláno Září 24, 2012 Sdílet Odesláno Září 24, 2012 Ahoj chtěl bych se zeptat mám O1 rv. 2003 a mám klasický nevystřelovací klíč s dalkovým ovládáním. Je moznost zakoupit vystřelovací klíč a standartně spárovat s jednotkou? Pokud ano, musí se dodržet nějaké parametry aby tu fungovalo. Pár klíču jsem již zkoušel a zatím bohužel bez úspěchu. Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Září 24, 2012 Sdílet Odesláno Září 24, 2012 Ano je to možné Třeba tento. http://www.auto-klic.cz/nahradni-tlaitka-a-planety?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=323&category_id=51 Nechat vybrousit. Přizpůsobit Immo( musíš znát PIN budíků, nebo vyčíst) Přizpůsobit DO. Bude fungovat i prostřední tlačítko na kufr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 Byla by moznost immo prehodit ze stareho do noveho,dalkac prizpusobit a planzetu vybrousit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 ano taky je ta možnost, ale špatně se ten čip vyndává 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 jj Je tam dobře vlepený a stačí jen velmi málo je křehký a obal ze skla: No ale podařit se to může. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maik.le Odesláno Září 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2012 Zkousel jsem dva klice: 5K0 837 202 AD - uplne novy s cistym immo HL0 1K0 959 753 - immo jsem prendal z puvodniho klice, bohuzel dalka prizpusobit nesla, je z nejakyho jinyho auta Mam spravny klice nebo potrebuju nejaky jiny cislo klice? Diky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Září 26, 2012 Sdílet Odesláno Září 26, 2012 ano taky je ta možnost, ale špatně se ten čip vyndává Ked vies ako na to tak cip ide v pohode von z kluca bez poskodenia.B) Tu je MOJ navod.:P LINK: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/predelani-klice-na-vystrelovaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maik.le Odesláno Září 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2012 Immo vyndat umim, problem je ten ze ja potrebuju mit funkci dalku, uz leta nepouzivam klic k odemykani auta a stavitka v zamku jsou zarezla. Potrebuji poradit, jestli z tech dvou klicu co jsem psal v predeslem prispevku, zdalipak pujde prizpusobit dalka k me ridici jednotce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 26, 2012 Sdílet Odesláno Září 26, 2012 ten druhý půjde, ale nepůjde ti dojezd oken na DO pokud máš aktivováno a 3-tí tlačítko na kufr ti taky nepůjde.. odemykat a zamykat půjde.. ten 5k0 nevím, nezkoušel jsem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Září 26, 2012 Sdílet Odesláno Září 26, 2012 Klíče s písmenem K jsou z Octavie II To není korektní. Jak píše Milhausek Něco jde Ty ovšem snad máš Octavii I a potřebuješ klíč s písmenem J Dal jsem ti snad nahoře odkaz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maik.le Odesláno Září 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2012 Dobře, díky, budu tedy shánět dálku s "J". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.