Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

nějak se začínají scházet problémy a poruchy...

po začínajícím kloubu na poloose se včera (skoro přesně po půl roce) opět rozhodl nefungovat větrák. Před půl rokem (14.9.2012) jsem nechával měnit předřadný odpor - díl, který se dle zkušeností servisů moc často nemění, neboť není poruchový. A mně se nechce věřit, že já budu "zvyšovat" statistiky poruchovosti tohoto dílu :wallbash:

zkrátka: ventilátor běží jen na 4.stupeň (12V) a když ho např. po 5minutách chodu vypnu, tak se z ventilátoru ozve hučení, jako když někdo zkouší foukat na trávu mezi spojenýma rukama. Je tak možný, že předřadný odpor je v pořádku, ale zadírá se ventilátor? Vzhledem k počasí zde v Německu (sněží a fouká :angry: ) ani nemám možnost auto zkušebně "rozložit"...

Dokáže někdo takhle na dálku potvrdit/vyvrátit mé podezření na přidřený ventilátor a předřadný odpor OK?

Díky! :pivo:

Odkaz ke komentáři

Dneska u Jeldy vyzvednut nový předřadný odpor za 360,- :palec: včera večer objednáno, ráno přišla SMSka o vyzvednutí a v poledne jsem si jej cestou z MB do Prahy vyzvedl. Takže naprostá spokojenost. :pivo:

A buď ještě dneska odpoledne, nebo zítra poputuje do auta a snad to celý problém vyřeší :wallbash:

Odkaz ke komentáři

ono mi to taky občas popískávalo (zejména v zatáčkách) a dneska jsem ten ventilátor vyndal a vyčistil a hučí to a třese to celým kastlíkem před spolujezdcem. Skoro jako traktor :lool: Takže asi zřejmě výměna ventilátoru, protože jsem nepřišel na to, jak ho rozložit a případně promazat...

A fakt se mi ten maxidot líbí... :wub:

2013-03-25_17.29.33.jpg

Odkaz ke komentáři

já jsem za ten MaxiDOT rád. Jak říkal i ferda: tahle investice auto posunula o krok dál.

Vždy jsem ho chtěl a když mám v autě navigaci i BT jednotku, tak je fajnové to vše mít na jednom displeji. Ještě se chystám na výměnu podvolantovky za model CH, aby bylo případně doosadit ještě multivolant a bude to TOP :palec:

Jen teď mám rozjednaných více věcí, které musím postupem času (a dle časových možností konkrétních lidí) realizovat:

- zítra přehození podvozku

- v dubnu pak nějakou tu elekro-interiérovou věcičku s Mr.Rolbařem

- postupně se bude barevně slaďovat interiér

Takový je výhled příštích dvou měsíců B)

Odkaz ke komentáři

jj, sedlo si to slušně. Dneska jsem to v rychlosti, ale důkladně, alespoň owapkoval, aby se na to dalo koukat. Byl jsem se totiž "lehce" projet v okolí MB směrem na Husí Lhotu/Úhelnice (testovací škodovácký okruh), pak kolem hradu Kost a na Turnov. Krásná lesní prodloužená RZta dokonce i s ledovými pasážemi B)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...