HanyZ Odesláno Říjen 2, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 Ahoj, mám problém s otevíráním okna řidiče ve své octě. Při zmáčknutí a držení tlačítka na otevření okna řidiče se okno otevře pouze do 1/4 a dal nejde... po zmáčknutí na zavření (jen zmáčknutí, okno by mělo zajet samo) okno zajede až nahoru ale okamžitě se znova otevře do polohy v jaké bylo. Po zmačknutí a držení tlačítka se okno zavře v pořádku. Nevíte v čem by mohl být problém ? Všechny ostatní okna fungují v pořádku (zatím ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
connect8 Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 ahoj, to nezchádzanie okna až dole na doraz by možno šlo vyriešiť pokial máš komfortné ovládanie okien (keď manuálnym pootočením a podržaním kľúča vo vodičových dverách sa ti stiahnu, alebo vytiahnu všetky okná). Skús pootočiť klúč v smere odomknutia a drž až kým ti nezídu všetky okná (ani sa takýmto spôsobom aj nastavujú koncové polohy okien napr. po výmene zlomených plastov v mechanike el.otvárania okien. Druhý problém s vytiahnutím a spätným zídením okna mám aj ja, ale stáva sa mi to len sem-tam, nie vždy a neviem čim by to mohlo byť. Možno skúsim premazať suchým silikónovým sprejom mechaniku okna a možno pomôže, ono okno má takú funkciu, keby si si tam pri vyťahovaní okna zabudol ruku, tak rozpozná prekážku a stiahne sa späť. Každopádne ak by si na niečo prišiel, daj vedieť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 to jsem vyzkoušel a nepomohlo .... okno se otevře jen do 1/4, všechny ostatní úplně.... když ho klíčem zavřu a podržím klíč otočený na chvíli, nepomůže to ....okno se pokaždé otevře jen do 1/4.... když ho otevřu od řidiče přes spínač, otevře se jen do 1/4, při zmáčknutí tlačítka na zavření se zavře a opět otevře (tak jak popisuješ, že by tam byla překážka)....když však tlačítko podržím, tak se zavře a zůstane zavřené.při novém otevření se zase otevře jen do 1/4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 to jsem vyzkoušel a nepomohlo .... okno se otevře jen do 1/4, všechny ostatní úplně.... když ho klíčem zavřu a podržím klíč otočený na chvíli, nepomůže to ....okno se pokaždé otevře jen do 1/4.... když ho otevřu od řidiče přes spínač, otevře se jen do 1/4, při zmáčknutí tlačítka na zavření se zavře a opět otevře (tak jak popisuješ, že by tam byla překážka)....když však tlačítko podržím, tak se zavře a zůstane zavřené.při novém otevření se zase otevře jen do 1/4 Zdar mám to samé a zatím se to snažím nějak vyřešit a zatím bezúspěšně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 Co napsala diagnostika?? Bez ni ani ranu??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 Skor by som to videl na rozobranie dveri a kontrolu / vycistenie / premazanie mechanizmu stahovacky... Komfortka si mysli, ze okno prislo do koncovej polohy, lebo je prilis velky odpor pri pohybe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 Rozeberu a uvidíme... poté napíšu (cca příští víkend) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Takže rozebrání namazání a nic okno stále stejné ;) diagnostika nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
connect8 Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 niekde na fóre riešili tento problém (neviem nájsť odkaz ) a chyba bola vo vypinači. Riešenie - prečistenie kontaktov, príp. výmena. Skúsim to a dám vedieť..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
connect8 Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 nakoľko som si včera dal nahrať do RJ komfortné ovl. okien cez dialkové tak ma to začína štvať, keď sa mi po vytiahnutí okno zase spätne stiahne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
connect8 Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 našiel som to : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=#entry1273776 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Tohle téma jsem sledoval a přispíval...ale problém je v tom, že mě se okno pokaždé otevře, v pořádku (při přidržení tlačítka) i zavře.... ale otevře se pokaždé jen do 1/4 - do stejné polohy....že by to bylo tlačítkem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Moze byt, tie tlacitka su dvojite. Za vyskusanie nic nedas. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Tak nevím mám ještě jeden a tam to dělá taky ;) teď mi to zase chvilku funguje se s toho fakt zblázním no mrknu ještě jednou na ten spínač a uvidíme :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 prekontroluj este dobre kabelaz, ci sa niekde nieco nesucha/neskratuje pri pohybe okna. Na SH ktosi pisal, ze mu to v urcitej polohe okna skratlo tusim reprokabel a to mu zblblo stahovanie (podobne ako Tebe). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 No tak se zdá že je záhada vyřešená sundal jsem vypínač vše pořádně prostříkal a zatím vše maká jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 VYŘEŠENO ! akorát pořádně nevím jak, nejspíše to bylo tlačítkem .... Rozebral jsem celé dveře dle návodu, sundal igelit, vše jezdilo jak mělo, okno se však stále otevíralo jen do 1/4 .... dveře jsem složil ovladač prostříkl kontoxem a po úplném složení dveří jsem to zkusil - a ono to najednou začalo fungovat... Takže to bylo nejspíše tlačítkem, jen nevím, proč to šlo vždy jen do stejné polohy Každopádně díky za pomoc a za rady a snad to někomu pomůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.