312 Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Zdravim kluci prosim vas mam problem chci dodelat hagusy neni to problem jenze jsem zjistil ze v servisu mi to udelji ale hagusy pridelaji na nejty.Mate s nejtama nekdo zkusenost. Sroub je sroub nyt muze prece casem prasknout.Tak vam dekuji za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andre Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Zdravim kluci prosim vas mam problem chci dodelat hagusy neni to problem jenze jsem zjistil ze v servisu mi to udelji ale hagusy pridelaji na nejty.Mate s nejtama nekdo zkusenost. Sroub je sroub nyt muze prece casem prasknout.Tak vam dekuji za radu Alternativa mužou byt i ocelové samořezné šrouby (texy) nevidím duvod proč by nešly nahradit nýty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Ahoj kluci, chtěl bych se zeptat, nevíte kde by se daly sehnat dělené střešní lišty pro O1 abych mohl namontovat hagusy? Děkuji za RE lu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Takto připravený lišty asi nikde nekoupíš. Jedině někde na bazaru, ale pochybuju. Nejjednodušší je vzít pilku na železo a nařezat ty stávající. Začistit konce a máš to hned a nemusíš nic shánět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.