Guest Bembel Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Zdravím všechny členy Octavia clubu, nedávno jsem zakoupil Octavii II (FL) rv. 2009, výbavová řada elegance, s autorádiem SWING a bez multifunkčního volantu. Bohužel v autě nemám handsfree a proto řeším jak ho tam co nejlépe dodělat. Nejlepší by asi bylo dodělat tam originální BT handsfree. Koukal jsem na modul HF GSM II a HF GSM III, ale když jsem se byl zeptat v servisu na kolik by to vyšlo, tak mi odpověděli, že by kromě přidání HF museli ještě měnit spoustu dílu a vyšlo by to tak na 20 tis, což mi přijde přehnané. Nemáte s tím někdo zkušenost? Pak jsem našel BT HF od společnosti DENSION, slušně vypadající HF (http://shop.dension.com/en/gateway-pro) včetně ovládání přez palubní počítač, stahování kontaktů, možnosti připojení iPodu apod., ale podle poznámky v dokumentu s popisem kompatibility asi nefunguje bez multifunkčního volantu. Nezkoušel jste někdo? Jaké BT HF používáte? Doporučíte mi nějaké? Pokud nic jiného nepůjde dám tam parrota, ale rád bych měl ovládání mobilu na maxidotu. Poraďte prosím začínajícímu clubákovi, díky. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 LOCK, problematika GSM II a GSM III se tu uz resi na 10 strankach v jinem vlaknu, chce to hledat. Co hledat, chce to rovnou nezakladat nove vlakno. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky