Přejít na obsah

CALIFORNIA SCENTS - VŮNĚ DO AUTA


Doporučené příspěvky

TEXT PARTNERA OCTAVIACLUBU:

 

CALIFORNIA SCENTS - vůně do auta

 

Zdravím Vás, klubáci :)

 

Rád bych Vám nabídl intenzivní vůně do automobilu, které jsou ekologické, biologicky odbouratelné, vyrobené ze 100% organických přírodních vonných olejů a vydrží vonět až 60 dní (někeré, jako třeba višeň, to ale s přehledem zvládnou i dvakrát delší dobu :)).

 

V podstatě jde o malé plechovky vážicí 50g, vyrobené přímo v USA, které obsahují lisovaný a parfémovaný přírodní materiál a které po otevření (jako májku:)) a nasazení speciálního regulátoru intenzity krásně provoní Vaše auto (lze ale využít i v bytech, kancelářích, šatních skříních a za mě doporučuji i vůni “čerstvě vypráno” v tašce na sport).

 

Cena za 1 kus včetně regulátoru je 99,-Kč

 

Poštovné:

dobírka: 100,-Kč

platba předem: 50,-Kč

osobní předání v Úvalech u Prahy

 

Objednávky přijímám na mailu tominesmrdi@gmail.com, případně přes soukromou zprávu.

 

Vybírat můžete z těchto vůní:

 

CAR SCENTS

ANANAS - palm springs pineapple

ANTI TABÁK - smoke away

ARCTIC ICE - arctic ice

BRUSINKA - concord cranberry

CITRON - la jolla lemon

CITRUSOVÉ PLODY - citrus splash

ČERSTVĚ VYPRÁNO - fresh linen

DÝNĚ- squash blossom

GREP - vista grapefruit

GUMOVÍ MEDVÍDCI - golden state delight

HAWAISKÉ ZAHRADY - hawaiian gardens

HROZNOVÉ VÍNO - napa grape

JABLEČNÝ ŠTRUDL - cinnamon apple

JAHODA - shasta strawberry

JASMÍN - desert jasmine

KOKOS - capistrano coconut

KVĚTINOVÁ ZAHRADA - gardenia del mar

LEVANDULE - L.A. levander

LESNÍ PLODY - santa barbara berry

MANGO- mojave mango

MELOUN - malibu melon

MELOUN A MANGO - melon mango

NOVÉ AUTO - newport new car

POMERANČ - orange blossom

VANILKA - monterey vanilla

VIŠEŇ - coronado cherry

VUNĚ MOŘE - laguna breeze

ŽVÝKAČKA - balboa bubblegum

 

COOL SCENTS

CK-ONE

COOL WATER

ETERNITY

GUCCI

HUGO BOSS

CHRISTIAN DIOR

POLO

 

E-shop

www.tominesmrdi.com

 

Reference:

http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=21836

http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=106&t=198604&sid=43de46aea469af500c07f081ddf0819c

http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=15&t=12143&st=0&sk=t&sd=a

 

Facebook:

http://www.facebook.com/tominesmrdi

 

Video:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 roky později...

Zdravím vás, klubáci :-)

rád bych vám nabídl intenzivní a dlouhotrvající osvěžovače vzduchu pro vaše auto, dům, byt nebo kancelář od americké společnosti California Scents. Vůně jsou ekologické, biologicky odbouratelné a vyrobené ze 100% organických přírodních vonných olejů.

 

Více informací o této společnosti, jejich ekologickém závazku a výrobních procesech jsem sepsal zde:

PŘÍBĚH SPOLEČNOSTI CALIFORNIA SCENTS

EKOLOGICKÝ PRODUKT

100% PŘÍRODNÍ INGREDIENCE

Věřím, že Vás tyto vůně okouzlí :)

 

POŠTOVNÉ:

dobírka: 100,-Kč

platba předem: 50,-Kč

osobní předání: Úvaly u Prahy

 

OBJEDNÁVKU můžete zaslat přes soukromou zprávu přímo tady na klubu nebo ji vytvořit na e-shopu TO MI NESMRDÍ | California Scents

 

Vybírat můžete z TĚCHTO PRODUKTOVÝCH ŘAD:

 

VŮNĚ DO AUTA

CAR SCENTS

Intenzivní a dlouhotrvající osvěžovače vzduchu California Scents - CAR SCENTS jsou vůně do auta vyrobené přímo v USA, které obsahují lisovaný a parfémovaný přírodní materiál a které po otevření a nasazení speciálního regulátoru intenzity krásně provoní vaše auto, a to až po dobu 60+ dní.

 

VENT CLIP

Originální řada vůní VENT CLIP z produkce California Scents jsou plastové osvěžovače vzduchu do ventilace automobilů vyrobené přímo v USA, které obsahují zářivý gel složený z 90% přírodního vonného oleje v pevné formě s novou patentovanou technologií postupného uvolňování, které po otevření a umístění do výdechu ventilace ve vašem voze poskytnou extra silnou a dlouhotrvající vůni, a to po dobu 30+ dní.

 

XTREME

Scents Xtreme jsou nejnovějším produktem využívajícím průlomové technologie, která dovoluje, aby každý osvěžovač vzduchu Xtreme obsahoval 20g čistého přírodního vonného oleje a přesto zůstal v pevné/gelové formě, bez rizika rozlití, kdy po otevření a kontaktu se vzduchem dochází k procesu postupného, rovnoměrného odpařování a uvolňování značného množství vůně, která poskytuje silné osvěžění a vyplňuje kabinu auta dobu 45+ dní.

 

HANGING PALMS

Žhavá novinka z produkce California Scents "palmičky" HANGING PALMS, jsou 3D plastové vůně do auta vyrobené přímo v USA, které obsahují zářivý gel složený z 90% přírodního vonného oleje v pevné formě s novou patentovanou technologií postupného uvolňování, které po otevření a umístění do vašeho automobilu poskytnou extra silnou a dlouhotrvající vůni, a to po dobu 45+ dní.

 

VENT STICKS

California Scents - VENT STICKS jsou malinkaté vonné palmičky do výdechů ventilace, které promění kabinu vašeho vozu v tropický ráj, a to po dobu 30+ dní. Kombinujte veselé barvy a podmanivé vůně a vytvořte si vlastní mix, díky kterému se na každou cestu budete těšit.

 

VŮNĚ DO BYTU

 

SOLID FRAGRANCE OIL

Osvěžovače vzduchu California Scents - SOLID FRAGRANCE OIL jsou intenzivní vůně do bytů a kanceláří balené v dekorativní skleněné dóze, která obsahuje zářivý gel složený z 90% přírodního vonného oleje v pevné formě, který provoní opravdu velké prostory, a to až po dobu 90+ dní.

 

CRYSTALS

California Scents Crystals jsou osvěžovače vzduchu obsahující gelové krystaly, které jsou napuštěny originálním parfémovým olejem. Ideální uplatnění naleznou v domácnosti, bytě či kanceláři, které tyto luxusní krystaly provoní podmanivou vůní až na 60 dnů!

Každá vůně z edice Crystals nabízí také specifickou barvu krystalů. Chcete Crystals přeměnit ve voňavý dekorační prvek do Vašeho domova? Přesypte různé druhy krystalů v několika vrstvách do jedné skleničky a nechte je v interiéru rozehrát hru plnou barev a vůní!

Kombinujte, experimentujte a užívejte si pohodu s vůněmi California Scents Crystals!

Co dělat, když Vám vůně přestane vonět a krystaly vyschnou? Máme jednoduchý trik: Zalijte krystaly vodou! Krystaly se opět nasáknou a rozvoní do své původní síly!

 

ODOR ELIMINATING MIST

Luxusní, intenzivní a podmanivé vůně California Scents, to nejsou jenom plechovky s lisovaným lnem. K provonění jakéhokoli prostoru můžete využít také tyto šikovné rozprašovače Odor Eliminating Mist. Díky nim rozptýlíte vonnou esenci cíleně a přesně tam, kde potřebujete vytvořit příjemnou atmosféru.

Vonná esence navíc účinně likviduje jakékoli nežádoucí pachy, takže nepříjemný zápach se už nevrátí!

Rozprašovače California Scents můžete použít v autě, bytě, kanceláři nebo jakémkoli dalším prostoru, který si přejete provonět smyslnou vůní ze slunné Kalifornie.

 

TROPICAL SCENTS

Vůně pro váš dům, byt nebo kancelář California Scents - TROPICAL SCENTS jsou nejnovějším produktem využívajícím průlomové technologie, která dovoluje, aby každý osvěžovač vzduchu Tropical Scents obsahoval 20g čistého přírodního vonného oleje a přesto zůstal v pevné/gelové formě, bez rizika rozlití, kdy po otevření a kontaktu se vzduchem dochází k procesu postupného, rovnoměrného odpařování a uvolňování značného množství vůně, a to až po dobu 30+ dní.

 

MINI TINS

Mini Tins je nová řada kompaktních osvěžovačů vzduchu California Scents pro váš dům, byt nebo kancelář v barevné plechové krabičce s pevnou gelovou náplní. Jsou malé, ale efektivní a snadno použitelné. Pro okamžité osvěžení vzduchu jen vysuňte víčko krabičky, položte kamkoliv vás napadne a užijte si decentní svěží vůní po dobu 30+ dní. Následně můžete krabičku použít na cokoliv drobného, co chcete mít stále u sebe.

POHLCOVAČE PACHU ELIMINUJÍCÍ ZVÍŘECÍ PACHY

 

PET SCENTS ODOR ELIMINATOR

Osvěžovače vzduchu California Pet Scents - ODOR ELIMINATOR jsou pohlcovače pachů do domácnosti vyrobené přímo v USA, které obsahují k domácím mazlíčkům šetrný gel na vodní bázi a které po otevření a nasazení speciálního regulátoru intenzity účinně neutralizují zvířecí pachy a zanechávají svěží vůni, a to až po dobu 45+ dní.

 

PET SCENTS CANISTER

Osvěžovače vzduchu California Scents - Pet Scents Canister jsou vůně do domácnosti vyrobené přímo v USA, které obsahují k domácím mazlíčkům šetrný obsah tvořený 3 bloky lisovaného lnu napuštěného parfémem z přírodních esencí a které po otevření a nasazení speciálního regulátoru intenzity účinně neutralizují zvířecí pachy a zanechávají svěží vůni, a to až po dobu 60+ dní.

 

PET SCENTS LITTER BOX

Pohlcovače pachu California Pet Scents Litter Box jsou vůně pro váš dům nebo byt, které obsahují k domácím mazlíčkům šetrný gelový parfém na vodní bázi z přírodních vonných esencí, který účinně neutralizuje zvířecí pachy a zanechává svěží vůni, a to až po dobu 60+ dní. Stačí jen sejmout plastové víčko, zacvaknout do přiloženého plastového stojánku a pomocí oboustranné lepící pásky umístit poblíž pelíšku, klece či terária Vašeho zvířecího miláčka.

 

JELLY BELLY
Znáte americké cukrovinky Jelly Belly? A co takhle provonět si jedním takovým bonbónkem Váš vůz? Jestli Vám to stále nepřijde dost šílené, tak se podívejte na jednotlivé druhy vůní. Vůně je závěsná.

 

REFERENCE:

Podívejte se také na náš profil na:

Odkaz ke komentáři

SLEVA až 20% na produkty CALIFORNIA SCENTS

 

Pro všechny registrované členy OctaviaClub.cz s uhrazeným členským příspěvkem, nabízíme snížené ceny na celou nabídku produktů California Scents v našem e-shopu.

ZDE je odkaz na celý článek: http://www.tominesmrdi.com/spolupracujeme/octavia-club/

Upraveno uživatelem TO MI NESMRDI
Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...