motorpower Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Ověřit si skutečnost, ne jedna pani povídala. A máš pravdu, že se to řeší mimo úroveň zákazníka. Ale jsou dobré a špatné vztahy, jak ve smyslu zákazník a servis , tak servis a technici z MB. Případně z Německa. A že jsi neviděl mrtvý motor...asi neděláš v servisu, nebo na odtahovce. Je jich v poslední době dost, a to i bez úprav. To vím zcela jistě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 jen tak mimochodem, kolik lidí chodí zpět na vrácení origo softu, kvůli reklamací s autem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Ja se vyjadril :-) NIKDO tuk tuk tuk.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Ověřit si skutečnost, ne jedna pani povídala. A máš pravdu, že se to řeší mimo úroveň zákazníka. Ale jsou dobré a špatné vztahy, jak ve smyslu zákazník a servis , tak servis a technici z MB. Případně z Německa. A že jsi neviděl mrtvý motor...asi neděláš v servisu, nebo na odtahovce. Je jich v poslední době dost, a to i bez úprav. To vím zcela jistě. to aby pak tedy nikdo neupravoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Právě to co jsem psal je 100% jistota, protože ono nejde o to , že na to přijdou....oni to takto i ví, ale někdy je zapotřebí sepsat protokol atd a nikdo si nelajsne napsat co není pravda. Jinak má to své výhody, k problému může dojít i v cizině ....ale to už bych prozrazoval příliš. A´t se k tomu vyjádří třeba někdo, kdo dělá v servisuna patřičné úrovni. Třeba někdo kdo ty reklamace řeší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 No rekl bych ze to je mozna uz trochu OT k tematu co jsem zalozil :-) takze vcera jsem delal dalsiho Superba ale ted 103kw CFFB EDC17 a co jsem si potvrdil, ze na tehle motorech uz oneno bonus ve vetsim vykonu jako napr bylo u 77kw kde namerim i 117-120koni v serii neni, nameril jsem seriovej vykon 144koni a 320Nm, uprava byla velice setrna 382Nm a 171koni.. Jednotka mela tuningovou ochranu TPROT V7 takze sla ven. Prevodovka u tohohle auta je neskutence dlouha.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 To Jarda... jsou lidi kterým je to fuk, mě osobně je záruka ukradená. A to i když jsem měl nová auta. A pro ty co chtějí mít 100pro jistotu jsem řešení nastínil a vím, že jsem zatím jedinný kdo je schopen toto nabídnout. Dělám i úplně nová auta na zakázku a tam to ani jinak nejde. A co se FUNa a DP týká, tak jsem jim i nabízel. Richard jednou i když sprostředkovaně využil. Mě to téma naběhlo a odepsal jsem co se týká záruky, úplně OT to není, jde o nové Superby, ale omlouvám se a pokud ti to vadí, napiš adminovi, ať to zase promaže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Pokud se tu nehadame je myslim diskuze v poradku. Mel jsem i spoustu lidi co od upravy dali ruce pryc kvuli toho, ze jsem jim rekl vse a nic nezamlcel. Treba sli pak jinam a tam jim reknou jen to co chcou aby zakaznik slysle, ja to nedelam... Tak to je cele s tou zarukou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Prubni pana cimbu, umi z toho cca 200 koni :) Ahoj Fune, dokazal by jsi prechipovat i benzin? konkretne SII 1.8TSI 118kW, manual prevodovka? Kolik by se z toho dalo rozumne vyzdimat a kolik by takova uprava cca stala? Diky moc za odpoved. R. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Prubni pana cimbu, umi z toho cca 200 koni :) Tome - jsi si jistej že p. Cimbu je ta spravná volba ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 vím, že na něj spousta lidí nadává, zrovna tenhle motor a tyhle data o.k. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 Přečtěte si texty, koukněte na hodnoty, s někým se poraďte a zjistíte proč ne . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Ja mel od CIMBU SW na AUQ a byla to parada, nebyl po celou dobu co sem auto mel jediny problem. Dal sem si tam i to co mel tusim sportmotor a CIMBU mi sedelo lepe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Trochu OT zase... zpet na Superb 2.0TDI CR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 (upraveno) Zpět na Supa Graf pro 125kw Superb 2.0TDI CR DSG.pdf125kw Upraveno Květen 21, 2013 uživatelem motorpower 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Já bych do toho šel,ale bojím se o DSG.Děláš i CBBB ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Graf je od DSG. Dělám všechny nové jednotky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.