kozin Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Zdravím, mam problém s ukazatelem dojezdu na palubním počítači u octavia 2 1.9 tdi 77kw r.2006, nedávno jsem nabral naftu za 200,- za 37 litr, což je 5,4 l. a to by melo při prumerne spotřebe 5,5 l ukázat 100 km, jenze me to ukazalo 200 km,coz je dvahrat tolik a potom to klesa pri stejne pomeru 2:1,nevite v cem by mohl byt problem?diky za kazdou radu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Měl jsi tam i nějaký ten dojezd, mě to taky lehce přikresluje, ale pokud chceš vědět, jestli je všechno OK, tak musíš šáhnout hlouběji do kapsy a natankovat třeba plnou a pak počítat i sám. Jinak tyto údaje jsou orientační. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 palubák je jen informace, jak píše Vevča, většinou spotřeba proměřuje od 0-0,5 litru. Budíky nějakým způsobem při natankování né do plna vždy něco přidají a po určité době se to ustálí. Tankováním za 200,- se bohužel nechováš moc ekonomicky, víc opotřebováváš startér, brzdy, motor, víčko nádrže a v neposladní řadě si ošoupáváš peněženku. A bez prdele do kud jsem dělal pro taxikáře, který byli schopný brát po 300,- do nádrže a takhle to xkrát za den opakovali, tak jsem pár těch víček nádrží odsekával.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Ošoupáváš peněženku :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kozin Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 To byla nárazovka za ty 200,- jinak beru min. za 1000,-....ta narazovka právě souvisi s tím palubním počítačem,jel jsme zhruba 80 km a dojezd mi ukázal 160,tak jsem si říkal,že v pohodě dojedu a nebral si moc pěněz,o2 mám jenom dva týdny a nevěděl jsem,že by se to mohlo takhle lišit,tolik na vysvětlenou,ale jinak díky za vaše reakce :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.