zabiak Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Ty voe to by se zvencnul Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 No dobrý by to teda sakra bylo dost kdyby to dopadlo!!! :P ;) ;) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 (upraveno) stačí založit téma Fábia a já tam dám, to co jsem smazal tam, však další založené auto nic nestojí a třeba se chytne, navíc dost lidí co má Octu má i fábku nebo ji měl, tak proč nedávat rozumy sem na jedno místo, Vitto - co oprášit zlaté časy Fábia clubu, vždyť ti Ptáci a Oliňáci ho vlastně vynegovali vznikem škoda clubu, Octávia club a Fábia club tady, rozdělené, oni to mají vše dohromady pod názvem Škoda club Upraveno Leden 23, 2010 uživatelem jar_da Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Plně souhlasím s Jardou. Taky bych byl pro tu udělat složku pro Fabie - mám doma de facto 2 takže jsem začal zase občas chodit na SH protože potřebuju nějaké informace. Kdyby byly tady bylo by to jednodušší a zvedli bysme přístupy :P Takže za mě ano Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 sem tez pro. jednu fabii sdi sem rauboval pred casem na tagu a druhou mpi ted rujnuje Jitka, takze bych ,mohl nakou zkusenosti i prispet Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 chlapi ja vam rad udelam sekci fabia, ale musite ji necim naplanit, ja nema zadny info jinak fabia club by se dal udelat ale nejsou domeny cili muze byt jen sekce fabia :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 jinak v OSTATNICH MODELECH SKODA je preci FABIA I a FABIA II tema :) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 to jo, ale možná by stálo za to ji udělat plnohodnotnou jako je OI a OII. MYslím, že by se to naplnilo ;) Navíc spousta lidí tu s Fabií začínala :o Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 no dkyz vidim ze tamje za pul roku 15 temat tak se bojim ze ne ;) navic to bude dlouhy jak hajzl papir pak to forum, sice si to kazdej samozrejme muze stahnout ale nevim nevim jestli se to zaplni kamo :D Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 tak to zatím necháme plnit a uvidíme jak se to rozhýbe :) Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Nechápu sice jsou ty domény zabrané má je Olin, ale nepoužívá je. Chápete to? Přitom www.fabiaclub.cz to si myslím, že spoustu lidí zadá. :) Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 (upraveno) www.skodafabia.org je ale volna... a nekdo me nasral, www.krysarr.cz je za prve obsazena, a za druhy je tam virus :) Upraveno Leden 25, 2010 uživatelem krysarr Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 nema to nasmerovany no ale kdyz date octaviaklub.cz tak to samozrejme nasmerovany je :) Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Hele není. Asi to nějak posral. :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 nic proti Fábkám, ale jednou je to forum Octavia clubu, tak o čem se tu diskutuje??? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 neplet se do toho kdyz si dospely a politici povidaj Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 nic proti Fábkám, ale jednou je to forum Octavia clubu, tak o čem se tu diskutuje??? Covece, o fabiich, dobry co? :) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 nic proti Fábkám, ale jednou je to forum Octavia clubu, tak o čem se tu diskutuje??? o tom, že by se to tu rozšířilo Ale majitelé se shodli jak zatím takže už je rozhodnuto, ale diskutovat se klidně může Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 On je zvyklý ze SH, kde vládne tvrdá ruka a diskutovat se nesmí. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 takhle si klesnul vorlajz? Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Teď by bylo hustý nějak sem nalákat lidi bo sh bude mimo provoz přecházejí na novou verzi. Nahrnout se teď tam a dát tam témata pojďte k nám I když myslím, že spousta lidí co o tomhle ví a jen sem nechodí tak se sem nahrnou. A pokud se budete snažit a odpovídat jim na dotazy tak tu třeba i zůstanou. :D Olin: "Asi nejzajímavější bude fotogalerie auta každého registrovaného uživatele, tak zvaná garáž." Já mu dám Garáž, tu mám já na webu, si nemůže vymyslet svůj název I když možná, že jsem ten název taky někde lohnul. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 no hlavne fotogalerii my mame pul roku pomalu jinak jestli prechazeji na 3ku verzi tak monoho stesti, do toho my zatim radsi nejdeme Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 jinak jestli prechazeji na 3ku verzi tak monoho stesti, do toho my zatim radsi nejdeme A dobre delate... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 presne, ja ji zkousel na dvou forech jako clen a kdyz sem cetl veci v jejich admin sekcich tak zaplatpanbuh za to nase, to radsi udelame nejaky skin nez 3ku, dokud nebude 3ka rok v provozu v pohode tak ji nechci Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 IPB 3 je brána do najhorúcejších pekiel, stačí si prečítať oficiálne IPB fórum... Podľa mňa to absolútne nezvládli s tou novou verziou, sú neskutočné problémy s jej nasadením a nehovoriac o množstve vecí, ktoré tam nefungujú tak, ako majú. Čo z toho, že to vyzerá pekne, keď to nefunguje? Z pozície technického admina vravím - IPB 3 len cez moju mŕtvolu Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 ano ano i z pohledu spolufinancujiciho admina a reditele to odmitame :) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 já tomu nerozumím, ale když to říká tech admin tak jako druhý spolumajitel souhlasím :lool: počkáme až na SH to hezky vyladí :) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 To se doufam nacekame.... :) :lool: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky