Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

A všimli ste si, že sa nejak nenápadne a postupne začali v rôznych diskusiách na ŠH objavovať odkazy na warez? Za starých čias by už bol oheň na streche, no teraz sa to tam tak nejak potichu toleruje...

Na ten experiment s novým fórom si ale počkám, malo by to byť v priebehu budúceho týdždňa :(

Odkaz ke komentáři

ja se ani nedivim, protoze tam zbyli dva :smich:

organizace na jednicku :)

ja uplne nestacim koukat kdyz tady mi prijde report a poduvam se na nej asi pul hodiny pote co prisel tak uz to tema napriklad se spamem tady neni ;) coz je pro me jako admina pecka a ocenuju moderatory a jiny adminy :o

Odkaz ke komentáři
Měl bys mu dát varování - kamarádí s Románkem, tak by si aspoň neměli co vyčítat :-D

Tady je někdo moc vtipnej...Vorlajze vypráskám na kurtu ;) :lool:

Jinak proč nový forum? Odpověd je jednoduchá-jsou tady kvalitnější lidí než u "konkurence" :D

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

vorel - cemu se smejes? ty mas porad hrozne humoru, a porad se mi vysmivas, ale je to trochu trapny ale to je jedno, pokud si takovej fada SH tak papa a satecek ne?a nemusis se tady porad nekomu smat..diky

krysa/zabiak - nevim jestli se ptai u idnesu na SH, vetsinou staci uvest zdroj jako to delam ja treba s TZ ze skodlivky :smich:

jako reklama dobry ale to se musi nechat, zajimal by me impact, ale to pozname na toplistu :)

Odkaz ke komentáři

U TZ to snad ani nemusíš uvést. Tohle je od Idnesu docela sviňárna. To přeci nejde, jeden server si třeba zaplatí za fotky dá za to balík a druhej to jenom obšlehne z odkazem na něj?

Možná, že to jde použít něco jako citace nebo tak, nevím. Ale jsou to svině stačilo mu napsat.

Včera měl sh 9330 dnes má zatím 5038 a -20.3% . :)

Jinak Sh mívá kolem 7-8tisíc ne? Takže efekt nic moc.

Mě by zajímalo kolik má SH návštěvnost bez fóra, podle mě na tu hlavní stránku nechodí skoro nikdo. :smich:

Odkaz ke komentáři

no vidis ale me to trochu sere :D nechtej abych te zaradil mezi lidi jako tomasb :D :D beda ti na minigolfu

zabiak - no jako kdyz to udelas ty nebo ja tak se nikdo neposere, ale kdyz to udela idnes je to trochu prasarna ale nebudu podporovat to aby idnes platil SH :) jooo kdyby slo o nas ;) hihi

SH ma prumerne 7000, my asi 1800 a taha to forum, to je cca 65% navstev

ovsem nejak nam rapidle kleslo hodnoceni stranek dle googlu cili OC si na sebe prestalo vydelavat tak jak by to bylo potreba abysme meli dalsi veci na srazu co se zaplati samy :((

ylo by potreba klikat kazdej jednou za dva tri dny na google :(

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...