Guest Soukee Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Hoj ve spolek, OII mám pár měsíců a teď mě překvapila první závada. Z ničeho nic mi zhaslo pravé potkávací světlo. Vzal jsem tedy žárovku, vyměnil a teď nesvítí ani obrysové :-)) Dle tématu z roku 2010 se chci podívat na kostru přímo u světla případně jinde. Neměl někdo podobnou závadu a tím pádem tipy na odstranění? PS1: Blinkr a dálkové fungují. PS2: Na svorkovnici ke světlometu lze naměřit podivné hodnoty napětí cca 0,3 V :-O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Soukee Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Hmmm, tak kostřičku za světlem jsem pročistil a nic. Pojal jsem podezření na přepínač světel, ale taky nic. Když ho odpojím, svítí pořád jen levé světlo (je tam denní svícení). Tudíž jsem v řiti a nevim co s tim :o( Nejde mi do hlavy, že nefunguje jenom potkávací a obrysové na pravé straně! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Speeder Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 poistky si predpokladám kontroloval, pre P a L svetlá sú zvlášť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Soukee Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 Kontroloval. Pojistky jsou ale pro L a P všechny světla, tzn. nesvítil by mi ani zadek např. :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Soukee Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 VYŘEŠENO, dlužím vysvětlení :o) Budu za obrovskou lamu, ale byly vadné žárovky. Poučení zní, nedůvěřujte nové žárovce!!! Jak jsem tam namontoval vadnou (na první pohled vypadá dobře), odešla i obrysovka. Nehledal jsem tedy problém v žárovkách. Proměřil jsem celé auto a dostal se až ke světlometu. Proměřil jsem i piny světlometu a překvapení bylo na světě! No, 10 hodin v háji kvůli takové blbosti! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 stává se, taky už jsem vyučen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.