Přejít na obsah

Pravé přední obrysové a potkávací světlo nesvítí

Guest Soukee

Doporučené příspěvky

Hoj ve spolek,

OII mám pár měsíců a teď mě překvapila první závada. Z ničeho nic mi zhaslo pravé potkávací světlo. Vzal jsem tedy žárovku, vyměnil a teď nesvítí ani obrysové :-)) Dle tématu z roku 2010 se chci podívat na kostru přímo u světla případně jinde. Neměl někdo podobnou závadu a tím pádem tipy na odstranění?

PS1: Blinkr a dálkové fungují.

PS2: Na svorkovnici ke světlometu lze naměřit podivné hodnoty napětí cca 0,3 V :-O

Odkaz ke komentáři

Hmmm, tak kostřičku za světlem jsem pročistil a nic. Pojal jsem podezření na přepínač světel, ale taky nic. Když ho odpojím, svítí pořád jen levé světlo (je tam denní svícení). Tudíž jsem v řiti a nevim co s tim :o( Nejde mi do hlavy, že nefunguje jenom potkávací a obrysové na pravé straně!

Odkaz ke komentáři

VYŘEŠENO, dlužím vysvětlení :o)

Budu za obrovskou lamu, ale byly vadné žárovky. Poučení zní, nedůvěřujte nové žárovce!!!

Jak jsem tam namontoval vadnou (na první pohled vypadá dobře), odešla i obrysovka. Nehledal jsem tedy problém v žárovkách. Proměřil jsem celé auto a dostal se až ke světlometu. Proměřil jsem i piny světlometu a překvapení bylo na světě! No, 10 hodin v háji kvůli takové blbosti!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...